Kyrat
Barista
- İsim
- Kyrat
Nordic kahveleri bu şekilde 250gr olarak indirimli alamazsınız. Sadece 3x100 olan sette geçerli indirim.Ekli dosyayı görüntüle 16173
Böyle bir durum var üye girişi yapmış olmama rağmen kodları 2 şekilde de denedim
Nordic kahveleri bu şekilde 250gr olarak indirimli alamazsınız. Sadece 3x100 olan sette geçerli indirim.Ekli dosyayı görüntüle 16173
Böyle bir durum var üye girişi yapmış olmama rağmen kodları 2 şekilde de denedim
Nordic paket için SheForHe kodunu denediniz mi?Ben de aktif olur olmaz üyelikle denedim ama olmadı, sistemsel sıkıntı var sanırım ama yapacak birşey yok artık alanlara afiyet olsun.
Umarım şakadır...Değilse hiçbir yorumum yok...5 paket nordic set aldım teşekkürler.
Nordic değil tekli paketNordic kahveleri bu şekilde 250gr olarak indirimli alamazsınız. Sadece 3x100 olan sette geçerli indirim.
Hocam ben bunu şaka zannetmiştim ama hakikaten böyle oldu. İlk mesajda sadece HeForShe vardı habire onla deniyordum ben. Çok teşekkürler.Nordic paket için SheForHe kodunu denediniz mi?
Pardon da tekli paketlerin neresinde nordic yazıyor ?Yahu sevgili arkadaşlar. Nordic kahveleri tek olarak 250gr veya 250gr x2 şeklinde alamıyorsunuz. Sadece 3x100 tadım paketinde geçerli indirim. Üstte yazmış arkadaş. Paranızla rezil falan olmuyorsunuz biraz yazılanları takip etseniz tek yapmanız gereken bu. Hayır anlamıyorum bu paniği de ayrıca. Arkadan atlı ordusu kovalıyor sanacağım artık.
Merhaba Şerif Bey,2 dk kaldı, gecikme için özür dilerim.
Tüm kahveler için Kod HeForShe (ay sonuna kadar)
3x100 Nordicler için Kod SheForHe (200 stok bitene kadar)
Tek bir kodu tüm kahvelere uygulayamadık.
Araç kullanırken geldi bu bilgi, masajları okuyamadım henüz yukarda, Nodrac da yazdı mı göremedim.
Görselde eklediğiniz paket Nordic kahvesi, 3x100'lük sette aynı kahve var görebilirsinizNordic değil tekli paket
Tüm kahveler için denilen kodu tekli tüm paketler için kullanamayacaksam ne anlamı var
Ürün bilgisinde Nordic etiketi yok ve tüm kahveler adı altında geçen bir kod var. Nordic paketine eklendiği için bunları tekli alırken de kod kullanamıyoruz ama tüm kahveler için geçerli kod var.. İyiymişGörselde eklediğiniz paket Nordic kahvesi, 3x100'lük sette aynı kahve var görebilirsiniz