• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Son düzenleme:
Başlıktaki ortaçağ havası yavaş yavaş kırılıyor gibi ne dersiniz

Son düzenleme:
@NoDRaC suat bey v60 için herhangı bir tavsiyeniz varmı yoksa aeropress mı daha yakışıyor bu kahveye bende immersion yapabileceğim ekipman olamadığı için deneyemiyorum

Her toplumda yazılı olmayan kurallar vardır. Başkalarına saygı duyulması varsayımı üzerinden kişilerin bunlara uyması beklenir. Burada ise aksine, kavurucu tarafından yazılı olarak, "3x100 paketleri yalnızca birer adet satın alınacaktır" notu düşülmesine rağmen, diğer forum üyeleri hiçe sayılarak üçer beşer sipariş geçenler mevcut. Hiç değilse yazılanlardan bu durum çıkıyor ortaya. Şerif Bey ise buna rağmen sistemsel bir açık sebebiyle hatanın üyelerde değil bünyesinde olduğunu düşünüp, alımda harcanan ekstra tutar iade edilip hediye kahve göndereceğini iletiyor. Tamamen kişisel inceliği, ne kadar ahlak sahibi olduğu zaten malumunuz, tebrik ediyorum. Her ne kadar incelik yapmış olsa da yine de kişisel kararıdır.

Burada ise onlarca üyenin aynı linke tıklayıp dilediği kadar alım yapması atla deve değil, adedi iki klikle artırmasına bakar ama yapmıyor. Ortalıkta bir tantana varken, stokların bitmesi sebebiyle daha uygun fiyatlandırma ile aynı paketi satın almak isteyen ama başarısız olan üyeler bunları yazıya döküp konu başlığında paylaşıyorlar. Tüm bu olan bitene rağmen pişkin pişkin ekstra alım iadesi nedeniyle gönderilecek hediye kahvemizi seçmemiz gerekir diye post atabiliyor adam ya. Hakikaten pes.

iyi aksamlar herkese 3 paketi almayı beceremedim bi türlü üye olmak gerekiyormuş olum edim diyene kadar tadım paketi bitmiş malesef kaçırdık şimdi sorum şu postları ve paylaşımları okuyarak en popüler ürünlerin sheriff blend ve Hambela Wamena olduğu kanısına vardım başka varsa yada tavsiye ettiğiniz yazarsınız sheriff de kodu kullanabiliyorum ama Hambela almak istediğimde şuan kodu üye olmama rağmen kullanamıyorum acaba bu ürün kampanyaya dahil değil mi

iyi aksamlar herkese 3 paketi almayı beceremedim bi türlü üye olmak gerekiyormuş olum edim diyene kadar tadım paketi bitmiş malesef kaçırdık şimdi sorum şu postları ve paylaşımları okuyarak en popüler ürünlerin sheriff blend ve Hambela Wamena olduğu kanısına vardım başka varsa yada tavsiye ettiğiniz yazarsınız sheriff de kodu kullanabiliyorum ama Hambela almak istediğimde şuan kodu üye olmama rağmen kullanamıyorum acaba bu ürün kampanyaya dahil değil mi
Nordic Approach kahvelerinin 250gramlık çeşitlerinde kod geçerli değil.

Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe

Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe Tükenmiştir
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.

Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.

Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Üye girişi yapılmadığı takdirde kodları kullanamıyorsunuz. Üye girişi yaptığınızdan emin olun.

teşekkürler hocam daha önce bi arkadaş detaylıca soruya cevap vermiş eksik okumuşum SORUMU ŞÖYLE GÜNCELLİYOR um firmadan tavsiye ettiğiniz ürün var mı ilk defa burdan alım yapacağım filtre kahve makinası için daha çok çikolatalı tadlar severim ama pek de ayrım yapmam hambela güzel galiba

honduras bana daha dengeli geldi hambela çok keskin şarabımsı tadlara sahip en azından benim tecrübem böyleydi tabi sadece 1 kere demledim şu anlık

3*100'lük deneme paketinden önceden faydalandığım için almak gereksinimi duymadım. Ayrıca bu ayki toplu alım bence olması gerektiği gibi ilerliyor.. öncelikle gereken bilgilendirmeyi okuma eksikliğinden kaynaklı eleştiriler konuyu şişirdi ve fırsatçılık yapmak gereksiz bir hareket oldu.. Yeni kahveleri tadan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.. Şerif Beye de organizasyon için teşekkür ederim

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

3x100gr paket sınırlı şekilde 200 adet satılacak ve 200 kişi alabilecek deniyordu.
Buna rağmen sistemin açığı ile "fırsatçılık" yapıp fazla fazla alanlara bir de hediye mi gönderiliyor ?

"Vergisini, cezasını vs zamanında ödeyen vatandaş" VS "Vergiyi, cezayı yıllarca ödemeyip yıllar sonra af üstüne indirim alan vatandaş" örneği gibi olmuş.

Toplu alım organizasyonundaki bir çok aksaklığa olabilir vs diye düşünmüş hatta bir şekilde çaba gösterilmesini de takdir etmiştim ama sanırım şu hareket bendeki tüm olumlu puan ve havayı sıfırladı.

Merhaba Şerif Bey,
Kavurma derecelerinde espresso blendler de dahil hepsinde sadece City Plus (filtre) seçeneği var. Sanırım bir yanlışlık var. @SerifBasaran

Selamlar @Muratsami

Daha evveli cevap veren oldu mu bilmiyorum,görmüşken cevapsız kalmasın istedim.
Espresso'nun bir demleme yöntemi olduğunu paylaşarak,doğru ekipman ve doğru parametreler ile açık kavrum[filtre,city yada city plus adını siz koyun] çekirdeklerde de çok iyi sonuçlar elde edilebiliyor.Bu nedenle her iki seçeneğinde olmasında bir yanlışlık olmadığını düşünüyorum.

Ukalalık olarak anlaşılmasını istemem,espresso demleme hususunda benden daha deneyimli ve bilgi donanımına sahip arkadaşlarımız yanlışım var ise beni düzeltebilir.

Selamlar @Muratsami

Daha evveli cevap veren oldu mu bilmiyorum,görmüşken cevapsız kalmasın istedim.
Espresso'nun bir demleme yöntemi olduğunu paylaşarak,doğru ekipman ve doğru parametreler ile açık kavrum[filtre,city yada city plus adını siz koyun] çekirdeklerde de çok iyi sonuçlar elde edilebiliyor.Bu nedenle her iki seçeneğinde olmasında bir yanlışlık olmadığını düşünüyorum.

Ukalalık olarak anlaşılmasını istemem,espresso demleme hususunda benden daha deneyimli ve bilgi donanımına sahip arkadaşlarımız yanlışım var ise beni düzeltebilir.
normalde kahvefabrikasının sitesinde iki seçenek sunuluyor, istersen filtre için city plus, espresso için full city plus. dün espresso için olan full city görünmüyordu Muratsami bey ona dikkat çekti. bugün sistemde sıkıntı yok.

normalde kahvefabrikasının sitesinde iki seçenek sunuluyor, istersen filtre için city plus, espresso için full city plus. dün espresso için olan full city görünmüyordu Muratsami bey ona dikkat çekti. bugün sistemde sıkıntı yok.

Selamlar @puspus

Haklısın sen dikkatimi çekince daha dikkatli okudum.

Selamlar @Muratsami

Girdiğim entery benim okuduğumu yanlış anlamamdan kaynaklanıyor.Özür dilerim.

Günaydın Arkadaşlar, siparişleri düzenlemeye başladım.

Çok fazla 2 ve 3 paket alan olmamış (13 kişi birer adet, 2 kişi ikişer adet). Benim bilgileri ilettiğim yazım yukarı tutturulamadığı için (Pin) gözden kaçmış olabilir ve bir çoğunun kasıt olmadan 2 veya 3 sipariş verdiğini düşünüyorum. 250 gram ek paketler özellikle bu yüzden iletilecek.

Kampanya sonrası kodsuz 6 kişi 130 TL vererek almış 3x100 gramı, onlara 32.50 TL (%25) para iadesi yapılacak.
Buna göre Ek 11 adet 3x100 Nordic sisteme düştü, onu da açıyoruz şimdi bitene kadar (umarım yine bu yüzden sorun çıkmaz forumda). Yine sadece 1 adet sepete eklenmesini sizlerden rica ediyorum. İndirim Kodu : SheForHe ve sadece 11 adet, sepete başka birşey ekleyemiyorsunuz indirimli.

Dün 3 x 100 gram Nordic alanların tümünün kargolarını da biz karşıladık, %25 indirim yerini bulsun diye.

Yeni gelen Brezilya Chapadao'yu dün sistemde açmadığımızı fark ettik, şimdi eklenecek.

Yeni gelen kahvelerin puanlarını soran olmuş, ben Arabica QGrader olsam da, kendi kahvelerime puan vermeyi etik bulmuyorum. Ancak hiçbirinin 83 altında olmadığını iletebilirim.

Özelden gelen mesajlarda dün tam kampanya başlangıcı öncesi 14:30'da acilen çıkma sebebimin yine sağlık sorunu olduğunu düşünüp yazan olmuş, değildi. Dün İtalya Başkonsolosluğu'na çağırdılar son dakika, 10 gün sonra İtalya'da düzenlenecek WBC'de Jüri Üyesi'yim. Türkiye'den gelenlere İtalya'da karantina uygulanmaması için prosedürler vardı, evrakları acilen istediler.

@SerifBasaran abi tekrar teşekkürler.
zorunda olmadığın halde noktasına kadar detaylı açıklamalar yapıyorsunuz. umarım herkes bu davranışınızdan biraz da olsa ders çıkarır.
İtalya'da kolaylıklar diliyorum.

Sanırım yenilerden Brazilya ve Honduras espressoya daha çok yakışan kahveler. gelen Etiyopya da Guji bölgesinden. Guji bölgesi hep şaşırtmıştır güzel bir profile sahip olduğunu düşünüyorum.

Gel-al seçimlerde paket hazır olunca bize email/SMS vs geliyor mu? Bir de 2 ayrı kod olduğu için 2 sipariş girmiştim; 3x100 Nordic kargo ile, Colombia Finca Paraiso da gel-al olarak. Dün sitenizden mail attım, bugün de WhatsApp üzerinden yazdım fakat herhangi bir yanıt gelmedi. Mümkünse ikisini de gel-al olarak düzeltmek istedim.

Geri