Merhaba evet akşam düzenlenirSelamlar, bochesa ve keramo'da 250 gr'lık seçenekleri tükenmiş görünüyor. 250 gr'lık seçenekler açılacak mı acaba?
DüzenlendiSelamlar, bochesa ve keramo'da 250 gr'lık seçenekleri tükenmiş görünüyor. 250 gr'lık seçenekler açılacak mı acaba?
Adaş keramoyu 5. günde demledim degassing bitmemesine rağmen şuan bile baya tatlı kahve 2. hafta muhtemelen baya tatlılaşır kuru kokusu inanılmaz bir kahve soğudukça tatlılaşıyor dün kötü demleme yapmama rağmen çekirdek ben iyiyim diye bağırıyor haberin olsun.Keremo ve esmeril nasıl arkadaşlar? Var mı başka önerisi olan? Ay sonunda bi alım yapayım bende![]()
Adaş keramoyu 5. günde demledim degassing bitmemesine rağmen şuan bile baya tatlı kahve 2. hafta muhtemelen baya tatlılaşır kuru kokusu inanılmaz bir kahve soğudukça tatlılaşıyor dün kötü demleme yapmama rağmen çekirdek ben iyiyim diye bağırıyor haberin olsun.
Elimdeki stoklardan dolayı alımı ayın son günlerine bırakmıştım. Keramo çok övgü almış merak ettim doğrusu, Nordic moccamaster için uygun olabilir, ufak bir şımarıklık olarak Panama Finca Bernardina aldım. Bence her telden güzel bir seçki oldu. İlk defa deneyeceğim Ultra kahvelerini bakalım sonuç nasıl çıkacak.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için adaşAdaş keramoyu 5. günde demledim degassing bitmemesine rağmen şuan bile baya tatlı kahve 2. hafta muhtemelen baya tatlılaşır kuru kokusu inanılmaz bir kahve soğudukça tatlılaşıyor dün kötü demleme yapmama rağmen çekirdek ben iyiyim diye bağırıyor haberin olsun.
Alımlarını ay sonuna bırakmış arkadaşlara Bochesa'yı öneriyorum. Keramo'nun müthiş kokusunu bardağa yansıtamadım ancak Bochesa harikaydı![]()
Çok keyifli bir alım oldu. Kahveleri daha deneyemedim ancak deneyim olarak belki de en çok mutlu eden aydı. 41den olması ayrıca hoş
Fuarda çoğu kahvesini denemiştim almıştım da. Ay bitmeden ben de bochesa, keramo ve origin ile alıma katıldım yine de. Fiyatlar uygun, ilgi, heyecan, güleryüz, başarılı kavrum, güzel seçki daha ne olsun. Ultra’yı not ettim bir kenara![]()
ayın sonuna kadar yorumları dikkatle takip ettim. Firma1 hakkında ciddi övgüler var.
Ayın son gününde bende 921WS5573J sipariş numarasıyla Esmeril, Keramo, Bochesa ile alıma katıldım![]()