2 pakette alınır gibiWamena’yı denemeyi çok istiyordum ama 3 lü seti almaya yetişemedim maalesef. Eğer bahsedildiği gibi güzel bir çekirdek ise bu fiyata da almayı düşünüyorum.
Nordic Approach kahvelerinin 250gramlık çeşitlerinde kod geçerli değil.iyi aksamlar herkese 3 paketi almayı beceremedim bi türlü üye olmak gerekiyormuş olum edim diyene kadar tadım paketi bitmiş malesef kaçırdık şimdi sorum şu postları ve paylaşımları okuyarak en popüler ürünlerin sheriff blend ve Hambela Wamena olduğu kanısına vardım başka varsa yada tavsiye ettiğiniz yazarsınız sheriff de kodu kullanabiliyorum ama Hambela almak istediğimde şuan kodu üye olmama rağmen kullanamıyorum acaba bu ürün kampanyaya dahil değil mi
Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForSheNordic Approach kahvelerinin 250gramlık çeşitlerinde kod geçerli değil.
| Kolombiya El Encanto Anaerobic | 115.00 |
| Etiyopya Hambela Wamena Anaerobic | 115.00 |
| Honduras Caballero – Bomba Da Fruta | 115.00 |
| 2X250 Gr Nordic Kahveleri Tadım Paketi | 205.00 |
teşekkürler hocam daha önce bi arkadaş detaylıca soruya cevap vermiş eksik okumuşum SORUMU ŞÖYLE GÜNCELLİYOR um firmadan tavsiye ettiğiniz ürün var mı ilk defa burdan alım yapacağım filtre kahve makinası için daha çok çikolatalı tadlar severim ama pek de ayrım yapmam hambela güzel galibaNordic Approach kahvelerinin 250gramlık çeşitlerinde kod geçerli değil.
Ben daha hambela yı denemedim ama aneorobik işlem de şarabımsı tatlar özellikle aranıyor .honduras bana daha dengeli geldi hambela çok keskin şarabımsı tadlara sahip en azından benim tecrübem böyleydi tabi sadece 1 kere demledim şu anlık
Merhaba Şerif Bey,
Kavurma derecelerinde espresso blendler de dahil hepsinde sadece City Plus (filtre) seçeneği var. Sanırım bir yanlışlık var. @SerifBasaran
normalde kahvefabrikasının sitesinde iki seçenek sunuluyor, istersen filtre için city plus, espresso için full city plus. dün espresso için olan full city görünmüyordu Muratsami bey ona dikkat çekti. bugün sistemde sıkıntı yok.Selamlar @Muratsami
Daha evveli cevap veren oldu mu bilmiyorum,görmüşken cevapsız kalmasın istedim.
Espresso'nun bir demleme yöntemi olduğunu paylaşarak,doğru ekipman ve doğru parametreler ile açık kavrum[filtre,city yada city plus adını siz koyun] çekirdeklerde de çok iyi sonuçlar elde edilebiliyor.Bu nedenle her iki seçeneğinde olmasında bir yanlışlık olmadığını düşünüyorum.
Ukalalık olarak anlaşılmasını istemem,espresso demleme hususunda benden daha deneyimli ve bilgi donanımına sahip arkadaşlarımız yanlışım var ise beni düzeltebilir.
normalde kahvefabrikasının sitesinde iki seçenek sunuluyor, istersen filtre için city plus, espresso için full city plus. dün espresso için olan full city görünmüyordu Muratsami bey ona dikkat çekti. bugün sistemde sıkıntı yok.