Herkese selamlar öncelikle güzel bir haber vermek istiyoruz. Alım ekibimize yeni arkadaşlar eklendi bunlardan birisi @selamet diğer arkadaşımız ise @msacid bizlerle beraber önümüzde ki aylarda da anket içi problemler kökten çözülecek bilgilerinize sunarız efenim.
Ve gelelim fasulyenin faydasına
Kış geliyor, kahve içesimiz çoğalıyor, amanın yeni rekorlar mı gelicek yoksa dedirten mevsime hoş geldik
Ekim ayının nordic diyarlarının eski koruyucusu bir firma geliyor @SerifBasaran hocamızın kıymetlisi Orta Dünya'nın en sevilen firması
KAHVE FABRİKASI bu ay kahve kulübünün anketinden çıkan firma mesai bitimi kendileri ile görüşme sağlayacağız şimdiden heyecan yaptım

KAMPANYA DETAYLARI
Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe
Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.
Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.
Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Ve gelelim fasulyenin faydasına
Kış geliyor, kahve içesimiz çoğalıyor, amanın yeni rekorlar mı gelicek yoksa dedirten mevsime hoş geldik
Ekim ayının nordic diyarlarının eski koruyucusu bir firma geliyor @SerifBasaran hocamızın kıymetlisi Orta Dünya'nın en sevilen firması
KAHVE FABRİKASI bu ay kahve kulübünün anketinden çıkan firma mesai bitimi kendileri ile görüşme sağlayacağız şimdiden heyecan yaptım

KAMPANYA DETAYLARI
Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe
Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.
Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.
| Kolombiya El Encanto Anaerobic | 115.00 |
| Etiyopya Hambela Wamena Anaerobic | 115.00 |
| Honduras Caballero – Bomba Da Fruta | 115.00 |
| 2X250 Gr Nordic Kahveleri Tadım Paketi | 205.00 |
Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Moderatörün son düzenlenenleri: