• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Verilen siparişlerin hepsini bugün kargoya teslim ettim. Şimdiden herkese afiyet olsun 🙂

Bu hafta içinde bir aksilik olmazsa doğal fındık ezmesinin de satışına başlayacağım.

Kampanyalı Naturel iç fındık için son 7,5 kg stok kaldı. Bilginiz olsun dostlar 🙂

Merhaba, hocam hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?

Bugün elime ulaştı siparişim. Hem çok hızlı hem çok güzel paketlenmiş şekilde teslim aldım. Uzun zamandır yediğim en lezzetli fındıklar. Teşekkürler.

Bugün elime ulaştı siparişim. Hem çok hızlı hem çok güzel paketlenmiş şekilde teslim aldım. Uzun zamandır yediğim en lezzetli fındıklar. Teşekkürler.
Memnun kalmanıza çok sevindim. Afiyet olsun 🙂

Merhaba herkese. Yeni parti kavrulmuş fındıklar hazırlanırken güzel bir haberle geldim. Şuan 15 adetle sınırlı 320g+ fındık ezmesinin satışı etiket ve ambalaj işini hallettikten sonra bir kaç güne başlayacak. Şuan sadece %80 fındık %20 şeker (şeker pancarından üretilmiş şeker) olan şekerli fındık ezmesinden mevcut. Şekersiz olanı da ilerleyen süreçte hazır olacak 🙂
Doğal ürünler tüketenler için önemli bir detay olarak da içerisinden fındık ve şekerden başka hiçbir katkı maddesi olmadığını belirteyim.
Ayrıca güvenli kapak etiketiyle paketi ilk siz açacaksınız.
(Şeker olarak Torku ve Türk şeker kullanılmaktadır.)
Screenshot_20220225_231335.jpg

Sade ezme önce çıksa iyiymiş :)

En son aldığım iç fındıklar bitti, şeker ilavesiz ezme ile birlikte sipariş vereyim tekrar.
Kavrulmuş fındıklarla beraber o da hazır olacak. Hazır olduğunda mutlaka haber vereceğim. Hem okul hem bu işi beraber yürüttüğüm için ufak tefek aksamalar oluyor 🙂

Kavrulmuş fındıklarla beraber o da hazır olacak. Hazır olduğunda mutlaka haber vereceğim. Hem okul hem bu işi beraber yürüttüğüm için ufak tefek aksamalar oluyor 🙂
Aksama olacak bir durum yok aslında, şekerli olan için talep daha yüksek olabilir. Yoksa sade yapmak daha basittir diye düşünüyorum. Yer fıstığı ezmesini evde kendim yapıyorum ben de.
Kolay gelsin.

Vallahi hocam işte bunu bekliyoruz.
Geliyor hocam kısa bir zaman sonra 🙂
Aksama olacak bir durum yok aslında, şekerli olan için talep daha yüksek olabilir. Yoksa sade yapmak daha basittir diye düşünüyorum. Yer fıstığı ezmesini evde kendim yapıyorum ben de.
Kolay gelsin.
Bu zaman kadar yapmam gereken bir üründü o yüzden söyledim 🙂 Yer fıstığı ezmesini de evde yapmanız ve içine farklı kimyasal maddelerin girmemesi çok güzel. Umarım şekersiz %100 fındık ezmemi de beğenirsiniz.

Şeker ilaveli harika fındık ezmesi satışta ! Tanıtım amaçlı fiyatı indirimli bilginiz olsun 🙂
Şekersiz de çok yakında gelecek.

Link: Doğal fındık ezmesiScreenshot_20220225_231335.jpg

Merhaba herkese. Taze kırım-taze kavrum (10.03.2022) kavrulmuş fındıklar ve ŞEKERLİ-ŞEKERSİZ ezmeler hazır. Küçük bir zam yapmak zorunda kaldım maaliyetlerden dolayı. Fındık ezmesini herkesin denemesi için küçük bir indirim ile satışa koydum. Siparişlerinizi verebilirsiniz 🙂

Şekerli-Şekersiz Doğal Fındık Ezmesi-> 45₺

sipariş vermek için ->
shopier

Merhaba herkese. Taze kırım-taze kavrum (10.03.2022) kavrulmuş fındıklar ve ŞEKERLİ-ŞEKERSİZ ezmeler hazır. Küçük bir zam yapmak zorunda kaldım maaliyetlerden dolayı. Fındık ezmesini herkesin denemesi için küçük bir indirim ile satışa koydum. Siparişlerinizi verebilirsiniz 🙂

Şekerli-Şekersiz Doğal Fındık Ezmesi-> 45₺

sipariş vermek için ->
shopier
Üstat indirim kodları geçerli mi?

Sipariş verecek olanlara ufak bir jest daha yapayım. Kavrulmuş fındık alımlarınızda tüm siparişler 500 gramlık vakumlu paketlerde gönderilecek. Tazeliğini koruması adına 🙂 Şimdiden afiyet olsun.

Not: 500 gramlık paket olması için küçük bir fiyat farkı ödemiş olanlara küçük bir indirim kuponu göndereceğim. Bir sonraki siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

Sipariş verenlerin kargoları teslim edildi. Umarım tüm fındık ezmeleri sağlam bir şekilde ulaşır. 🙂

Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Keyifli günler dilerim. Şimdiden afiyet olsun.

Sipariş verenlerin kargoları teslim edildi. Umarım tüm fındık ezmeleri sağlam bir şekilde ulaşır. 🙂

Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Keyifli günler dilerim. Şimdiden afiyet olsun.
Siparişimizi verdik. Deneyelim bakalım. Sonrasında geri bildirimde bulunacağım. kolay gelsin...

Siparişiniz #756855381​

Siparişimizi verdik. Deneyelim bakalım. Sonrasında geri bildirimde bulunacağım. kolay gelsin...

Siparişiniz #756855381​

Yarın kargoda olur. Umarım beğenirsiniz şimdiden afiyet olsun 🙂

Geri