• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

finduklar bitti sanırım. :)

Merhaba, yeni sezon fındıkları var mı?

Merhabalar herkese. Uzun zamandır konuya derin bir sessizlik hakim. Merak eden, özelden mesaj gönderen, ulaşan herkese öncelikle teşekkür ederim. Gerek tarım arazilerimizdeki sorunlar, Gerek ekonomik şartlar, gerek kişisel problemler, gerek okul ve iş hayatı vs derken bir anda üretimi ve satışı durdurmak zorunda kaldım. İçinde bulunmuş olduğum durumdan kaynaklı anlık bir aksiyon almak zorunda kaldım maalesef. Bu da ister istemez sizleri üzdüğü kadar beni de etkiledi. Alışverişi bir kenara koyuyorum sizlerle tanıştığım için çok mutluyum her zaman da aklımda kalacak kişilerle tanışma fırsatı buldum. Sadece kabuklu fındıktan markalaşma yolunda adım adım ilerlememi sağlayan destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Konu başlığı kapatılabilir artık. Fındık serüvenine bir daha başlamamak üzere ara verdik. Forumda tekrar aktif olduğum günlere geri döneceğim fakat bu başlık hariç :) Herkese keyifli mutlu günler dilerim.

Bu açıklamayı geç yaptığım için de ekstra özür dilerim. Soru soran yanıt bulamayan herkes hakkını helal etsin 🙏🏻

Geri