• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Yoğunluktan dolayı bilgi veremedim. Anlık stok bilgisini paylaşıyorum 🙂

Kavrulmuş fındık: 2 adet 1 kg, 5 adet 500gr

İç fındık: 4 adet 500gr

İlgilenen tüm dostlara teşekkür ederim. Stoklar sabahı zor gördü 🙂
Şuanlık KAVRULMUŞ ve İÇ FINDIK için stoklar tükendi.

İkinci parti kavrulmuş ve iç fındık için rezerve yapmak isteyenler mesaj atabilir.

Keyifli günler dilerim.

Günaydınlar herkese. Arabayı doldurduk birazdan fındıklar kargoya teslim edilmiş olacak 🙂
Güne güzel bir haberle başlarsınız diye paylaşmak istedim.

Screenshot_20210927_082143.jpg

findiklar elime ulaştı, kavrulmuş denedim. gercekten çok lezzetli, elinize emeginize saglik.

Ben de bu yorumlarin altina imzami atarim cok guzel findiklar ( hamsikoy sutlaci yaptik hatta bunun serefine :p )

tekrar siparis veririm ben. elinize saglik @kahveseverfındık

Mert bey benimde fındıklar geldi, uzun zamandır bu kadar lezzetli fındık yememiştim, gerek kavrum gerek yeni mahsül oluşu ve sizin emeğiniz harikaydı, teşekkür eder, bol ve bereketli kazançlar dilerim.

Geçen sefer kabuklu almıştım çok lezzetliydi, şimdi iç fındık aldım. Bunlar bambaşka güzel, yeni mahsül olduğundan mıdır bilmiyorum. Bir dahakine de kavrulmuş deneriz kim bilir :).

Ekli dosyalar

• IMG_20210930_125831.jpg
    IMG_20210930_125831.jpg
    153.4 KB · Görüntüleme: 48
Ben de kabuklu ve kavrulmuş almıştım, kabuklu vitaminiyle, kavrulmuş da lezzetiyle ön planda. Ellerine sağlık @kahveseverfındık

Sipariş verdiğim kabuklu fındık 2 gün önce ulaştı, Mert bey teşekkür ederim, ürün yeni mahsül ve çok lezzetli, kargo süreci beni şaşırttı, ptt kargo ile gönderildiğini görünce ve daha önce birkaç kez problem yaşadığımdan bakalım bu sefer neyle uğraşacağım derken ptt bu kez beni mahçup etti , çok hızlı ve problemsiz teslimat yaptılar🙂

Geçen sefer kabuklu almıştım çok lezzetliydi, şimdi iç fındık aldım. Bunlar bambaşka güzel, yeni mahsül olduğundan mıdır bilmiyorum. Bir dahakine de kavrulmuş deneriz kim bilir :).
Yeni mahsül olmasından dolayı daha güzeller 🙂 Beğenmenize çok sevindim. Bir sonraki sefere kavrulmuşu mutlaka denemenizi öneririm 🙂

Bugün elime ulaştı kavrulmuş fındıklar. Piyasadaki fındıklara göre daha kaliteli olduğunu hemen belli ediyor. Çok da güzel kavrulmuşlar. Elinize sağlık.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Piyasadaki fındıklar genelde paketlenip uzun süre beklediği için lezzetini kaybediyor 🙂

Ben de kabuklu ve kavrulmuş almıştım, kabuklu vitaminiyle, kavrulmuş da lezzetiyle ön planda. Ellerine sağlık @kahveseverfındık
Teşekkür ederim. Afiyet olsun 🙂

Sipariş verdiğim kabuklu fındık 2 gün önce ulaştı, Mert bey teşekkür ederim, ürün yeni mahsül ve çok lezzetli, kargo süreci beni şaşırttı, ptt kargo ile gönderildiğini görünce ve daha önce birkaç kez problem yaşadığımdan bakalım bu sefer neyle uğraşacağım derken ptt bu kez beni mahçup etti , çok hızlı ve problemsiz teslimat yaptılar🙂
Sıkıntısız bir şekilde ulaşması beni de mutlu etti. Afiyet olsun 🙂

Merhaba herkese. Yarın (Salı) bir aksilik olmazsa yeni parti iç ve kavrulmuş fındıkları teslim alacağım.

Taze taze yeni mahsül fındıklardan yaptırdığım iç ve kavrulmuş fındıklardan sipariş vermek isterseniz mesaj atabilirsiniz 🙂

Geri