S
Silinen üye 3276
Guest
Annem türk kahvesinden başka kahve içmez ona hediye etmek için bana türk kahvesi önerebilir misiniz.Günaydın Arkadaşlar, siparişleri düzenlemeye başladım.
Çok fazla 2 ve 3 paket alan olmamış (13 kişi birer adet, 2 kişi ikişer adet). Benim bilgileri ilettiğim yazım yukarı tutturulamadığı için (Pin) gözden kaçmış olabilir ve bir çoğunun kasıt olmadan 2 veya 3 sipariş verdiğini düşünüyorum. 250 gram ek paketler özellikle bu yüzden iletilecek.
Kampanya sonrası kodsuz 6 kişi 130 TL vererek almış 3x100 gramı, onlara 32.50 TL (%25) para iadesi yapılacak.
Buna göre Ek 11 adet 3x100 Nordic sisteme düştü, onu da açıyoruz şimdi bitene kadar (umarım yine bu yüzden sorun çıkmaz forumda). Yine sadece 1 adet sepete eklenmesini sizlerden rica ediyorum. İndirim Kodu : SheForHe ve sadece 11 adet, sepete başka birşey ekleyemiyorsunuz indirimli.
Dün 3 x 100 gram Nordic alanların tümünün kargolarını da biz karşıladık, %25 indirim yerini bulsun diye.
Yeni gelen Brezilya Chapadao'yu dün sistemde açmadığımızı fark ettik, şimdi eklenecek.
Yeni gelen kahvelerin puanlarını soran olmuş, ben Arabica QGrader olsam da, kendi kahvelerime puan vermeyi etik bulmuyorum. Ancak hiçbirinin 83 altında olmadığını iletebilirim.
Özelden gelen mesajlarda dün tam kampanya başlangıcı öncesi 14:30'da acilen çıkma sebebimin yine sağlık sorunu olduğunu düşünüp yazan olmuş, değildi. Dün İtalya Başkonsolosluğu'na çağırdılar son dakika, 10 gün sonra İtalya'da düzenlenecek WBC'de Jüri Üyesi'yim. Türkiye'den gelenlere İtalya'da karantina uygulanmaması için prosedürler vardı, evrakları acilen istediler.