• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Kavurma derecelerinde espresso blendler de dahil hepsinde sadece City Plus (filtre) seçeneği var. Sanırım bir yanlışlık var. @SerifBasaran

vv.png
Üyelik oluşturmama rağmen kod çalışmıyor. Çözüm bulan var mı?

Kimse mesajları okumadan kodları deniyor.
Kodlar: Sheforhe veya Heforshe

1-Üye olup kodları denedim sonuçlar aşağıdadır. Ürünler filtre kahve için geçerli olabilir.

111.jpg2222.jpg

Yahu sevgili arkadaşlar. Nordic kahveleri tek olarak 250gr veya 250gr x2 şeklinde alamıyorsunuz. Sadece 3x100 tadım paketinde geçerli indirim. Üstte yazmış arkadaş. Paranızla rezil falan olmuyorsunuz biraz yazılanları takip etseniz tek yapmanız gereken bu. Hayır anlamıyorum bu paniği de ayrıca. Arkadan atlı ordusu kovalıyor sanacağım artık.

Yahu sevgili arkadaşlar. Nordic kahveleri tek olarak 250gr veya 250gr x2 şeklinde alamıyorsunuz. Sadece 3x100 tadım paketinde geçerli indirim. Üstte yazmış arkadaş. Paranızla rezil falan olmuyorsunuz biraz yazılanları takip etseniz tek yapmanız gereken bu. Hayır anlamıyorum bu paniği de ayrıca. Arkadan atlı ordusu kovalıyor sanacağım artık.
Pardon da tekli paketlerin neresinde nordic yazıyor ?

2 dk kaldı, gecikme için özür dilerim.

Tüm kahveler için Kod HeForShe (ay sonuna kadar)
3x100 Nordicler için Kod SheForHe (200 stok bitene kadar)

Tek bir kodu tüm kahvelere uygulayamadık.

Araç kullanırken geldi bu bilgi, masajları okuyamadım henüz yukarda, Nodrac da yazdı mı göremedim.
Merhaba Şerif Bey,
Kavurma derecelerinde espresso blendler de dahil hepsinde sadece City Plus (filtre) seçeneği var. Sanırım bir yanlışlık var. @SerifBasaran

Etiyopya Hambella kahvesini 250 gr. Harici olarak indirimli satın alamıyor muyuz şimdi? İlk kez bir toplu aklımdan soğudum.

Uyarı: Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!

SheForHe kodunu deneyin bir de.

Görselde eklediğiniz paket Nordic kahvesi, 3x100'lük sette aynı kahve var görebilirsiniz
Ürün bilgisinde Nordic etiketi yok ve tüm kahveler adı altında geçen bir kod var. Nordic paketine eklendiği için bunları tekli alırken de kod kullanamıyoruz ama tüm kahveler için geçerli kod var.. İyiymiş

Geri