• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar, bochesa ve keramo'da 250 gr'lık seçenekleri tükenmiş görünüyor. 250 gr'lık seçenekler açılacak mı acaba?

Kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Aslında Kasım ayı anket liderinden sipariş verecektim fakat buradaki övgü dolu yazılar dikkatimi çekti ve
dayanamayıp 439CB4389K no'lu siparişim ile ben de denemek istedim :)

Keremo ve esmeril nasıl arkadaşlar? Var mı başka önerisi olan? Ay sonunda bi alım yapayım bende🙂

Keremo ve esmeril nasıl arkadaşlar? Var mı başka önerisi olan? Ay sonunda bi alım yapayım bende🙂
Adaş keramoyu 5. günde demledim degassing bitmemesine rağmen şuan bile baya tatlı kahve 2. hafta muhtemelen baya tatlılaşır kuru kokusu inanılmaz bir kahve soğudukça tatlılaşıyor dün kötü demleme yapmama rağmen çekirdek ben iyiyim diye bağırıyor haberin olsun.

Elimdeki stoklardan dolayı alımı ayın son günlerine bırakmıştım. Keramo çok övgü almış merak ettim doğrusu, Nordic moccamaster için uygun olabilir, ufak bir şımarıklık olarak Panama Finca Bernardina aldım. Bence her telden güzel bir seçki oldu. İlk defa deneyeceğim Ultra kahvelerini bakalım sonuç nasıl çıkacak.

Adaş keramoyu 5. günde demledim degassing bitmemesine rağmen şuan bile baya tatlı kahve 2. hafta muhtemelen baya tatlılaşır kuru kokusu inanılmaz bir kahve soğudukça tatlılaşıyor dün kötü demleme yapmama rağmen çekirdek ben iyiyim diye bağırıyor haberin olsun.

Elimdeki stoklardan dolayı alımı ayın son günlerine bırakmıştım. Keramo çok övgü almış merak ettim doğrusu, Nordic moccamaster için uygun olabilir, ufak bir şımarıklık olarak Panama Finca Bernardina aldım. Bence her telden güzel bir seçki oldu. İlk defa deneyeceğim Ultra kahvelerini bakalım sonuç nasıl çıkacak.
🥰🥰😍🫶🏽🙌🏼

Ankara Kahve Festivalinde tanıştığım, sıcaklıklarını beğendiğim ve her gün kahvesi olduğunu düşündüğüm Keramosunu beğendiğim için 245BE3286V numaralı sipariş ile ben de katıldım.

Ama Allah aşkına başlık açarken U L T R A falan şeklinde yapmasanız. Sırf o yüzden aylarca kötüdür bunlar diye düşündüm 🙃

Bir diğer isteğim de kahvelerin ana sayfasında yalnızca kendi belirlediğiniz isim ya da çiftlik ismi yerine ülke ismini de "Keramo - Etiyopya" şeklinde yazsanız çok tatlı olur.

Alımlarını ay sonuna bırakmış arkadaşlara Bochesa'yı öneriyorum. Keramo'nun müthiş kokusunu bardağa yansıtamadım ancak Bochesa harikaydı :)

Teşekkür ederim tavsiyelerin için adaş 🙂

Çok keyifli bir alım oldu. Kahveleri daha deneyemedim ancak deneyim olarak belki de en çok mutlu eden aydı. 41den olması ayrıca hoş

Fuarda çoğu kahvesini denemiştim almıştım da. Ay bitmeden ben de bochesa, keramo ve origin ile alıma katıldım yine de. Fiyatlar uygun, ilgi, heyecan, güleryüz, başarılı kavrum, güzel seçki daha ne olsun. Ultra’yı not ettim bir kenara:)

ayın sonuna kadar yorumları dikkatle takip ettim. Firma1 hakkında ciddi övgüler var.
Ayın son gününde bende 921WS5573J sipariş numarasıyla Esmeril, Keramo, Bochesa ile alıma katıldım 🙂

Fuarda çoğu kahvesini denemiştim almıştım da. Ay bitmeden ben de bochesa, keramo ve origin ile alıma katıldım yine de. Fiyatlar uygun, ilgi, heyecan, güleryüz, başarılı kavrum, güzel seçki daha ne olsun. Ultra’yı not ettim bir kenara:)

ayın sonuna kadar yorumları dikkatle takip ettim. Firma1 hakkında ciddi övgüler var.
Ayın son gününde bende 921WS5573J sipariş numarasıyla Esmeril, Keramo, Bochesa ile alıma katıldım 🙂
🥹😍🫶🏽

Orijin espressoda çok hoş.Klasik sevenler kaçırmasın.

Geri