Fındık kalitesi çok tatmin edici emeğimize değdi fakat geçen seneye göre kilo olarak baya az bir hasat aldık. Emeğimize değecek bir fiyat verilmedi çok komik rakamlardan alım yapılıyor şuanUmarım hasat ve kalite emeğinize değmiştir. Fiyatlar peki nasıl oldu bu sene.
Rekolteyi genelde fazla fazla açıklıyorlar fiyatı aşağı çekebilmek için. Çok yoğun olduğum için ambalaj vs. Gibi görünmeyen maaliyetleri hesaplayamadım. Piyasa şartlarına göre elimden geldiğince uygun tutmaya ve beni üzmeyecek bir fiyata satışını yapmaya çalışacağım.Bu sene rekolte iyi diyorlardı sizde biraz düşmüş ne yazıkki @kahveseverfındık. 30 TL’lik fiyatta gayet uygun bence. İş yoğunluğunu halledip siparişi vereceğim.
Şimdiden elinize emeğinize sağlık.
Ordu yağlı fındıkOrdu mu giresun mu ?
1-2 güne hazır olacakŞu an satış mevcut mu?
Bir Trabzonlu ve çocukluğu fındık bahçelerinde geçmiş biri olarak taze iç fındık yemeyeli yıllar olmuş olması benim için çok üzücüFındık kuruduğu zaman tam anlamıyla satışa başlayacağım. Kilogram fiyatını 30₺ düşünüyorum. Piyasa şartlarına göre değişiklik olabilir. Forum özel ufak bir jest yapmaya çalışacağım.
Ayrıca yakın zamanda vakumlanmış pakette iç fındık ve kavrulmuş fındık seçenekleri de olacak.
Fındık kuruduktan sonra hemen ürün çeşitlerini hazırlayacağım. Kadın girişimcinin kurduğu küçük bir tesiste el değmeden temiz bir şekilde kırılıp ayıklanıp iç fındık olarak ve kavrulmuş fındık olarak paketlenecekler. Temiz ve sağlıklı bir şekilde sizlere ulaşacakBir Trabzonlu ve çocukluğu fındık bahçelerinde geçmiş biri olarak taze iç fındık yemeyeli yıllar olmuş olması benim için çok üzücüVakumlu pakette iç fındık fikri harika bir fikir, zira her zaman kabuklu fındık ayıklama zamanımız olmayabiliyor. Satışa koyduğunuz zama iç fındığa talibim
![]()
Güzel bir kıracak ayarlayıp isteyenlere o konuda da yardımcı olurum elbetteKaliteli fındık kıracak da bulunur mu?
Önceki siparişimdeki fındıklar çok lezzetliydi ama fındık kıracak ortadan ikiye ayrılınca büyük bir kısmı kaldı![]()
Kaliteli fındık kıracak da bulunur mu?
Önceki siparişimdeki fındıklar çok lezzetliydi ama fındık kıracak ortadan ikiye ayrılınca büyük bir kısmı kaldı![]()
Her fındığın boyutu farklı olduğu için fındığı eziyor onlar. Tabi herkes için farklı olabilirEl kıracağı değil de döner kollu büyük kıracaklar çok kullanışlı.
Ptt ile Ordu'ya özel fındıkta %25 indirim var. Bu indirim sayesinde kargo ücreti gayet makul fiyatlara geliyor. 12₺-25₺ bandında oluyor. 10 kg fındığı 25₺ ye gönderdim. 4-5 kg 18₺ falan tutuyor.Kargo ücreti baya tutar muhtemelen. Lojistik sorununu nasıl çözdünüz.