• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Tattığınız kahve için bu kadar konuşmuyorsunuz. Nescafe alım etkinliğine dönmüş ortam. Ben utandım yani.

Şimdi bu olay niye böyle oldu onuda yazalım. Aylardır şu kadar kahve alındı, bu kadar sipariş verildi, diye amacından saptırılmış ve maddi güce dönüşmüş bir durum var. Çoğunuzun sesi çıkmadı. Kahve kalitesi toplu alımlarda kötüleşti. Gene ses yok. Burası nitelikli bir ortam olmaktan uzaklaşıyor...
 
Ben ilgili kodu kullanarak 3x100 g Nordic siparişimi verdim kalmaz diye, ancak şimdi HeForShe kodu ile diğer kahvelerden sipariş veremiyorum. Bir üye sadece 1 sefer mi indirim kodu kullanabiliyor @SerifBasaran ? Teşekkürler
 
Arada kaynadı gitti sanırım. Benim siparişi durumum da iptal edildiğini yazıyor. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Herkeste mi aynı gözüküyor acaba?
 
Anlık: stok bitmiş olabilir, artık kod bende de çalışmıyor.
 
3x100 Nordic stoğu bitti mi acaba kod geçersiz diyor?
 
nordic bitti mi, bu sefer yetişemedik sanırım
 
HeForShe, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014'te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketidir.
Bilgilendirme için teşekkürler, peki konumuz olan kahve ile bağlantısı nedir?
 
Yazmayacaktım, ama söylemezsem olmayacak. Şerif bey kişi başı 3X100 1 adet Nordic deneme seti limiti olduğunu yazmıştı. Ama en hafif tabirle içimizdeki uyanıklar sistemdeki açığı fırsat bilip ve başkalarının hakkına girerek fazla sipariş vermiş. Ayıptır. Şerif Bey bir de bunlara hediye kahve gönderecekmiş. Zaten memlekette böyle arsızlıklar göz yumulduğu hatta ödüllendirildiği için bu durumda değil miyiz?
Şimdi bazıları bana farkında olmadan sipariş geçtiklerini söyleyebilirler. Ama beni inandıramazlar.
 
Selam arkadaşlar, saat 14.00'ten beri (Acil ve özel bir çağrı ile çıkmam gerekti) bilgisayar karşısına geçip Kahve Fabrikası arayüzüne bakamadım, ancak hem Cep'ten takip ettim yazışmaları, hem de ofis, web master, imalathane üçgenindeki yazışmaları takip ettim.

Saat olarak gündüz yerine gece 1-2 gibi kodun aktif olabileceğini düşünerek uykusuz bıraktığım kişiler olduysa özür dileriz. 13:00 - 14:00 yazdığımı düşünüyordum.

Nodrac buradaki yazışmamızı yoğunluğundan takip edemediği için sanırım 14.55'te "kampanyayı akşam 20:00'de başlatabilir miyiz" yazmış, ben de forumda bir sorun çıktı sanarak ofistekilere son dakika "arkadaşlar biraz bekleyin, forumu okumam lazım" dedim. Arabayı arıza şeridine çekip 3 sayfa yazılanları okuyunca Nodrac'ın veya sizin forumda erteleyin diye yazınızı görmeyince web mastere kodu açın talimatı verdim. Son dakika erteleme ve mesajını okuyup aktif hale getirmesiyle kod 10 dk kadar geç aktif oldu, ancak bu sefer iki sorunla:

3X100 gr 200 ile sınırlı ve espressosuz olunca aynı kod ile çakışma oldu. Hemen ani bir kararla "SheForHe" kodunu uydurduk, aktif ettik ve ben arabayla yetişmem gereken yere devam ettim.

Kronolojik;

250 gramlar 15:10
3x100 gr Nordic 15:13
450 kişi forumda online durumda 15:15
5 adet yeni eklenen kahveler 15:42
Nordiclerde bir sipariş ile sınırlama kodunun çalışmadığını fark etmemiz 15:53
3x100 gr Nordic 200 paket bitiş 16:30 civarı (yarın bilgisayardan daha net cevap alırım)

- 130 tl çekilen varsa iade ederiz.
- Fazla nordic alanların birden fazla için çekilen tutarları yarın hesaplarına/kartlarına iade edilir (hediye paket gidecek)
- iptal görünen varsa bulur düzeltiriz
- espresso aktif hale gelmiş sanırım
- 3 x 100 gram espresso blend kampanyası açacağım bu hafta

Eleştirilere de yapıcı yaklaşmak isterim, ama bazı istenilenler pek mümkün olmuyor. Örneğin sitemizde yıllardır 250 gram yerine 1000 gram alındığında %10-15 kadar bir iskonto uyguluyorduk sitemizde. %15 üzerinden bir %25 daha iskontoya izin vermemiz mümkün değil. Totalde %36.25 gibi bir iskonto ile bu kampanya sürdürülebilir bir "ticaret" olmaktan çıkıp, 130'a yakın kahve çekirdeği tedariğinde bulunduğumuz cafelere de ekstra indirimler yaparak işin içinden çıkılmaz bir noktaya gelirdik.

Bir konuda da açıkçası rahatsızlık duyuyorum mevcut forumda, daha önce tam olarak adlandıramıyordum, ama bugün 2-3 yorumda bu rahatsızlığı neden hissettiğimi anladım:

Forumda bazen sanki sizler "müşteri", bizler (kahve kavuranlar) ellerini ovuşturup turist bekleyen Esnaf Dayı gibi bir ortam oluşmuş veya böyle olduğunu düşünen bir kaç kişi var.

Benim bu foruma girme sebebim para kazanmak, reklam yapmak veya şirketimi tanıtmak olmadı hiçbir zaman, 14 yıl önce de kendi şirketimin bir kez olsun reklamını yapmamıştım, bana etik gelmiyor. Forumda yeni şeyler öğrenmek, eleştiri ve önerileri okuyup ona göre önlemler almak ve geri dönüşüm sağlamak ve paylaşmak için bir "üyeyim". Sadece "Üyeyim" arkadaşlar ve eğer son 1 aylık kampanyalardan para kazandığımı düşünen varsa imalathaneme buyursun, tüm faturaların üzerinden açık ve şeffaf bir şekilde geçelim. Ortağım yok, finansörüm yok, yatırımcım yok ve hesap vermem gereken kimsem olmadığı için elimdekileri paylaşabiliyorum (satıyorum demiyorum, kâr yok).

1-2 gün içerisinde siparişlerde sorun yaşayanlara da özelden ulaşırım, almak isteyen kimse kahvesiz kalmasın.

Saygılarımla,

Şerif
 
Toplu alım başlığını ne zaman okusam geriliyorum. Acaba kimler hangi kahveleri denemiş , nasıl demlemeler yapmış diye tıklıyorum. Değişik şikayetler, kargom nerdeler, saldırgan yorumlar ve bu yorumlara cevaplar derken olaylar başını alıp gidiyor. Sade bir forum üyesi olarak biraz daha anlayışlı ve sakin olmayı rica ediyorum sizlerden.
 
Geri
Üst