• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bilgilendirme ;

Herkese Merhabalar

Öncelikle yoğun ilginizden dolayı sizlere minnettarız. Bildiğiniz üzere bu aksam saat 20 : 00 da sizler ile canli yayinda bulusacaktik . Fakat beklentimizin cok cok uzerinde siparis bizlere ulasti . Bizler normal bir siparis icin uyguladigimiz ozen ve titizligi toplu alim surecinde de harfiyen uygulamaktayiz . Ornegin kavrum oncesi yesil defect ayiklama ve kavrum sonrasi yine kavrulmus defact ayıklama gibi . Sizlere ulasan tum urunlerimiz %99.9 defact cekirdeklerden ayiklanarak gelmektedir. Buda kargo surecini yavaslatmaktadir.

Sizlere gönderdiğimiz defect çekirdekler , yeşil çekirdekler , demleme reçetesi ve daha bir çok konu hakkında çarşamba günü saat 20.00 da canlı yayında görüşmeyi umut ediyoruz .

Süreç boyunca bizlere verdiginiz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Keramo 🥺

Bir süredir etiyopya kahvelerine, özellikle doğal işlenmiş olanlara mesafeliyim. Birkaç yıl önceki Keramo deneyimime güvenerek sipariş verdim. Yanılmadım ama yine de şaşırdım.

Çiçeksi ama tertemiz, çok parlak, çok meyvemsi. Karışık meyve suyu adeta. Bayıldım.

hario metal,18.1/294, buzdağı-rioba karışık 50 ppm, kpro 78, döküşler 70-140-225-294, cafec abaca, toplam süre 2.50.

(parametrelerin absürtlüğü çok ince ayrıntıların hesabından değil gelişigüzel demlemedendir.)

Keramo 🥺

Bir süredir etiyopya kahvelerine, özellikle doğal işlenmiş olanlara mesafeliyim. Birkaç yıl önceki Keramo deneyimime güvenerek sipariş verdim. Yanılmadım ama yine de şaşırdım.

Çiçeksi ama tertemiz, çok parlak, çok meyvemsi. Karışık meyve suyu adeta. Bayıldım.

hario metal,18.1/294, buzdağı-rioba karışık 50 ppm, kpro 78, döküşler 70-140-225-294, cafec abaca, toplam süre 2.50.

(parametrelerin absürtlüğü çok ince ayrıntıların hesabından değil gelişigüzel demlemedendir.)

Afiyet olsun beğenmenize sevindik 🥰🙏🏼

Keramo 🥺

keramo sipariş verdikten dakikalar sonra bu mesajı okumak 😌

Öncelikle Ultra'nın ultra ilgisine ve ışık hızında müşteri desteğine çok teşekkürler. Şahsım adına memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Birkaç gün sonra yeni siparişler geçmeyi düşünüyorum.

Origin'e gelirsek; paket vanilya kokuyor resmen. Alıp koklamalık bir çekirdek. Tatsal anlamda her ne kadar biraz daha salınım sürecine ihtiyacı olduğunu düşünsem de klasik bir espresso deneyimi yaşattığını da söyleyebilirim (şu ara ihtiyacım olan! :D) Asiditeden oldukça uzak. Denemedim ama sütlülerde veya americanoda da çok iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Daha sonra farklı espresso tarifleri deneyeceğim. Pour over yöntemiyle henüz test etmedim dolayısıyla ona da bir yorumum yok. Demleyince düzenleme yaparım. Düzenleme: V60'da da sıfır asidite. Nitelikli, acı olmayan Sıtarbeks :D kahvesi gibi.

Bkz. Robustaya meydan okuyan bir krema. :D

Ekli dosyalar

• 20231008_171026.jpg
    20231008_171026.jpg
    361.6 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleme:
Tükenen 250gr'larım devamı gelecek midir? @roasterbeg

Öncelikle Ultra'nın ultra ilgisine ve ışık hızında müşteri desteğine çok teşekkürler. Şahsım adına memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Birkaç gün sonra yeni siparişler geçmeyi düşünüyorum.

Origin'e gelirsek; paket vanilya kokuyor resmen. Alıp koklamalık bir çekirdek. Tatsal anlamda her ne kadar biraz daha salınım sürecine ihtiyacı olduğunu düşünsem de klasik bir espresso deneyimi yaşattığını da söyleyebilirim (şu ara ihtiyacım olan! :D) Asiditeden oldukça uzak. Denemedim ama sütlülerde veya americanoda da çok iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Daha sonra farklı espresso tarifleri deneyeceğim. Pour over yöntemiyle henüz test etmedim dolayısıyla ona da bir yorumum yok. Demleyince düzenleme yaparım.

Bkz. Robustaya meydan okuyan bir krema. :D
Beğenmenize çok sevindik afiyet olsun 🙏🏼🌸

Valla gelen ürünleri görünce tezahürata kalkıyordum az kalsın

"Esmeril biçim biçim,
Ölürüm Nordic için,
Forum bana düşmandır,
Origin sevdiğim için oy oy" 🤣🤣

Umarım tatları da sunum kadar güzeldir, teşekkürler ☺️

Ankara Kahve Festivalindeyken alıp sakladığım Bochesa'nın yanına 371XE1889B ile Keramo, Adorsi ve miniş Finca Bernardina geliyor. 🥳

Siparişin yanında görümlük olarak kusurlu çekirdek göndermek iyi fikir, tebrik ederim. Ayıklayıp kusurlu gördüğünüz çekirdeklerin durumu, ne kadar titiz olduğunuzu gösteriyor. Sanırım takıntılısınız biraz, sanki biraz. 🤏🏻
Lakin içiciler bu seviyeye alışırlar da her kavurucudan aynı beklentiye girerlerse, çarşı karışır ha. 😀
Kusurlu çekirdekleri mısır patlatma makinası ile kavurayım dedim acaba kavrulacakmı diye merak ettim , yaklaşık 5 6 dk da kavruldu tabi ortaya öyle kavrulmuş bir kahve kokusu çıkmadı :D ama makina hava ile döndürerek kavurduğundan baya homojen kavurmuş , fırında sabit kavurmaktan daha iyi olabilir, evde kahve kavuranlara örnek olsun diye görsel de paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-10-10 saat 17.57.18_b60990c8.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-10 saat 17.57.18_b60990c8.jpg
    92.9 KB · Görüntüleme: 156
  • WhatsApp Görsel 2023-10-10 saat 17.57.18_7dd25768.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-10 saat 17.57.18_7dd25768.jpg
    132.5 KB · Görüntüleme: 149
Kusurlu çekirdekleri mısır patlatma makinası ile kavurayım dedim acaba kavrulacakmı diye merak ettim , yaklaşık 5 6 dk da kavruldu tabi ortaya öyle kavrulmuş bir kahve kokusu çıkmadı :D ama makina hava ile döndürerek kavurduğundan baya homojen kavurmuş , fırında sabit kavurmaktan daha iyi olabilir, evde kahve kavuranlara örnek olsun diye görsel de paylaşıyorum.
Yeşiller kusurlu olmayabilir ya. Yani tamamen hediyelik olarak yeşil göndermiş olabilirler.
Benim bahsettiğim çekirdekler, yeşilden ayrı bir zipli poşette kavrulmuş olarak geldi. Bazıları bildiğimiz quaker, bazıları kırık, bazılarının içi boş, ama sanırım yarısını falan sadece şeklini beğenmedikleri için kusurlu kategorisine ayırmışlar. @roasterbeg belki kusurlu çekirdek ayıklarken nelere dikkat ettiklerini yazar.

Düzeltme: Yeşillere tekrar baktım. Ufak tefek böcek izleri gördüm birkaç tanesinde, onlar da kusurluymuş meğer. 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-10-19-52-10-83_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-10-10-19-52-10-83_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 162
528KH7588S sipariş kodu Cuma günü sipariş verdim acaba ne zaman kargoya verilir @roasterbeg ? Hiç kahvem kalmadı perişan oldum😃Hangi kargo firmasıyla gönderim yapılıyor zira belki kargoya verilmiş de olabilir? Mail falan da gelmedi.

Son düzenleme:
Bilgilendirme

Herkese merhabalar

S
Bilgilendirme ;

Herkese Merhabalar

Öncelikle yoğun ilginizden dolayı sizlere minnettarız. Bildiğiniz üzere bu aksam saat 20 : 00 da sizler ile canli yayinda bulusacaktik . Fakat beklentimizin cok cok uzerinde siparis bizlere ulasti . Bizler normal bir siparis icin uyguladigimiz ozen ve titizligi toplu alim surecinde de harfiyen uygulamaktayiz . Ornegin kavrum oncesi yesil defact ayiklama ve kavrum sonrasi yine kavrulmus defact ayıklama gibi . Sizlere ulasan tum urunlerimiz %99.9 defact cekirdeklerden ayiklanarak gelmektedir. Buda kargo surecini yavaslatmaktadir.

Sizlere gönderdiğimiz defact çekirdekler , yeşil çekirdekler , demleme reçetesi ve daha bir çok konu hakkında çarşamba günü saat 20.00 da canlı yayında görüşmeyi umut ediyoruz .

Süreç boyunca bizlere verdiginiz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bilgilendirme ;

Herkese merhabalar

Sevgili kahve severler sizlere kahvelerinizin yanında yeşil çekirdek ve kavrulmuş defact çekirdek göndermek istedik .

Bunu yapmamizdaki en büyük amaç ;

Firma1 olarak ciktigimiz bu yolda en büyük amacımız bu topraklardan dünyaya yayılan kültürümüzün tekrardan bu topraklarda canlanmasına ve hak ettiği değere ulaşmasına katkıda bulunmak. " Sadece mükemmel " olarak nitelendirdiğimiz mükemmel kahveyi daha fazla insana doğru , bilinçli bir şekilde anlatmak ve ulaştırmak.

Defact çekirdeklerin herhangi bir tanesi demlemenize dahil olduğunda tüm fincanı olumsuz yönde etkileyecektir . Bunu ilerleyen günlerde cupping etkinliğinde denemeniz için sizlere gönderdik.

Yeşil çekirdeği göndermemizin sebebi ise ; kahve bu topraklara ilk geldiği zamanlarda kahve severler kendi kahvesini kavurup kendileri demliyorlardi. Bu deneyimi sizlerinde yasamasini istedik .

Sevgilerimizle 🙏

Yeşiller kusurlu olmayabilir ya. Yani tamamen hediyelik olarak yeşil göndermiş olabilirler.
Benim bahsettiğim çekirdekler, yeşilden ayrı bir zipli poşette kavrulmuş olarak geldi. Bazıları bildiğimiz quaker, bazıları kırık, bazılarının içi boş, ama sanırım yarısını falan sadece şeklini beğenmedikleri için kusurlu kategorisine ayırmışlar. @roasterbeg belki kusurlu çekirdek ayıklarken nelere dikkat ettiklerini yazar.

Düzeltme: Yeşillere tekrar baktım. Ufak tefek böcek izleri gördüm birkaç tanesinde, onlar da kusurluymuş meğer. 😀
Merhabalar

Defact çekirdek poşetinin içerisindeki kahveler birincil ve ikincil kusur cekirdekler ile dolu olup normal çekirdeklerde mevcuttur bunun amacı defact çekirdekleri normal çekirdeklerden ayırt etmeyi deneyimlemektir .

Geri