Safak Tayland
Barista
- İsim
- Mustafa Safak Akkose
Daha fazla
- İsim
- Mustafa Safak Akkose
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Hayır
- safak.akkose
kahvesever findik harikasin bende bir ordu"lu olarak seni bu girisiminden dolayi tebrik ediyorum ,bolge halki devletin verdigi fiyat ve nutella (ferroli firmasi sanirim )firmasi arasinda sikisip kalmis gercekten asla emeklerinin karsiligini alamamis yillardir hersene fiyat kavgasi yaparak devam ediyorlar .. ben her zaman surekli kavga ediyorlar ama hicbiri findigin tekel olma durumundan kurtulmasi icin birsey yapmiyorlar ne devlet nutelladan baska bir findikla uretilebilen bir urun destegi veriyor ne ic pazarda bir findik tuketimine karsi heveslendirme ne findik mudavimi turtdisindan gelen urunlere karsi bir kota uygulamasi var bunlari ummak artik fantazi olmus ve yapilmasi gereken ureticinin bizzat ciftcinin yeni gelisen bu internet ortaminda kendi malini kendi pazarlamasi ..benim burda gordugumde bunu sen baslatmissin tekrar tebrik ediyorum HELAL OLSUN ...umarim 2. adimda findikla yapilan diger urunlerde bir arastirma yapar onlari gelistirirsiniz ,cikolata gurubundan basla mesala ,cikolatasini kendi yapanlar findigi senden alsinlar