• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Günaydın Arkadaşlar, siparişleri düzenlemeye başladım.

Çok fazla 2 ve 3 paket alan olmamış (13 kişi birer adet, 2 kişi ikişer adet). Benim bilgileri ilettiğim yazım yukarı tutturulamadığı için (Pin) gözden kaçmış olabilir ve bir çoğunun kasıt olmadan 2 veya 3 sipariş verdiğini düşünüyorum. 250 gram ek paketler özellikle bu yüzden iletilecek.

Kampanya sonrası kodsuz 6 kişi 130 TL vererek almış 3x100 gramı, onlara 32.50 TL (%25) para iadesi yapılacak.
Buna göre Ek 11 adet 3x100 Nordic sisteme düştü, onu da açıyoruz şimdi bitene kadar (umarım yine bu yüzden sorun çıkmaz forumda). Yine sadece 1 adet sepete eklenmesini sizlerden rica ediyorum. İndirim Kodu : SheForHe ve sadece 11 adet, sepete başka birşey ekleyemiyorsunuz indirimli.

Dün 3 x 100 gram Nordic alanların tümünün kargolarını da biz karşıladık, %25 indirim yerini bulsun diye.

Yeni gelen Brezilya Chapadao'yu dün sistemde açmadığımızı fark ettik, şimdi eklenecek.

Yeni gelen kahvelerin puanlarını soran olmuş, ben Arabica QGrader olsam da, kendi kahvelerime puan vermeyi etik bulmuyorum. Ancak hiçbirinin 83 altında olmadığını iletebilirim.

Özelden gelen mesajlarda dün tam kampanya başlangıcı öncesi 14:30'da acilen çıkma sebebimin yine sağlık sorunu olduğunu düşünüp yazan olmuş, değildi. Dün İtalya Başkonsolosluğu'na çağırdılar son dakika, 10 gün sonra İtalya'da düzenlenecek WBC'de Jüri Üyesi'yim. Türkiye'den gelenlere İtalya'da karantina uygulanmaması için prosedürler vardı, evrakları acilen istediler.
Annem türk kahvesinden başka kahve içmez ona hediye etmek için bana türk kahvesi önerebilir misiniz.

Çok fazla 2 ve 3 paket alan olmamış (13 kişi birer adet, 2 kişi ikişer adet). Benim bilgileri ilettiğim yazım yukarı tutturulamadığı için (Pin) gözden kaçmış olabilir ve bir çoğunun kasıt olmadan 2 veya 3 sipariş verdiğini düşünüyorum. 250 gram ek paketler özellikle bu yüzden iletilecek.

Kampanya sonrası kodsuz 6 kişi 130 TL vererek almış 3x100 gramı, onlara 32.50 TL (%25) para iadesi yapılacak.
Buna göre Ek 11 adet 3x100 Nordic sisteme düştü, onu da açıyoruz şimdi bitene kadar (umarım yine bu yüzden sorun çıkmaz forumda). Yine sadece 1 adet sepete eklenmesini sizlerden rica ediyorum. İndirim Kodu : SheForHe ve sadece 11 adet, sepete başka birşey ekleyemiyorsunuz indirimli.

Dün 3 x 100 gram Nordic alanların tümünün kargolarını da biz karşıladık, %25 indirim yerini bulsun diye.

Yeni gelen Brezilya Chapadao'yu dün sistemde açmadığımızı fark ettik, şimdi eklenecek.

Yeni gelen kahvelerin puanlarını soran olmuş, ben Arabica QGrader olsam da, kendi kahvelerime puan vermeyi etik bulmuyorum. Ancak hiçbirinin 83 altında olmadığını iletebilirim.

Özelden gelen mesajlarda dün tam kampanya başlangıcı öncesi 14:30'da acilen çıkma sebebimin yine sağlık sorunu olduğunu düşünüp yazan olmuş, değildi. Dün İtalya Başkonsolosluğu'na çağırdılar son dakika, 10 gün sonra İtalya'da düzenlenecek WBC'de Jüri Üyesi'yim. Türkiye'den gelenlere İtalya'da karantina uygulanmaması için prosedürler vardı, evrakları acilen istediler.
Şerif Hocam herşey için teşekkürler. Hayırlı işleriniz olsun.

@SerifBasaran abi tekrar teşekkürler.
zorunda olmadığın halde noktasına kadar detaylı açıklamalar yapıyorsunuz. umarım herkes bu davranışınızdan biraz da olsa ders çıkarır.
İtalya'da kolaylıklar diliyorum.

Sanırım yenilerden Brazilya ve Honduras espressoya daha çok yakışan kahveler. gelen Etiyopya da Guji bölgesinden. Guji bölgesi hep şaşırtmıştır güzel bir profile sahip olduğunu düşünüyorum.
Guji sunulan fiyatına göre çok iyi bulduğum bir kahve oldu evet. 100 liraya Türkiye'de biri satsaydı sırıtmazdı.
Brezilya ve Honduras Espresso'ya uygun, Chapadao çok temiz ve homojenik Natürel olmasına rağmen.

Gel-al seçimlerde paket hazır olunca bize email/SMS vs geliyor mu? Bir de 2 ayrı kod olduğu için 2 sipariş girmiştim; 3x100 Nordic kargo ile, Colombia Finca Paraiso da gel-al olarak. Dün sitenizden mail attım, bugün de WhatsApp üzerinden yazdım fakat herhangi bir yanıt gelmedi. Mümkünse ikisini de gel-al olarak düzeltmek istedim.

Her iki sipariş numarasını bana özelden iletebilir misiniz?

Öncelikle emeği olan herkese çok teşekkürlerimi iletip, Papua New Guinea Sigri Estate kahvesinde de gram seçeneği olmadığı için sepete eklenmeme gibi bir sorunu olduğunu belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Annem türk kahvesinden başka kahve içmez ona hediye etmek için bana türk kahvesi önerebilir misiniz.
Anneniz "geleneksel" Rio tadına alışıksa Brezilya'nın Oaqxoupe bölgesinden aldığımız bir kahveyi tavsiye edebilirim, daha az İyot kokusu, daha tatlı bir kahve. Kendinize sipariş verdiğinizde bana özelden sipariş numaranızı iletirseniz 100 gram eklettireyim (sitede satılmıyor genelde), bir denesin ve fikrini (feedback) de çok merak ediyorum aslında.

Ekim ayı toplu alım ve tadım etkinliği için emeği geçenlere tekrar teşekkürler. ✌️ Aldık biz de nasibimizi bütçemize göre.
Şerif Hoca'ya ve ekibine de ayrıca teşekkürler, bu kadar yoğun bir trafiği kontrol edip, organize olmak kolay değil.🤝

@SerifBasaran yeni eklenen Brezilya espresso ve diğer kahveler indirim listesine dahil edilecek mi? Saygılarımla

Şerif bey merhaba, deneme setini yanlışlıkla espresso olarak sipariş verip farkedip hemen iptal ettim. İptal olacak değil mi?
Sipariş no:78507095

@SerifBasaran yeni eklenen Brezilya espresso ve diğer kahveler indirim listesine dahil edilecek mi? Saygılarımla
indirim listesinde zaten. HeForShe kodunu kullanacaksınız.
Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe

Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe Tükenmiştir
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.

Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.

Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Üye girişi yapılmadığı takdirde kodları kullanamıyorsunuz. Üye girişi yaptığınızdan emin olun.

8 farklı kahveyı sepete ekliyorum kodların hiç biri indirim sağlamıyor .ona indirim var buna yok çok gıcık bi alım ayı . bende yurt dışı alımı yapayım bu vesileyle ...

Forumda yeni üyeliklerde anket-öğretici gibi bir çizelge hazırlayalım bence. Okuma-Anlama-Düşünme-Yazma hakkı ona göre tanınsın hatta ücretli üyelik olsun. Yeni gelen ve aceleci arkadaşlar okumadan anlamadan organizasyona üzücü kırıcı yorumlarda bulunmuşlar. Forumun ve yapılan işlerin gönüllülük esaslı olduğunu unutmayalım lütfen. Ayrıda Moderatörlerde kavurucuda sizin yapacağınız yorumu hemen cevaplamak için ekran başında beklemiyor. Herkesin işi gücü var. Gerekli açıklama yapıldıysa güzel ve sakin bir şekilde okuyup anlayıp ona göre alımınızı yapabilirsiniz. Ayrıca yeni gelen arkadaşlar için pandemi başında Şerif Hoca foruma fazlasıyla kıyak yaptığını öğrenirlerse belki yaklaşımları ve parayla rezil olma durumlarını kendi açısından değerlendirebilirler. Her ay olduğu gibi kahve stoğu az olan arkadaşlar yakınmış ama toplu alım dışında da çekirdek satın alabiliyorsunuz bilmem farkında mısınız.. Oku-Anla-Uygula :)

Nihayet dün akşamdan beri yaptığım ısrarlı takip sonuç verdi ge 3x100 Nordic seti sipariş gelebildim😊

Şerif Bey, ilk kahvenizi 3 yıl kadar önce içmiştim. Daha sonra 2 toplu alım daha olmuştu. Forum için, ülke için çok değerlisiniz gerçekten. Her şey için teşekkürler. İyi ki varsınız.

Herkese merhaba, iki aydır düzenli olarak forumu takip ediyorum. Özellikle bu ay yaşanan süreç sonucunda @SerifBasaran Beyin muhteşem profesyonel yaklaşımına teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu toplu kahve alımlarının amacı daha ucuza kahve içmek değil daha farklı kahveleri deneyimleme olur her zaman.

Yeni kahvelerden alan herkese şimdiden afiyet olsun.

Kıymetli ve Saygıdeğer @SerifBasaran

Ben bir mokapot demleyicisiyim ve mokapotun çıkarttığı gövdeyi çok sevdiğim için genellikle natural ve espresso[daha ziyade Full City] kavrumlar tercih ediyorum.
Bu senenin ysz başlarıydı sanırım sizden 3 farklı natural çekirdek temin etmiştim epresso[Full City Plus]kavrumlarınızı ve dilediğim gövdeyi alamayınca size başvurmuştum ve sizde filtre[City Plus] kavrun derecenizi tercih etmem gerektiği ve nispeten daha kalın öğütüm tercih ederek yüksek gramajlı demlemeler yapmamı önermiştiniz lakin ben sonrasında kahvelerinizi temin etme fırsatı bulamadım.Bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok mutlu olurum;

-Bu kez city plus kavrumlarınızı tercih etmeni öneriyor musunuz hala?
-Seçkilerinizde honduras cabellaro ve honey prosses kolombiya haricinde tüm çekirdekleriniz yıkanmış,bu çekirdeklerin içerisinde mokappt demelemelerinde yüksek gövde alabileceğim/alabileceğimiz seçkileriniz nelerdir.

Geri