• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Nordic indirim sadece 3 x 100gr dendi hala "250gr sepete ekledik kod geçmiyor" diyenler var :D

Nordic indirim sadece filtre kavrumda olacak dendi hala espresso ekleyip indirim olmadı diyenler var :D

Acele etmeden okuyun arkadaşlar. Mesajları hızlı hızlı geçip aradan kodları çekiyorsunuz bilgiler kalıyor ve sonuç bu.

Ben de sipariş geçtim. Kendi adıma şu ana kadar gayet sorunsuz bir alım oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.

Suat Bey'in ilk paylaşımından itibaren kodları 3x100 Nordic'lerde denedim, fakat olmadı, olmadı.

Emeği geçenlere çok teşekkürler, narenciyelerden biraz kaçarak aşağıdakileri sipariş ettim (nordiclere girmedim başlangıç seviyesindeyim)

teresitaGuatemala
elsalvadorfincalajoya
kenya_kanja_coop
costaricasanrafael
burundi_mpanga

Deneme seti için kupon geçersiz diyor, limit doldu sanırım

Defalarca deneme rağmen indirim kodu şu kahveler için geçerli değil ;

Ethiopia Hambela Wamena Anaerobic​

Honduras Caballero – Bomba da Fruta​

Fakat Wp grubuna gelen mesajda diğer tüm kahveler için indirim kodu şu diye belirtilmiş
IMG_20211011_171219.jpg

Screenshot_2021-10-11-17-15-51-638_com.android.chrome.jpg
İndirim kodunu yanlış yazdığımı düşünen kişiler varsa farklı kahve eklediğimde kod çalışıyor
IMG_20211011_171714.jpg

Fakat Wp grubuna gelen mesajda diğer tüm kahveler için indirim kodu şu diye belirtilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 16186

Ekli dosyayı görüntüle 16188
İndirim kodunu yanlış yazdığımı düşünen kişiler varsa farklı kahve eklediğimde kod çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 16189
hocam 1-2 sayfa geri gitmeniz yeterli. Nordic approach kahvelerde sadece tadim paketinde 200 sayisi ile sinirli indirim var.

Ekli dosyayı görüntüle 16186

Ekli dosyayı görüntüle 16188
Ekli dosyayı görüntüle 16189
Hocam seçtiğiniz kahve zaten nordic. Nordic kahvelerin 250 gramlıklarında indirim yok

Anladım teşekkür ederim

1 kiloluk gramaj seçeneği neden kalktı acaba? Ben zaten dün 1 kilo söylesem yine aynı fiyata alırdım bugün 4x250gr + kod ile alacağım ürünü. Bunun adının ne olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Emeği geçen herkese teşekkürler, sonraki ay görüşmek üzere.

Nordic indirim sadece 3 x 100gr dendi hala "250gr sepete ekledik kod geçmiyor" diyenler var :D

Nordic indirim sadece filtre kavrumda olacak dendi hala espresso ekleyip indirim olmadı diyenler var :D

Acele etmeden okuyun arkadaşlar. Mesajları hızlı hızlı geçip aradan kodları çekiyorsunuz bilgiler kalıyor ve sonuç bu.
Kod 3x100 filtre kavrumda geçmiyor belki limit dolmuş olabilir

İNDİRİMLİ 3X100 NORDİC KAHVELERİNİN STOĞU BİTMİŞ. NORDİC DIŞINDAKİ KAHVELERİ 31 EKİME KADAR %25 İNDİRİMLİ SATIN ALABİLİRSİNİZ.

Herşey çorba olmuş,
Etkinliğin adı Tadım etkinliği fakat istediğimiz kahveyi tadıp deneyimleyemeyeceksem bu ayki alıma katılmanın Bir anlamı kalmıyor, bir çok alıma katıldım Coffee Departman, Celcius, caffeenutz, cleancup hepsinden keyif almıştım, teşekkürler tekrardan kolay gelsin

Herşey çorba olmuş,
Etkinliğin adı Tadım etkinliği fakat istediğimiz kahveyi tadıp deneyimleyemeyeceksem bu ayki alıma katılmanın Bir anlamı kalmıyor, bir çok alıma katıldım Coffee Departman, Celcius, caffeenutz, cleancup hepsinden keyif almıştım, teşekkürler tekrardan kolay gelsin

herhangi bir kahveyi almanıza engel bir durum mu var? anlamadım.
hepsi stokta gözüküyor.

arkadaşlar bu ayki konu zaten çok karışık sizden ricam Siparişimi verdim bekliyorum spariş kodum şu kargom gelmedi kargom nerede aranıza katıldım , siprişimi verdim umarım keyifli bir alım olur tarzı gereksiz boş mesaj atıp iyice formu şişirmeyin sonra çok önemli teknik detay gereken mesajları kaçırıyoruz

HeForShe kodunu bir türlü kullanamıyorum. guji ve yirgacheffe alıcam ama olmuyor.

Geri