kahveseverfındık
Barista
- İsim
- Mert
- Firma
- Min-Nut Fındık
Daha fazla
- İsim
- Mert
- Değirmen
- Molent Pocket
- Firma
- Min-Nut Fındık
- Ekipmanlar
- Hario V60 Plastik, Aeropress Go
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ordu
KAHVEKULÜBÜ KAMPANYASI
2023 HASAT NİTELİKLİ ORDU FINDIĞI SATIŞA ÇIKTI !
Üretim: Ordu-Alınca Mahallesi
Rakım: 500m
Tür: İnce kabuk, Yağlı fındık
Üretim tarihi: 2023 AĞUSTOS-EYLÜL
Satışını yapmış olduğum fındıklar 1.Kalite Nitelikli Fındık olup organik tarım ilkesiyle yetiştirdiğimiz fındıklardır. Marketlerde, mağazalarda satılan karışık fındıklardan değildir.
Kahvekulübünde başlayan serüvenim biraz daha ilerledi sizlerin sayesinde. Ürün çeşitlerimi artırarak sizlere en kaliteli ve en taze fındıkları piyasadan daha uygun fiyata sizlere ulaştırmaya devam ediyorum.
Ürün çeşitlerim:
)
Fındık ezmeleri parçacıklı ezmedir. El yapımıdır. Hiçbir katkı koruyucu madde içermemektedir. Kavrulmuş fındık paketinde ne görüyorsanız ezme içerisinde aynı fındıktan mevcuttur.
Konu içindeki mesaj 'Yeni Mahsül SATIŞTA ! | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri'
https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...indiklari-ve-findik-ezmeleri.3606/post-205399
2023 HASAT NİTELİKLİ ORDU FINDIĞI SATIŞA ÇIKTI !
Üretim: Ordu-Alınca Mahallesi
Rakım: 500m
Tür: İnce kabuk, Yağlı fındık
Üretim tarihi: 2023 AĞUSTOS-EYLÜL
Satışını yapmış olduğum fındıklar 1.Kalite Nitelikli Fındık olup organik tarım ilkesiyle yetiştirdiğimiz fındıklardır. Marketlerde, mağazalarda satılan karışık fındıklardan değildir.
Kahvekulübünde başlayan serüvenim biraz daha ilerledi sizlerin sayesinde. Ürün çeşitlerimi artırarak sizlere en kaliteli ve en taze fındıkları piyasadan daha uygun fiyata sizlere ulaştırmaya devam ediyorum.
Ürün çeşitlerim:
- Kabuklu Nitelikli Ordu Fındığı
- Kavrulmuş Nitelikli Ordu İç Fındığı
- Naturel (Çiğ) Nitelikli Ordu İç Fındığı
- Şeker ilaveli Fındık Ezmesi (%80 Fındık %20 Pancar Şekeri)
- Şekersiz Fındık Ezmesi (%100 Fındık)
Fındık ezmeleri parçacıklı ezmedir. El yapımıdır. Hiçbir katkı koruyucu madde içermemektedir. Kavrulmuş fındık paketinde ne görüyorsanız ezme içerisinde aynı fındıktan mevcuttur.
İnstagram -> MİN-NUT FINDIK
Ekli dosyalar
Son düzenleme: