• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

YENİ HASAT ÇIKTI
Yeni hasat fındığımızı zorlu hava şartları yüzünden geç de olsa topladık patoza verdik (ayıklattık) sonunda kuruması için serdik.

Tam kurumamış yaş fındık sevenler varsa sipariş verebilir.

Bir kaç gün sonra hava şartları iyi giderse yeni hasat fındıkları satışa başlayacağım.

Screenshot_20210909_205620.jpg

Umarım hasat ve kalite emeğinize değmiştir. Fiyatlar peki nasıl oldu bu sene.

Umarım hasat ve kalite emeğinize değmiştir. Fiyatlar peki nasıl oldu bu sene.
Fındık kalitesi çok tatmin edici emeğimize değdi fakat geçen seneye göre kilo olarak baya az bir hasat aldık. Emeğimize değecek bir fiyat verilmedi çok komik rakamlardan alım yapılıyor şuan :) Her zamanki gibi aracılar, tüccarlar kazanacak.

Elimden geldiğince kendim satış yapmak için çabalayacağım Aydoğan bey. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

Fındık kuruduğu zaman tam anlamıyla satışa başlayacağım. Kilogram fiyatını 30₺ düşünüyorum. Piyasa şartlarına göre değişiklik olabilir. Forum özel ufak bir jest yapmaya çalışacağım.

Ayrıca yakın zamanda vakumlanmış pakette iç fındık ve kavrulmuş fındık seçenekleri de olacak.

Bu sene rekolte iyi diyorlardı sizde biraz düşmüş ne yazıkki @kahveseverfındık 😒. 30 TL’lik fiyatta gayet uygun bence. İş yoğunluğunu halledip siparişi vereceğim.

Şimdiden elinize emeğinize sağlık.
Rekolteyi genelde fazla fazla açıklıyorlar fiyatı aşağı çekebilmek için. Çok yoğun olduğum için ambalaj vs. Gibi görünmeyen maaliyetleri hesaplayamadım. Piyasa şartlarına göre elimden geldiğince uygun tutmaya ve beni üzmeyecek bir fiyata satışını yapmaya çalışacağım.

Satışa hazır olması için bir kaç günü daha var 🙂 Teşekkür ederim.

Şu an satış mevcut mu?

Fındık kuruduğu zaman tam anlamıyla satışa başlayacağım. Kilogram fiyatını 30₺ düşünüyorum. Piyasa şartlarına göre değişiklik olabilir. Forum özel ufak bir jest yapmaya çalışacağım.

Ayrıca yakın zamanda vakumlanmış pakette iç fındık ve kavrulmuş fındık seçenekleri de olacak.
Bir Trabzonlu ve çocukluğu fındık bahçelerinde geçmiş biri olarak taze iç fındık yemeyeli yıllar olmuş olması benim için çok üzücü :) Vakumlu pakette iç fındık fikri harika bir fikir, zira her zaman kabuklu fındık ayıklama zamanımız olmayabiliyor. Satışa koyduğunuz zama iç fındığa talibim :)

Bir Trabzonlu ve çocukluğu fındık bahçelerinde geçmiş biri olarak taze iç fındık yemeyeli yıllar olmuş olması benim için çok üzücü :) Vakumlu pakette iç fındık fikri harika bir fikir, zira her zaman kabuklu fındık ayıklama zamanımız olmayabiliyor. Satışa koyduğunuz zama iç fındığa talibim :)
Fındık kuruduktan sonra hemen ürün çeşitlerini hazırlayacağım. Kadın girişimcinin kurduğu küçük bir tesiste el değmeden temiz bir şekilde kırılıp ayıklanıp iç fındık olarak ve kavrulmuş fındık olarak paketlenecekler. Temiz ve sağlıklı bir şekilde sizlere ulaşacak :)

Kaliteli fındık kıracak da bulunur mu?
Önceki siparişimdeki fındıklar çok lezzetliydi ama fındık kıracak ortadan ikiye ayrılınca büyük bir kısmı kaldı :)
Güzel bir kıracak ayarlayıp isteyenlere o konuda da yardımcı olurum elbette :)

Kargo ücreti baya tutar muhtemelen. Lojistik sorununu nasıl çözdünüz.
Ptt ile Ordu'ya özel fındıkta %25 indirim var. Bu indirim sayesinde kargo ücreti gayet makul fiyatlara geliyor. 12₺-25₺ bandında oluyor. 10 kg fındığı 25₺ ye gönderdim. 4-5 kg 18₺ falan tutuyor. :)

Geri