• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bilgilendirme

Herkese merhabalar

S

Bilgilendirme ;

Herkese merhabalar

Sevgili kahve severler sizlere kahvelerinizin yanında yeşil çekirdek ve kavrulmuş defact çekirdek göndermek istedik .

Bunu yapmamizdaki en büyük amaç ;

Firma1 olarak ciktigimiz bu yolda en büyük amacımız bu topraklardan dünyaya yayılan kültürümüzün tekrardan bu topraklarda canlanmasına ve hak ettiği değere ulaşmasına katkıda bulunmak. " Sadece mükemmel " olarak nitelendirdiğimiz mükemmel kahveyi daha fazla insana doğru , bilinçli bir şekilde anlatmak ve ulaştırmak.

Defact çekirdeklerin herhangi bir tanesi demlemenize dahil olduğunda tüm fincanı olumsuz yönde etkileyecektir . Bunu ilerleyen günlerde cupping etkinliğinde denemeniz için sizlere gönderdik.

Yeşil çekirdeği göndermemizin sebebi ise ; kahve bu topraklara ilk geldiği zamanlarda kahve severler kendi kahvesini kavurup kendileri demliyorlardi. Bu deneyimi sizlerinde yasamasini istedik .

Sevgilerimizle 🙏
O zaman yesil cekirdekleri iyiki kavurmusum demleyip icerim bakalim nasil olmuslar :) Aciklama icin tesekkurler.

528KH7588S sipariş kodu Cuma günü sipariş verdim acaba ne zaman kargoya verilir @roasterbeg ? Hiç kahvem kalmadı perişan oldum😃Hangi kargo firmasıyla gönderim yapılıyor zira belki kargoya verilmiş de olabilir? Mail falan da gelmedi.

Merhaba yazıların arasında kaynamış kusura bakmayın, sorularınız için Direkt mesaj gönderebilirseniz daha hızlı dönüş sağlarım. 🥳🌸
Kargonuzun takip numarası: 602970965140

592YU4766F numaralı sipariş ile katıldım. Denemeyi istediğim bir kavurucuydu, kahveleri merakla bekliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Uzun süreden sonra benim de katıldığım bir alım oldu. Merak edip alışveriş yapmak istediğim bir kavurucuydu. Paketleme gördüğüm en özenlisiydi, çanta çok şık. Yanında da defact ve yeşil çekirdek göndermişler.
Tek sorun Rare Panama’da kavrum tarihi yazmıyor nasıl öğrenebilirim? @roasterbeg

Ne alırım diye hala düşünen varsa La Cuesta listenizde olsun.
Demlerken Anaerobic proses gibi değerlendirip demleyin ama içerken değil.
Uçuk kaçık bir kahveden ziyade son derece tatlı ve kompleks bir fincan ile karşılaşacaksınız.
15/240 - 40 saniye Blooming+ yavaş bir şekilde tek döküş. Bitiş 2:00-2:05
Filtre:Abaca - Timore c3 13 klik(v60 için önerilen en ince ayar)
Su:92 derece - Sırma damacana.
Şimdi gelelim bir diğer mevzuya;
Bir işim olduğu için cuma gününden önce(hediyeden feragat ettim) kahvemin gönderilmesini rica ettim, sağ olsunlar hemen gönderdiler hızlı ve kusursuz bir iletişim oldu benim için.
Seçkideki kahveler ve iyi iletişimleri kadar hatta daha çok övgüyü hak eden bir şey varsa oda kavrum.
@roasterbeg Teşekkürler.

174RR1845U numaralı siparişim ile katıldım.

Önerilerden yola çıkarak,

La Cuesta
Nordic
Origin
Keramo Village

alımı gerçekleştirdim. Heyecanlıyız!

Uzun süreden sonra benim de katıldığım bir alım oldu. Merak edip alışveriş yapmak istediğim bir kavurucuydu. Paketleme gördüğüm en özenlisiydi, çanta çok şık. Yanında da defact ve yeşil çekirdek göndermişler.
Tek sorun Rare Panama’da kavrum tarihi yazmıyor nasıl öğrenebilirim? @roasterbeg
Merhaba özelden sipariş no yazabilirseniz hemen söyleyelim kavrum tarihini, kusura bakmayın lütfen 🙏🏼🌸

673YY4566N sipariş kodu ile Origin - Nordic - Bochesa 250g alarak alıma katıldım, teşekkürler, merakla bekliyorum.

V60 ve Moka Pot ile kahvelerinizi deneyimleyeceğim, amatör sayılabilecek bir kahvesever olarak tarif önerilerine açığım :)

Canlı yayını kaçıranlar için verilen demleme reçetelerin not eden var mı? :D
Reçete ve ogutum kalınlığı ile ilgili ezberbozan bir yaklaşımları olduğundan bahsettiler.Receteye sıcak bakmadiklarini,coğrafi olarak konum değiştiğinde ogutum kalinliginin da değiştiğinden bahsettiler(kinu m47 de farklı yerlerde farklı ayarlar kullandıklarını)ve detayına başka canlı yayında degineceklerinden bahsettiler.Tek reçete paylaştılar,osmotik flowa benzer Ultra Continious Flow'dan bahsettiler.Mahlkonig(hangi bıçak bilmiyorum) 6.5 da oguttukleri kahveyi 1+1 dokusle origami dripper da 96 derecede demlediler.Orani hatırlamıyorum.Kagit olarak th-3 kullaniyorlarmis.50-60 ml on demleme sonrası kalan suyu kahve yatağının sadece orta kısmına daire çizerek çok yavaş döktüler.Optimum demleme süresi olarak 1.45-1.55 gibi bir demleme süresi hedeflediklerini ifade ettiler.Omni roast tercihlerini sorduğumda genelde kavrumlarının light roast tarafında olduğunu ifade ettiler.Hatirladiklarim bunlar 🤗

Reçete ve ogutum kalınlığı ile ilgili ezberbozan bir yaklaşımları olduğundan bahsettiler.Receteye sıcak bakmadiklarini,coğrafi olarak konum değiştiğinde ogutum kalinliginin da değiştiğinden bahsettiler(kinu m47 de farklı yerlerde farklı ayarlar kullandıklarını)ve detayına başka canlı yayında degineceklerinden bahsettiler.Tek reçete paylaştılar,osmotik flowa benzer Ultra Continious Flow'dan bahsettiler.Mahlkonig(hangi bıçak bilmiyorum) 6.5 da oguttukleri kahveyi 1+1 dokusle origami dripper da 96 derecede demlediler.Orani hatırlamıyorum.Kagit olarak th-3 kullaniyorlarmis.50-60 ml on demleme sonrası kalan suyu kahve yatağının sadece orta kısmına daire çizerek çok yavaş döktüler.Optimum demleme süresi olarak 1.45-1.55 gibi bir demleme süresi hedeflediklerini ifade ettiler.Omni roast tercihlerini sorduğumda genelde kavrumlarının light roast tarafında olduğunu ifade ettiler.Hatirladiklarim bunlar 🤗
😍😍🙌🏼

Harika bilgiler için teşekkürler.

Kullanılan su ve tercih edilen ppm değerini öğrenebilir miyim?

Geri