• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Merhaba herkese. KAVRULMUŞ VE İÇ FINDIKLAR 500gr ve 1 KG seçeneği ile tekrar hazırlandılar.

Siparişleri almaya başladım. Rezerve yaptıranlara dönüş yapacağım.

Sipariş vermek isteyenler mesaj yoluyla ulaşabilir. Herkese keyifli günler dilerim 🙂

Stok halen mevcut kavrulmuş ve iç fındık için. Yarın (Cuma günü) kargoları teslim edeceğim. Sipariş vermek isteyenler mesaj atabilir.

Keyifli günler dilerim 🙂

Merhaba herkese. Bu haftanın kargolarını teslim ettim. Şimdiden sipariş verenlere afiyet olsun 🙂

İç fındık stoğu bolca mevcut.
Screenshot_20211008_120121.jpg

Kavrulmuş fındık siparişi vermek isteyen arkadaşlar varsa son 1.5 kg 🙂

Merhaba tekrar. Mert beyden bir kilo iç fındık almıştım, benden kaynaklanana hatalar sebebiyle bana ulaşması uzun sürse se Mert bey elinden geleni yaptı sağolsun. Fındıklar çok kaliteli, zaten tiplerinden de belli oluyor, adeta iyi kahve çekirdekleri gibi defectsiz ve düzgünler. Tadları da müthiş, avuç avuç yemeğe başladım. Bir kısmını da kavurup fındık ezmesi yapacağım denemek için. Mert bey iç fındığınız varsa yine isterim sizden. Çok teşekkürler :)

Merhaba tekrar. Mert beyden bir kilo iç fındık almıştım, benden kaynaklanana hatalar sebebiyle bana ulaşması uzun sürse se Mert bey elinden geleni yaptı sağolsun. Fındıklar çok kaliteli, zaten tiplerinden de belli oluyor, adeta iyi kahve çekirdekleri gibi defectsiz ve düzgünler. Tadları da müthiş, avuç avuç yemeğe başladım. Bir kısmını da kavurup fındık ezmesi yapacağım denemek için. Mert bey iç fındığınız varsa yine isterim sizden. Çok teşekkürler :)
Afiyet olsun. Beğenmenize çok sevindim. İç fındık stokta var şuanlık. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim. Kabuklu da defect çıkma şansı olsa da iç fındıkta bunu en aza indirmeye çalışıyorum 🙂

Bugünün kargolarını da teslim ettim. Sipariş verenlere şimdiden afiyet olsun 🙂

İç fındık ve kabuklu fındık için stok mevcut. Kavrulmuş fındık için 24 Ekim'de yeni parti hazır olacak. Sipariş vermek isteyenleri listeye ekleyebilirim 🙂

Keyifli günler dilerim.

Merhabalar. Ders yoğunluğundan dolayı haber veremedim. Yeni üretim kavrulmuş fındık bekleyen dostlar mesaj atabilir. Sınırlı stok olarak mevcut. İyi akşamlar dilerim 🙂

Merhaba herkese. Yeni üretim taze kavrulmuş fındık mevcut. Çarşamba günü kargo günü. Sipariş vermeyi düşünen varsa hatırlatmak istedim 🙂

İyi akşamlar dilerim.

Geri