• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (466) üyeye çok teşekkürler. Ekim ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Firma1 (182 oy) olurken 2. CoffeeNutz (111 oy) oldu. 3.Firma (18 oy) ise Clean Cup Coffee , 4.Firma ise Gordion Coffee (18 oy) oldu.

1.olan Firma1 Yetkilisi Emre Bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum. Festivallerden dolayı bir gecikme oldu. Bu gecikmeden dolayı özür dileriz.

Sorularınız olursa anketle ilgili @Daunterm , @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

Bu indirim kuponu ile

1. Tüm çekirdeklerde yüzde 25 indirim tanımladık.​

2. Bundle max seçeneğinin fiyatlandırması düzenlenerek aynı kod ile yüzde 30 indirime denk gelecek şekilde ayarlandı.​

600 TL üstü Ücretsiz Kargo​

View hidden content is available for registered users!

Web Sitesi

1696257279980.png

1696257317055.png

Herkese Merhaba.

Ekim ayı toplu alımında sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz. Ankara ve Eskişehir Kahve Festivalinden sonra vakit kaybetmeden sizler için hazırlıklarımızı başlattık.

Bütün kahvelerimizden deneme imkanı bulmanız için Kahve Kulubüne özel olarak iki ayrı bundle hazırladık. Bundle seçeneklerimizi www.ultracoffeeroastery.com üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Sizlere tüm çekirdeklerimizde geçerli olmak üzere %25 indirimli kod tanımlanmıştır.

Firma1 BUNDLE MAX seçeneğinin fiyatı %30 indirimli olacak şekilde ayarlanmıştır. ( Aynı kod ile satın alabilirsiniz. )

• Hamasho Çekirdeğimiz 105 gr. Olarak son 2 adet kalmıştır. Bunun dışındaki bütün çekirdeklerimizde stok sorunu yoktur.

• Tüm kavrumlarımızı Omni Roast olarak yapmaktayız.

• Bundle ve PANAMA ( metal kavanoz) hariç, diğer bütün 105 gr. Kahvelerimiz plastik şişededir.

• Sistemde not kısmının gözükmeme ihtimaline karşı eğer var ise notunuzu @ultracoffee_ instagram sayfasındaki iletişim bilgilerinden sipariş numaranızla birlikte belirtmenizi rica ederiz.

• Gıda güvenliği açısından iade seçeneğimiz yoktur.

• Kahve Kulubüne özel hazırladığımız hediyenin herkese ulaşabilmesi için bu hafta verilecek bütün siparişler 6 EKİM CUMA günü kargoya verilecektir. 6 Ekim sonrası bütün siparişler en geç 1-3 iş günü arasında kargolanacaktır. Çalıştığımız kargo firması: YURTİÇİ Kargo

• İndirim dışındaki siparişler için oluşacak yoğunluktan dolayı anlayışınızı bekliyoruz.

Kahve Kulubündeki ilk toplu alımı için tekrar herkese teşekkür ederiz. Süreç içindeki anlayışınız için herkese şimdiden TEŞEKKÜRLER .Sizlerle birlikte amblemimizdeki yıldızı doldurmak için sabırsızlanıyoruz. :)

Diğer sorularınız için;

Mail: merhaba@ultracoffeeroastery.com.tr

Tel: 0 532 340 87 91

0 553 175 23 41

Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır merak ettiğim Hamasho lardan birisini aldım. Sipariş numaram: 976WR9714G

Ankara Kahve Festivali'nde forumda aylık ankette popüler olduğunu görünce özellikle ziyaret etmek istemiştim. Gayet güleryüzlü bir karşılama ile bir kaç kahve tadımı yapmış ve Panama Finca Bernardina satın almıştım. Bitmesin diye gözünün içine baksam da içmekten keyif aldığım bir kahve oldu kendi adıma.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. İlerleyen günlerde festival kahvelerim bitince mutlaka alım yapacağım.

Makul bir indirim oranı ve en önelimlisi kargo fiyatı da makul (44 TL). Bazen kargo fiyatlarından ötürü indirimin bir anlamı bile kalmıyordu.

Emeği geçen herkese teşekkürler. 500 gr single origin siparişi geçtim. Filtre stoğum ay sonuna doğru bitince yeniden sipariş geçeceğim. Ama ne olur benimkini yarın yollayın yav indirim gününü bekleyeceğim diye 4-5 gündür kahve dünyası espresso çekirdeği içiyorum, perişan oldum. 😆

Ankara kahve festivalindeki ilgileri, samimi yaklaşımları çok güzeldi. Kendileri ile guetemala el carrizal ile tanışmıştık. Meyve suyu niyetine tuketmistim.
En az 1 kilo ile katılacağım. Alım ekibine ve Ultra ekibine teşekkür ederim.

Şimdiye kadar 5 farklı çekirdeğini denemiş ve kavrumlarını çok beğenen biri olarak bu ay seçilmeleri memnun edici, özellikle seçkilerinin en dolu olduğu şu zamanlar. Adorsi Village ve Panamayı fazlasıyla merak ediyorum :D
Umarım güzel bir ay olur.

Bende 958KN3229U sipariş numarası ile katıldım. Çok merak ettiğim bir firma idi. Hayırlısı bakalım. Degeasing süreleri ve referans reçeteler de olsa tadından yenmez sanki:)

Adorsı yeni içtim tavsiye edebileceğim bir çekirdek kokusu ve tadı uzun zaman aklınızda kalacak.Adorsi-Panama ve Defuego ile bu ayki alıma katıldım. Hayırlı olsun @Firma1

Başka bir kavurucudan yana oy kullansam da, yeni bir yüzün seçilmesine sevindim. Seçkileri gayet iyi duruyor. Elimdeki kahveler azalınca ay içerisinde alım yapacağım ben de. Organizasyonda emeği geçen dostlara çok teşekkür ediyorum.

Emeği geçen herkese teşekkürler. Bir Derince’li olarak 269MV9773D sipariş numarasıyla alıma katıldım, çok teşekkürler!

Festivalde sohbeti en güzel kavuruculardandı.İşlerini “hala” severek yaptıkları çok belli.Festival stoklarını biraz tüketince ben de alım yapacağım.Seçilmelerine sevindim

576QE6735I sipariş numarası ile alıma katıldım. @Firma1 kahvelerini severek tükkettiğim bir kavurucu. Toplu alımdan önce defuego costa rica Thermic Fermentation kahvesini deneyimledim. İçimi gayet güzel hoş bi kahve. Bu ayki alımların güzel geçmesi dileğiyle organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler @Firma1 ye kolaylıklar diliyorum....

Of of of sen ne diyorsun ya 🔥🔥🔥 Ankara festivaline gidemedim ama Eskişehirde çok güzel vakit geçirdiğim ve her bir kahvesini deneme fırsatı bulduğum ultranın bu ay seçilmesi inanılmaz güzel oldu ♥️ (her kahvesini denedim, bir tanesi de bana uymadı diyemiyorum açıkçası 😅😅) Favorim var tabi ki; Adorsi! Bayıldığım bir çekirdek oldu festivalde kaptım hemen, panama’ya zaten sözüm yok o kendi kendini anlatır 😅 ama hazır herkes adorsi ve panamaya odaklanmışken benden size ufak bi öneri la cuestayı da mutlaka deneyin 😉😅

415GO9925T numaralı siparişimle katıldım.

Ankara kahve festivalinde tesadüfen denk geldim, ethiopia keramo aldım, bence festivalin en iyi kahvelerinden biriydi. Yetkili arkadaşların sunumu ve etkilişimi de güzeldi. Şüphe ile yaklaşan arkadaşlara şiddetle öneririm.

Geri