• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

kahvesever findik harikasin bende bir ordu"lu olarak seni bu girisiminden dolayi tebrik ediyorum ,bolge halki devletin verdigi fiyat ve nutella (ferroli firmasi sanirim )firmasi arasinda sikisip kalmis gercekten asla emeklerinin karsiligini alamamis yillardir hersene fiyat kavgasi yaparak devam ediyorlar .. ben her zaman surekli kavga ediyorlar ama hicbiri findigin tekel olma durumundan kurtulmasi icin birsey yapmiyorlar ne devlet nutelladan baska bir findikla uretilebilen bir urun destegi veriyor ne ic pazarda bir findik tuketimine karsi heveslendirme ne findik mudavimi turtdisindan gelen urunlere karsi bir kota uygulamasi var bunlari ummak artik fantazi olmus ve yapilmasi gereken ureticinin bizzat ciftcinin yeni gelisen bu internet ortaminda kendi malini kendi pazarlamasi ..benim burda gordugumde bunu sen baslatmissin tekrar tebrik ediyorum HELAL OLSUN ...umarim 2. adimda findikla yapilan diger urunlerde bir arastirma yapar onlari gelistirirsiniz ,cikolata gurubundan basla mesala ,cikolatasini kendi yapanlar findigi senden alsinlar :)

kahvesever findik harikasin bende bir ordu"lu olarak seni bu girisiminden dolayi tebrik ediyorum ,bolge halki devletin verdigi fiyat ve nutella (ferroli firmasi sanirim )firmasi arasinda sikisip kalmis gercekten asla emeklerinin karsiligini alamamis yillardir hersene fiyat kavgasi yaparak devam ediyorlar .. ben her zaman surekli kavga ediyorlar ama hicbiri findigin tekel olma durumundan kurtulmasi icin birsey yapmiyorlar ne devlet nutelladan baska bir findikla uretilebilen bir urun destegi veriyor ne ic pazarda bir findik tuketimine karsi heveslendirme ne findik mudavimi turtdisindan gelen urunlere karsi bir kota uygulamasi var bunlari ummak artik fantazi olmus ve yapilmasi gereken ureticinin bizzat ciftcinin yeni gelisen bu internet ortaminda kendi malini kendi pazarlamasi ..benim burda gordugumde bunu sen baslatmissin tekrar tebrik ediyorum HELAL OLSUN ...umarim 2. adimda findikla yapilan diger urunlerde bir arastirma yapar onlari gelistirirsiniz ,cikolata gurubundan basla mesala ,cikolatasini kendi yapanlar findigi senden alsinlar :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Şafak bey.

Artık yaşananlardan sıkılmış ve bu kadar emeğin boşa gitmesinden sıkılmış bir genç olarak başladım bu girişime. Yüksek kar marjı amacım olmadan herkesin denemesi tatması için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Kavrulmuş ve iç fındık çeşitlerini ekledikten sonraki hedefim fındık ezmesi yapmak.

Evde sağlıklı ve katkısız çikolata yapan arkadaşlarım, abilerim, ablalarım benim fındıklarımı kullanırlarsa çok memnun kalırlar :)

bizim kakao cekirdeklerini ezmek icin kullandigimiz bir alet var siddetle tavsiye ederim ,bu aleti alirsan muhtesem findik ezmezi yapabilirsin ,ozelden mesaj atarsan sana bir firma onerecegim ordan aldigin makine ile direk nutella bile yapabilirsin :)forumda evde kakao kavuranlar diye bir baslik acmistim oraya bir ugra kendini tanit bence :)

bizim kakao cekirdeklerini ezmek icin kullandigimiz bir alet var siddetle tavsiye ederim ,bu aleti alirsan muhtesem findik ezmezi yapabilirsin ,ozelden mesaj atarsan sana bir firma onerecegim ordan aldigin makine ile direk nutella bile yapabilirsin :)forumda evde kakao kavuranlar diye bir baslik acmistim oraya bir ugra kendini tanit bence :)
Önerileriniz için teşekkürler. Özelden yazıyorum :)

Fındıklar satışa hazır dostlarım, büyüklerim. Siparişleri almaya başladım. Perşembe günü bir aksilik olmazsa kargolama yapacağım. Belli bir süre fındığın KG fiyatı 30₺ dir. Keyifli günler dilerim.

Kavrulmuş fındık ve iç fındık bekleyenlere de bir kaç güne haber vereceğim.

Son düzenleme:
Kabuklu fındık için siparişleri alıyorum. Yarın kargolar yola çıkacak 🙂

Verilen siparişler kargoya teslim edildi 🙂 7 paket ile sezona başladık hayırlısı olsun.

Kavrulmuş ve iç fındık bekleyenlere de müjdeli haberi vereyim. Fındıkları işleyecek tesise teslim ettim yoğunluktan dolayı 4-5 gün içinde teslim alacağım. Kavrulmuş ve iç fındıkta stoklar kısıtlı olacak. (Tekrar yaptırana kadar)

Keyifli günler dilerim herkese.
Screenshot_20210916_180330_com.android.gallery3d.jpg

Bu kolilerden biri benim mi ki? 🙂

Bu kolilerden biri benim mi ki? 🙂
Evet sizin 🙂 Ama hangisi olduğu sürpriz olsun 😄
İç fındık ve kıracak için takipteyiz 😎
Kıracak fotoğraflarını ekliyorum. 20₺ den satışta. Bir kaç yıldır kendim de kullanıyorum aynısından. 🙂 İç fındık da hazırlanıyor. En kısa sürede satışta olacak. Tekrar hazırlanana kadar stoklar biraz sınırlı.
Kavrulmuş fındık olursa ilk sipariş benden :)
En kısa sürede gelecek stok biraz sınırlı yeniden hazırlanana kadar 🙂
yarisirim :) bir tane de benden
En kısa sürede gelecek stok biraz sınırlı yeniden hazırlanana kadar 🙂

Siparişlerinizin yanında fındık kıracağı isterseniz kaliteli kıracaklar 20₺ 🙂
Screenshot_20210916_225626.jpg
Screenshot_20210916_225616.jpg

Kavrulmuş için takipteyim.

Aldım, kırdım, ayıkladım, kavurdum, bir kısmını çikolataya kattım, bir kısmını şu anda yiyorum. Tavsiye ederim, gayet lezzetliler.
Şu ürünle kırdım; bazıları parçalansa da aldırış etmiyorum. @kahveseverfındık'taki kıracak da iyi görünüyor, boyut fark etmeden hızla kırılır onunla, daha evvelden kullanmıştım benzerini.
Teşekkürler Mert Bey, hayırlı kazançlar dilerim.

Aldım, kırdım, ayıkladım, kavurdum, bir kısmını çikolataya kattım, bir kısmını şu anda yiyorum. Tavsiye ederim, gayet lezzetliler.
Şu ürünle kırdım; bazıları parçalansa da aldırış etmiyorum. @kahveseverfındık'taki kıracak da iyi görünüyor, boyut fark etmeden hızla kırılır onunla, daha evvelden kullanmıştım benzerini.
Teşekkürler Mert Bey, hayırlı kazançlar dilerim.
Memnun kaldığınıza çok sevindim. Afiyet olsun tekrardan. Umarım çikolatalarınız daha da lezzetlenir. :)

Kıracak olarak büyük olanlar boyut ayrımı yapamadığı için parçalayabiliyor. Sizin için de sorun değilmiş :)

Benim güzellikler de geldi :) Paketlemesinden notuna kadar her şeyin özenle yapıldığı belli. Emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle @kahveseverfındık .
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20210920_112056 son.jpg
    20210920_112056 son.jpg
    32.4 KB · Görüntüleme: 86
Hocam iç fındık için size yazmıştım daha önce. Stok sınırlı olduğu için nasıl sipariş vereceğiz? Teşekkürler.

Geri