Yorumlarda bahsedilen kahveler olan Nordic ve la cuesta stokta yok gözüküyor. Gelecek mi geri? Ne alabilirim alternatif ?
Yorumlarda bahsedilen kahveler olan Nordic ve la cuesta stokta yok gözüküyor. Gelecek mi geri? Ne alabilirim alternatif ?
Degassing süresi ne kadar?Panama finca bernardina ve adosi ile katıldım. Teşekkürler![]()
Degassing süresi ne kadar?
Şu iyzipayin Allah belasını versin.
Ara birimini değiştirmişler. Her yerde iyzipay üyelik butonları var. Yanlışlıkla bir kaç kere onlara tıkladım. Geri gitmeye çalışırken bir kaç kere indirim kodu iptal oldu. Ama sekizinci defada becerebildim.Merhaba ödemede bir sıkıntı mı çıkıyor?
Sepette hediye kodu gir bölümü var.Dostlar ben indirim kodunu gireceğim yeri bulamadım ama nerede tam olarak![]()
Benim siparişim hala ulaşmadı maalesef.174RR1845U numaralı siparişim ile katıldım.
Önerilerden yola çıkarak,
La Cuesta
Nordic
Origin
Keramo Village
alımı gerçekleştirdim. Heyecanlıyız!
Ben de çarşamba sipariş vermiştim. Kargoya cumartesi verilmiş ama gelmedi henüzBenim siparişim hala ulaşmadı maalesef.
Kargo takip kodları paylaşılabilirse çok iyi olacak. En azından mevcut durumunu görmüş oluruz.Ben de çarşamba sipariş vermiştim. Kargoya cumartesi verilmiş ama gelmedi henüz
Merhaba bana özelden mesaj atıldığı takdirde kargo takip nolarını paylaşıyorum.Kargo takip kodları paylaşılabilirse çok iyi olacak. En azından mevcut durumunu görmüş oluruz.