• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Oy verdiğim bir kavurucunun seçilmesine mutlu oldum.
895CS9772L ile biraz geç de olsa alıma katıldım. Sipariş notu da düştüm. Şimdiden elinize emeğinize sağlık.
Kampanya için teşekkürler.

795FY5463X carsamba gunu siparis verdim henuz elime ulasmadi. Kargo takip numaralari paylasiliyor mu?

795FY5463X carsamba gunu siparis verdim henuz elime ulasmadi. Kargo takip numaralari paylasiliyor mu?
Ben de çarşamba vermiştim. Bugün akşama doğru yurtiçi uygulamasından bildirim geldi hocam. Yoksa yükleyin oraya tc nizden otomatik düşüyor.

jATdI1l.jpeg
71bGNf.jpeg
Geçen hafta çarşamba günü verdiğim sipriş bugün aldım kargodan. La cuesta, keramo ve origin almıştım. Taze kavrum geldi. Yalnız originin paketi açılmış ve direk kargo poşetine koyulduğu için bütün kahveler dağılmış.☹️ Haliyle ziyan oldu Diğer paketlerde sorun yoktu. @roasterbeg

jATdI1l.jpeg
71bGNf.jpeg
Geçen hafta çarşamba günü verdiğim sipriş bugün aldım kargodan. La cuesta, keramo ve origin almıştım. Taze kavrum geldi. Yalnız originin paketi açılmış ve direk kargo poşetine koyulduğu için bütün kahveler dağılmış.☹️ Haliyle ziyan oldu Diğer paketlerde sorun yoktu. @roasterbeg

Merhaba

Öncelikle bu gibi ekstrem durumlarda doğrudan bize ulaşırsanız bizler çok hızlı çözüm sağlarız.

Biz bu ürünleri keselerde göndermekteyiz. Fakat beklentimizin çok üzerinde sipariş aldık ve elimizdeki keseler bazı siparişlere yetmedi . Kahvelerin size ulaşması adına bazı siparişleri poşetlerde göndermek zorunda kaldık .

Bize ulaşan tüm siparişleri normal nir alım sürecinde uyguladığımız process ne ise toplu alım sürecinde de harfiyen uygulamaktayız . ( Örneğin kahveleri yeşil ve kavrulduktan sonra ayıklamak ( bundan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz ) bu da toplu alım sürecinde kargo çıkışını yavaşlatmaktadır . Amacımız size kusursuz ( defact barındırmayan ) kahve çekirdekleri göndermek ve ürünlerden max faydayı sağlayabilmeniz .

Kargodan kaynaklı oluşan bu durum için adresinizi bize mail ya da özel mesaj yoluyla gönderim sağlarsanız size kahvenizi gönderebiliriz.

Toplu alımları kaçırmama kararı aldım ve ben de 463MW3423S ile katıldım. İlk siparişim olacak kendilerinden. Forumda da nitelikli kahve dünyasında da yeniyim, bu güzel topluluk etkinlikleri için hem gönüllü uğraşan arkadaşlara hem de katılımcı firmalara teşekkürler :)

Benim kahvem de bugun elime ulasti. Origin i cok merak ediyordum. Siparis sonrasi yarisinin nodric olmasini rica etmistim. Sagolsun kirmadilar 🙂 Yurtici kamyonu bile kahve kokuyordu decassing i beklemek zulum gibi 🙂

Bende 14 ekim de 372TE4886Y nolu siparişim ile aranıza katıldım. Kargoya verilmedi hala bekliyorum :)

Ben de kahvemi dün aldım, yanına da küçük hediyeler koymuşlar sağolsunlar. Bilmediğim için soruyorum, yeşil kahve çekirdeklerini kavurmam mı gerekiyor acaba?

@roasterbeg Ben de 14 Ekim Cumartesi siparis verdim henuz kargoya verildi bildirimi gelmedi, haftasonu alinan siparisleri ne zaman kargoya verirsiniz? Ona gore haftalik ve aylik farkli yerlerden tedarik plani yapiyorum 🙃

Yanında gönderdiğiniz hediye için teşekkürler.
Yeşil çekirdekleri kavurabileceğimi sanmıyorum ama yine de düşünmeniz yeter :) (Daha önce tavada vs. deneyip öneren varsa ufak bir aksiyona girebilirim)

Geri