• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Etiyopya Hambella kahvesini 250 gr. Harici olarak indirimli satın alamıyor muyuz şimdi? İlk kez bir toplu aklımdan soğudum.

Uyarı: Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!
2 adet kod var.
1- Heforshe
2- Sheforhe

Deneyip bakabilirsiniz, üyelik oluşturun.

Öğrenci olan , kart ekstresi kesilmeyen veya parası yetmeyen varsa bana yazsın veya benim kodumu kullansın IforYou

Yahu sevgili arkadaşlar. Nordic kahveleri tek olarak 250gr veya 250gr x2 şeklinde alamıyorsunuz. Sadece 3x100 tadım paketinde geçerli indirim. Üstte yazmış arkadaş. Paranızla rezil falan olmuyorsunuz biraz yazılanları takip etseniz tek yapmanız gereken bu. Hayır anlamıyorum bu paniği de ayrıca. Arkadan atlı ordusu kovalıyor sanacağım artık.
Biraz rezil oluyoruz aslında, forum hararetli tartışmalara çok açık ve niyetim körüklemek değil, zaten hiç öyle bir üslubum da olmayacak öncelikle bunu belirtmek isterim. :)

Ancak verilen saatte çalışmayan kod, sonra ortaya çıkan ikinci bir kod, zaten gecikmiş bir toplu alımda insanların sabırsızlığı da eklenince yorucu oldu. Hele insanların çok arzuladığı bir kahve setinde stok sorunu da varsa, ve görünen o ki dakikalar içinde tükendi bu stoklar, bu forumun kesinlikle daha iyi bir organizasyonu hak ettiğini düşünüyorum.

Şerif beye saygım sonsuz ve iyi niyetinden hiç şüphem yok ve olmadı. Elinden geleni yaptığına da eminim. Sanırım onun da sınırlarını zorlayan bir toplu alım oldu. Umarım Şerif bey için de değerli bir tecrübe olur ve bir sonraki seçilişinde daha iyi bir organizasyonla alımlarımızı yaparız. :)

Çok temiz şekilde kod ile aldım,sıkıntı yok.

Bütün konuyu okudum, aslında bütün açıklamalar yapılmış olmasına rağmen çoğu arkadaş iyi okumadığı için yanlış işlem yapıyor ve alıma kızıyor. Evet kod biraz geç paylaşıldı ama diğer bilgiler detaylı verilmiş.

Hiç bir sıkıntı yaşanmadan kodu tek girişte 3*100 nordic deneme paketini alabildim ben.

bence nordicler için geçersiz olması stokların bittiği anlamına geliyor . nordici filtre denmiş ama espress full city işaretlediğime eminim .

Ethiopia heleph 250gr
El Salvador Finca La Joya 250gr
Alarak toplu alıma katılmış oldum 2 ayrı sipariş ile emeği geçen herkese teşekkürler

Screenshot_20211011-160048_Chrome.jpgbir sorun yok demi yeni sipariş verdim. AMA Durumu iptal edildi yazıyor?

Son düzenleme:
Biraz rezil oluyoruz aslında, forum hararetli tartışmalara çok açık ve niyetim körüklemek değil, zaten hiç öyle bir üslubum da olmayacak öncelikle bunu belirtmek isterim. :)

Ancak verilen saatte çalışmayan kod, sonra ortaya çıkan ikinci bir kod, zaten gecikmiş bir toplu alımda insanların sabırsızlığı da eklenince yorucu oldu. Hele insanların çok arzuladığı bir kahve setinde stok sorunu da varsa, ve görünen o ki dakikalar içinde tükendi bu stoklar, bu forumun kesinlikle daha iyi bir organizasyonu hak ettiğini düşünüyorum.

Şerif beye saygım sonsuz ve iyi niyetinden hiç şüphem yok ve olmadı. Elinden geleni yaptığına da eminim. Sanırım onun da sınırlarını zorlayan bir toplu alım oldu. Umarım Şerif bey için de değerli bir tecrübe olur ve bir sonraki seçilişinde daha iyi bir organizasyonla alımlarımızı yaparız. :)
İşin içine insan ve bazı teknik konular girdiğinde bu tarz aksaklıklar olabilir. 10-15dk da gecikebilir. Bunların para ile rezil olacak kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kargo veya gelen kahve ile ilgili mağduriyet veya daha farklı durumlar söz konusu olsa belki haklı olabilirsiniz ancak kahve fabrikası ve şerif bey özelinde böyle bir şeyin olması da "imkansız" zaten.

Bazı arkadaşlar ortamın heyecanından yazıyor elbette olabilir ama hiçbir mesajı okumadan, hangi kodu hangi yere gireceğini dahi okumaya tenezzül etmeyip burada çıkışmak da pek hoş değil.

3x100 nordic veya Etiyopya hambella almak istedim ama vazgeçtim maalesef almayacağım
70 tllik kahve deneyince indirim oluyor :D

Buradaki çoğu kişi pahalı kahveleri indirimli alabildigi için toplu alıma katılıyordu. Pahalı kahvelerde indirim geçersiz ise bu ayki toplu alımın biraz manasız bir iş olduğunu düşünüyorum. Bilseydim beklemez başka yerden sipariş verirdim, stok sıkıntım da vardı.
Emeği geçen forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim her ay sayelerinde güzel kahveler içtik. Bu ay seçilen firmada maalesef böyle bir talihsizlik oldu, sağlık olsun.

@mvscoffee hocam ilk mesaja detaylı bir biçimde kodları ve şartları yazarsan çok iyi olacak, yoksa okuduklarımdan kör olacam yeminle.
@SerifBasaran hocam, genelin kusuruna bakmayın lütfen.

İşin içine insan ve bazı teknik konular girdiğinde bu tarz aksaklıklar olabilir. 10-15dk da gecikebilir. Bunların para ile rezil olacak kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kargo veya gelen kahve ile ilgili mağduriyet veya daha farklı durumlar söz konusu olsa belki haklı olabilirsiniz ancak kahve fabrikası ve şerif bey özelinde böyle bir şeyin olması da "imkansız" zaten.

Bazı arkadaşlar ortamın heyecanından yazıyor elbette olabilir ama hiçbir mesajı okumadan, hangi kodu hangi yere gireceğini dahi okumaya tenezzül etmeyip burada çıkışmak da pek hoş değil.

Maalesef gecikme 10 15dk değil sizin 10-15 dediğiniz kısım uzatmalar gibi ortalama gecikme süresi ayın 3. gününden bugune 10.000dk kadar yapmakta bir de üstüne yok 14tü yok 15di diyince işler karıştı. Bu sancının sebebi budur. Abartan arkadaşlar da var. Şerif beyin gönlü belki razı gelmedi bu ayki toplu alıma hazırlıksızdı belki de bu sebeplerdendi bu razı gelmeyişi e kırmak da istemedi bu forumun üyelerini belki de. Yani Şerif Bey ne kadar haklıysa buradaki insanların da bir çoğu o kadar haklı.

Sanıyorum yönetiminde bir hevesi kırıldı durum böyle olunca. Bakalım nasıl olacak

1'den fazla Nordic alabilenlerin siparişini tekrar 1' düşüreceğiz, yoksa 200 kişi yerine 100-120 kişi sadece faydalanmış olacak. Web master son dakika birşey denerken 1'den fazla alım kısıtlamasını aktif etmemiş.

ANCAK, bu da bizim hatamız olduğu için o arkadaşlara bedelsiz 250 gram yeni gelen kahvelerden birini hediye göndereceğiz.

Maalesef gecikme 10 15dk değil sizin 10-15 dediğiniz kısım uzatmalar gibi ortalama gecikme süresi ayın 3. gününden bugune 10.000dk kadar yapmakta. Bu sancının sebebi budur. Abartan arkadaşlar da var. Şerif beyin gönlü belki razı gelmedi bu ayki toplu alıma hazırlıksızdı belki de bu sebeplerdendi bu razı gelmeyişi e kırmak da istemedi bu forumun üyelerini belki de. Yani Şerif Bey ne kadar haklıysa buradaki insanların da bir çoğu o kadar haklı.
Organizasyon açısından bence de en kötü alım. Boşu boşuna saatlerdir ekrana dikti bizi.

2 farklı kod var, biri tadım kahveleri için diğeri kahveler için... Forumdan paylaşamıyorum, belki üst konularda da paylaşıldı ama ona dikkat ederseniz alımlarda bir sorun yaşanmıyor. En azından ben sorun yaşamadan alabildim...

Geri