• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Yarın (Salı) akşama kadar verilen kabuklu fındık siparişlerini çarşamba günü kargoya teslim edeceğim.
Sipariş vermek isteyenlere bilgi vermek istedim 🙂

Merhaba, çabalarınızı tebrik ederim öncelikle. Kabuklu fındık stoğu var mı? İç fındık durumu nedir fiyat vs şu an ?

Merhaba, çabalarınızı tebrik ederim öncelikle. Kabuklu fındık stoğu var mı? İç fındık durumu nedir fiyat vs şu an ?
Merhaba. Çok teşekkür ederim. Kabuklu fındık stoğunda şuanlık bir sorun yok. İç fındığı büyük ihtimalle bu hafta teslim alıp önümüzdeki hafta ilk önce ismini yazdıranlara öncelik tanıyıp kargolamasını yapacağım. Fiyat şuan kesin olmadığı için paylaşamıyorum. En kısa sürede paylaşacağım.

Talep olması durumunda tekrardan bu sefer biraz daha fazla şekilde işletmeye fındık bırakacağım. :)

Uzun zamandır bu kadar dolu ve taze fındık yediğimi hatırlamıyorum. İlk günden oturup epey bi operasyon yaptık. Fındık taze olunca kolay çıtladığını bile unutmuşum. 😅 Elinize emeğinize sağlık. @kahveseverfındık

Kalite kontrolü yaptım. Harika olmuşlar 🤫

IMG_20210925_142047.jpg

Kavrulmuş Fındık ezmesi isterim. :)

Şekersiz ve çok ince çekilmiş olmalı ;)

shopier linki üzerinden ben de alım yapabilirim🤓
Shopier mağazasını aktif ettiğimi duyurmayı unuttum. Komisyonlardan dolayı bir tık farklı fiyatlar :)
Kavrulmuş ve iç fındıkların son düzenlemelerini yapıyorum. Duyurduğum zaman kalan stoklardan shopier'e ekleme yaparım

Merhaba herkese.
Yeni çeşitlerim taze taze dün hazırlandı. Tüm ürünler vakum ambalajında satışa hazır.
Tadına doyum olmayan fındıklar artık daha lezzetli ve pratik olarak sizlerle :) İlk önce rezerve edenlere öncelik tanıyarak satışa başlayacağım. Sipariş vermek için mesaj atabilirsiniz. :)

Kavrulmuş fındık:
1Kg paket 90₺
500gr paket 50₺

İç fındık:
1Kg paket 75₺
500gr paket 40₺

Not: Listeye adını yazdıranlara birazdan dönüş yapacağım.

Screenshot_20210925_185239.jpgScreenshot_20210925_185226.jpg

Geri