• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

4-5 aydır toplu alıma katılmıyordum. Keramo ve Bochesa ile alıma katıldım. Ekibe ve ilgili kavurucumuza teşekkürler :)

Siparişin yanında görümlük olarak kusurlu çekirdek göndermek iyi fikir, tebrik ederim. Ayıklayıp kusurlu gördüğünüz çekirdeklerin durumu, ne kadar titiz olduğunuzu gösteriyor. Sanırım takıntılısınız biraz, sanki biraz. 🤏🏻
Lakin içiciler bu seviyeye alışırlar da her kavurucudan aynı beklentiye girerlerse, çarşı karışır ha. 😀

Toplu alım duyurusunda ya da sitede yazıyorsa göremedim ama sadece çekirdek olarak mı satış var, öğütülmüş olarak alınamıyor mu?

Dün akşam Etiyopya Bochesa yı demledim. Mor meyvelerin çok baskın olduğu temiz bir fincan sundu. Anaerobik kahveleri sevmeyen arkadaşlara öneririm. Çok keyifli bir kahve. ✌️😊

Toplu alım duyurusunda ya da sitede yazıyorsa göremedim ama sadece çekirdek olarak mı satış var, öğütülmüş olarak alınamıyor mu?
Merhaba normalde sadece çekirdek seçeneğimiz mevcut. Bu ay İndirimden tüm kahveseverlerin faydalanması adına öğütüm yapıyoruz. Sipariş numaranızla birlikte hangi ekipman için öğütülmesini istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Teşekkürler. 🙏🏼

Stoğu bitenlerde yeniden stok olacak mı?

Örn: 1696836457458.png
Teşekkürler.

Merhaba, bu kahveler (Our Coffee Project) kısmımızda sunduğumuz diğer kahvelerin arşividir. Şuan elimizde olan kahveler anasayfadaki ürünlerdir.
Teşekkür ederiz. 🙏🏼
Teşekkürler cevap için :) Şimdi fark ettim ki komşu sayılırmışız hatta sizinle :)

Uzun zaman sonra katıldığım ilk toplu alım olacak, Ultra ile olması da çok güzel bir geri dönüş oldu. Yarı izmitli sayılırım, o yüzden daha önce alıp memnun kalmamın dışında ekstra bir sempatim de var kendilerine.

Aeropress için öneriniz var mı?

La Cuesta'yı biraz önce denedim. Demlenirkenki kokuda hafif tarçınsı geldi. İçerken öyle bir tat almadım ama soğudukça meyvemsiliği artan bir kahve. Gövdesi düşük. Sabah Kafein Kültür'ün Villa Betulia'sını içmiştim, ona benzettim. İkisi de soğudukça limonsu bir hal alıyor ama Cuesta'daki biraz daha tatlı.

Merhabalar @roasterbeg 3 Ekim'de verdiğim 349GD8495P nolu sipariş onaylandığı halde halen bir gelişme yok. Cumadan önce verildiğinde birkaç gün içinde kargoya verileceği söylenmişti. Acaba bir karışıklık mı oldu?

İzmitli olarak gerekeni yaptık. 966XW1882Q sipariş numarasıyla bochesa, keramo village ve nordic ile katıldım ^^

Merhabalar @roasterbeg 3 Ekim'de verdiğim 349GD8495P nolu sipariş onaylandığı halde halen bir gelişme yok. Cumadan önce verildiğinde birkaç gün içinde kargoya verileceği söylenmişti. Acaba bir karışıklık mı oldu?
Merhaba Mehmet bey kargo takip no: 602970964246

Herhangi bir sorunuz olur ise, belirtilen telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler 🙏🏼

634MK4387T sipariş numarasıyla bende katıldım. Beklentimi karşılarsa ay sonunda tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Kahve içmeye uzun bi ara vermiştim, sanırım geri döndüm.

im-thinking-im-back-john-wick.gif

Geri