• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

selam, siparişimi oluşturup kapı önüne bağdaş kurdum. ultra'ya merhabama "adorsi, bochesa, panama" üçlüsünü deneyerek başlayıp, aysonu "defuego, esmeril, keramo, la cuesta" dörtlüsüyle sürdürmeyi düşünüyorum. çok teşekkürler ederim bu tanışıklıklar için çaba sarf eyleyen kimselere.

263JX3657S nolu siparişle alıma bende katıldım. Merakla bekliyorum :)

781YB5344U ile ben de katıldım bu ayki alıma. Takip numarası paylaşılıyor mu acaba merak ettim, siparişi vereli 3 gün oldu.

PANAMA FINCA BERNARDINA aldım
Çok güzel
Tüm tadım notlarını alabildim
18 gram kahve 24 click commandante
94 derece
3 aşama döküm

Takip numaralarının siteye düşmesi sizin de işinizi kolaylaştırır aslında. Bence sitenin siparişlerim kısmı bu anlamda güncellenebilir. :) Naçizane...

CD'nin El Salvador/El Borbollon'u benzeri, günlük filtre tüketimi için (uçar kaçar beklentisiz 'kahve gibi kahve' de denebilir) Origin mi Nordic mi önerilir? Origin diye düşündüm ama yazışmalarda espressoya uygun diye okuyunca emin olamadım.

989US2716C sipariş numarası ile alıma katıldım. Lacuesta için clever dripper ile demleme yapacağım. Nordic alma sebebim colombia olduğu için aeropress, v60, clever her yola gideceğini düşünmem oldu. Ayrıca colombia çekirdekleri eğer fantastik bir kavrum sürecinden geçmiyorsa günlük kahve olarak ideal oluyor. Son olarak Keramo ekledim. Çünkü ethiopia çekirdekleri kömürleşmedikçe güzeldir. Meyvemsi, çiçeksi ve bazen çileksidir.

CD'nin El Salvador/El Borbollon'u benzeri, günlük filtre tüketimi için (uçar kaçar beklentisiz 'kahve gibi kahve' de denebilir) Origin mi Nordic mi önerilir? Origin diye düşündüm ama yazışmalarda espressoya uygun diye okuyunca emin olamadım.

Günlük tüketim için filtrede Nordic, espresso da Origin öneriyoruz.​

Evet dostlar ayın ortasına geldik, bir çok sipariş geçen forum üyeleri var. Alıma bende katılacağım, Firma1’den tecrübe edinip önereceğiniz filtre kahve hangisi? 😊

La cuesta çok tatlı kahve. Hibisküs yazılmış tadım notuna. Ne demek istendiğini anladım galiba. Kavrumdan kahveye çok beğendim. Anaerobik yazılmış ama yıkanmış gibi çok temiz. Teşekkürler @Firma1 güzel deneyim oldu benim için.Origin için biraz daha bekleyeceğim bakalım.

Ne alırım diye hala düşünen varsa La Cuesta listenizde olsun.
Demlerken Anaerobic proses gibi değerlendirip demleyin ama içerken değil.
Uçuk kaçık bir kahveden ziyade son derece tatlı ve kompleks bir fincan ile karşılaşacaksınız.
15/240 - 40 saniye Blooming+ yavaş bir şekilde tek döküş. Bitiş 2:00-2:05
Filtre:Abaca - Timore c3 13 klik(v60 için önerilen en ince ayar)
Su:92 derece - Sırma damacana.
La Cuesta için final yorumum;
Tarife ek olarak damak zevkine göre kesinlikle 94 dereceye çıkılabilir veya 3 parçalı belki 4 parçalı döküm yapılabilir.
Daha önce içtiğim hiçbir kahve tatlılıkta bu kahveye yanaşamaz, özellikle tatlılığı ön plana çıkarmak için insanlar uğraşırken bu çekirdek hiç uğraştırmadan bu istediğinizi veriyor.
Güzel bir fincan kahve içmek isteyen kadar farklı reçeteler denemek isteyenlerde bu kahveyi almalı.
10.günden sonra içilebilir, daha öncesi için deneyemediğim için yorum yapamam.

Bundle ile ben de dahil oldum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri