EkleyeceğimShopiere eklerseniz sipariş verelim
İlgilenen tüm dostlara teşekkür ederim. Stoklar sabahı zor gördü
Şuanlık KAVRULMUŞ ve İÇ FINDIK için stoklar tükendi.
İkinci parti kavrulmuş ve iç fındık için rezerve yapmak isteyenler mesaj atabilir.
Keyifli günler dilerim.
findiklar elime ulaştı, kavrulmuş denedim. gercekten çok lezzetli, elinize emeginize saglik.
Mert bey benimde fındıklar geldi, uzun zamandır bu kadar lezzetli fındık yememiştim, gerek kavrum gerek yeni mahsül oluşu ve sizin emeğiniz harikaydı, teşekkür eder, bol ve bereketli kazançlar dilerim.
Mert bey benimde fındıklar geldi, uzun zamandır bu kadar lezzetli fındık yememiştim, gerek kavrum gerek yeni mahsül oluşu ve sizin emeğiniz harikaydı, teşekkür eder, bol ve bereketli kazançlar dilerim.
Sütlaca çok yakışmıştır eminimBen de bu yorumlarin altina imzami atarim cok guzel findiklar ( hamsikoy sutlaci yaptik hatta bunun serefine)
tekrar siparis veririm ben. elinize saglik @kahveseverfındık
Yeni mahsül olmasından dolayı daha güzellerGeçen sefer kabuklu almıştım çok lezzetliydi, şimdi iç fındık aldım. Bunlar bambaşka güzel, yeni mahsül olduğundan mıdır bilmiyorum. Bir dahakine de kavrulmuş deneriz kim bilir.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Piyasadaki fındıklar genelde paketlenip uzun süre beklediği için lezzetini kaybediyorBugün elime ulaştı kavrulmuş fındıklar. Piyasadaki fındıklara göre daha kaliteli olduğunu hemen belli ediyor. Çok da güzel kavrulmuşlar. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim. Afiyet olsunBen de kabuklu ve kavrulmuş almıştım, kabuklu vitaminiyle, kavrulmuş da lezzetiyle ön planda. Ellerine sağlık @kahveseverfındık
Sıkıntısız bir şekilde ulaşması beni de mutlu etti. Afiyet olsunSipariş verdiğim kabuklu fındık 2 gün önce ulaştı, Mert bey teşekkür ederim, ürün yeni mahsül ve çok lezzetli, kargo süreci beni şaşırttı, ptt kargo ile gönderildiğini görünce ve daha önce birkaç kez problem yaşadığımdan bakalım bu sefer neyle uğraşacağım derken ptt bu kez beni mahçup etti , çok hızlı ve problemsiz teslimat yaptılar![]()