• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar, daha önce Ultra ile Nordic, Espresso ve Omni serisi ile tanışmıştım ve beğenmiştim. Toplu alımda onları görmek çok sevindirici. Bu ayki alıma 714HA7733N sipariş numarası ile katıldım. Özellikle PANAMA FINCA BERNARDINA' yı merak ediyorum.

Ödemede ufak bir problem oldu fakat çok hızlı geri dönüş ve çözüm ile yardımcı oldular kendilerine çok teşekkür ederim ve kolaylıklar diliyorum.🙂

Espresso için çekirdek önerisi var mı ?

Merhaba. Bu ay ben de sipariş verdim. sipariş numaram 936KI2585N ancak 5 gündür hiç haber yok. kahvesiz kaldım. umudu kestim eşimi kahve almaya gönderdim. mailime ve mesajlara bakıyorum, hiç bir bilgi yok.

Merhaba. Bu ay ben de sipariş verdim. sipariş numaram 936KI2585N ancak 5 gündür hiç haber yok. kahvesiz kaldım. umudu kestim eşimi kahve almaya gönderdim. mailime ve mesajlara bakıyorum, hiç bir bilgi yok.

• Kahve Kulubüne özel hazırladığımız hediyenin herkese ulaşabilmesi için bu hafta verilecek bütün siparişler 6 EKİM CUMA günü kargoya verilecektir. 6 Ekim sonrası bütün siparişler en geç 1-3 iş günü arasında kargolanacaktır. Çalıştığımız kargo firması: YURTİÇİ Kargo
Belirtmişler aslında bütün siparişlerin bugünden itibaren çıkmaya başlayacağını. Mesajları daha dikkatli okumanızda fayda olabilir bilgi edinmek adına.

500 Gr Origin
250 Gr La cuesta ile alıma katıldım.Bakalım nasıl bir deneyim olacak😊

La cuesta ve panama(75gr) ile alıma katıldım.
Kahve stoğuma göre tekrar alım yapacağım.
Reçete tavsiyelerine açığım bu arada🍀

Espresso için umarım doğru tercihler yapmışımdır :) Origin,nordic ve esmeril ile katıldım.Kampanya için teşekkürler.

Bol bol Ultra içeceğimiz bir ay ♥️ (daha fotoğrafta olmayan kahvelerimiz var 😅)

Ekli dosyalar

• F9A49937-4C9D-4D8D-9F1A-789B9D666AF2.jpeg
    F9A49937-4C9D-4D8D-9F1A-789B9D666AF2.jpeg
    545.6 KB · Görüntüleme: 153
Geri