• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

921WS5573J nolu siparişim vardı benimde. Ne zaman kargoya verilir acaba ?

Originden türk kahvesi yaptım Anneme, Kingrinder K6 15 klikte, Profilo Kahvedan makinede, fincanı getirdi, içi boş, ne güzelmiş ya telveyi de yuttum gitti dedi 😂

O zaman ellerinize sağlık @roasterbeg

@roasterbeg 852MK9651T no.lu siparişimle ilgili rica etsem bilgi alabilir miyim? (1 kasım)

Sanırım benim kargo da bir sonraki kahve hasadında yola çıkacak 😃
İlk defa bu kadar kargo sıkıntısı yaşadığımı belirtmek isterim. İlginç gerçekten. Takip edip sormaktan yoruldum

Ben de 31 Ekim'de sipariş vermiştim (245GC2762B) . Elimde bolca kahve var doğrusu çok da acelem yok gidip yerinden mi alsam yarım saat mesafedeyim? Hem tanışmış oluruz.

Benim kahveler geldi. Nitelikli kahve konusunda 1 senedir tecrübem var. Daha yolun başı sayılır. Yaklaşık 6-7 firmadan kahve alımı yaptım. Ama bunlar paketi açmadan daha kokusuyla kendini belli etti. Kargodan aldım yarım gün kadar motorsikletimin altında kaldı. Alacağım zaman motorsikletin altını resmen kahve kokusuna boyamış. Tezgahta kaldığı süre zarfında da mutfağı muazzam kahve kokusuyla donatmış bebekler. İlk olarak keramo ile demlemeye başladım belli bir reçete doğrultusunda, gayet iyiydi. Sıra diğerlerinde 👍🤗
IMG_4640.jpeg

Benim de paket geldi, merak ettiğim bir kahveydi Keramo, bakalım tadı nasıl olacak?
Yeşil çekirdek ve ayıklanmış kusurlu çekirdeklerin gönderilmesi iyi düşünülmüş. Teşekkürler @roasterbeg @Firma1

Not: Sona kaldık diye pakete etiket de kalmamış, hiç olmazsa 1-2 sticker atsaydınız kargo poşetine. :)

1699362946647.png

Benim de paket geldi, merak ettiğim bir kahveydi Keramo, bakalım tadı nasıl olacak?
Yeşil çekirdek ve ayıklanmış kusurlu çekirdeklerin gönderilmesi iyi düşünülmüş. Teşekkürler @roasterbeg @Firma1

Not: Sona kaldık diye pakete etiket de kalmamış, hiç olmazsa 1-2 sticker atsaydınız kargo poşetine. :)

Ekli dosyayı görüntüle 29508

Etiketler yetişmedi bende daha fazla bekletmemek adına gönderdim gerçekten kusura bakmayın.:) bir sonrakine farklı bir hediye sözüm olsun! 🙏🏼🌸

Geri