• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Taze kırılmış, kavrulmuş Çiğ ve Kavrulmuş fındık stokları güncel. Tükenmeden sipariş vermek isterseniz mesaj atabilirsiniz 🙂

Güncel fiyat listesini paylaşıyorum. Düşük bir kar oranım olduğu için zam yapmak zorunda kaldım.

Sipariş vermek isteyen varsa taze kavrulmuş ve çiğ iç fındık mevcut :)

(Kabuklu her zaman mevcut.)

Screenshot_20211129_133542.jpg

Uzun zamandır beklenen bir güzelliği paylaşayım. En kaliteli fındıklardan %100 fındık ve %80 fındık %20 şeker seçenekleri ile çok yakında sizlerle olacak 🙂

Screenshot_20211203_220344.jpgScreenshot_20211203_220329.jpg

Dün kabuklu fındık siparişim elime ulaştı. Mert bey sağolsun kavrulmuş fındık hediyeside gönderdi. Kabuklu fındıkların çok lezzetli olduğunu biliyordum ancak kavrulmuş fındık gerçekten bir başka lezzetli.

Ellerinize, emeklerinize sağlık.

Dün kabuklu fındık siparişim elime ulaştı. Mert bey sağolsun kavrulmuş fındık hediyeside gönderdi. Kabuklu fındıkların çok lezzetli olduğunu biliyordum ancak kavrulmuş fındık gerçekten bir başka lezzetli.

Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙂

Shopier mağazamda 200₺ üzeri kargo ücretsi yaptım dostlar.
2 kg kavrulmuş fındık alımlarında artık kargo ücreti ödemiyorsunuz 🙂

Merhabalar herkese. Kahvekulübü üyelerinin fındık satışlarımda emeği gerçekten çok büyük. Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.
Her şeyin fiyatının yükseldiği bu dönemde hem zam yapmayarak hem de sizleri mutlu edebilecek küçük bir kampanya yapmak istedim. Güncel stok paylaşımını yapacağım. Fazla bir stok yok bilginiz olsun. İndirim kodlarını paylaşıyorum şimdiden sipariş verenlere afiyet olsun keyifli alışverişler mutlu günler 🙂

Sipariş ve fiyat listesi için-> SHOPİER

Kargo ücretini 18₺ olarak sabitledim ve 300₺ üzeri kargo ücretsiz !

50₺ ve üzeri alışverişe 5₺ indirim kodu-> KAHVEKULUBU5
100₺ ve üzeri alışverişe 10₺ indirim kodu -> KAHVEKULUBU10
150₺ ve üzeri alışverişe 15₺ indirim kodu -> KAHVEKULUBU15
200₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim kodu -> KAHVEKULUBU20

Kampanya sürecinin ilk kargoları salı günü çıkacak bilginiz olsun 🙂

Sipariş veren herkese şimdiden afiyet olsun. Kavrulmuş fındık için son 8,5 kg stok kaldı. İç fındık ve kabuklu fındık için stok sorunu şu anlık yok 🙂

Kavrulmuş fındık için stok son 2 kg, iç fındık için 13 kg bilginize 🙂

Geri