rare hoşuma gitti, discovery skandalından ötürü.. ama subs yapılmaz katiyyen..Colonna rare hayal kırıklığı yaşattı dümdüz kahve subs yapmaya değmez
Colonna rare hayal kırıklığı yaşattı dümdüz kahve subs yapmaya değmez
buna ben 70 kusur odedim, zacatin cok iyi kahve. afiyet olsunBenim de 7 aralık çıkışlı kargom bu sabah elime ulaştı.
58 lira vergi ödedim ve paketlerde sıkıntı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 7740
Alan çok fazla oldu ama pek reçete göremedim. Genel bir memnuniyetsizlik mi var bu kahvelerden?
Alan çok fazla oldu ama pek reçete göremedim. Genel bir memnuniyetsizlik mi var bu kahvelerden?
Kahvelerin adına bile zar zor ulaşılıyor sitede.Neymiş ne değilmiş bir bakayım dedim memnun kalmayınca ama kahvenin adını bile zar zor yazmışlar resmen.Alan çok fazla oldu ama pek reçete göremedim. Genel bir memnuniyetsizlik mi var bu kahvelerden?
Siz rare mi almıştınız?Kahvelerin adına bile zar zor ulaşılıyor sitede.Neymiş ne değilmiş bir bakayım dedim memnun kalmayınca ama kahvenin adını bile zar zor yazmışlar resmen.
Kahveye gelecek olursam ilk defa bu kadar büyuk çekirdek gördüm.Çekirdekler balon gibi şişmiş.Özkütlesi o kadar düşük ki..
Öğütmek için kolu çevirmeseniz bile kendi öğütüyor değirmen.Tat olarak da başlarda belirgin bir asidite vardı ama 1 haftada o da gitti.Net olarak söylüyorum turkiyede begenip icmedigimiz kahvelerden kötü
Yok diğeri.Rare daha iyiymiş sanırımSiz rare mi almıştınız?
Kahveye gelecek olursam ilk defa bu kadar büyuk çekirdek gördüm.Çekirdekler balon gibi şişmiş.Özkütlesi o kadar düşük ki..
benimki de ayni sekilde oldu bugun teslim ettiler.Bugün PTT dağıtıma çıkarmıştı benim kahveleri fakat öğleden sonra sisteme "teslim edilemedi" girilmiş. Yarın tekrar teslimata çıkar mı yoksa şubeye gidip almam mı gerekecek?
Yurtdışı alışverişi ve PTT kombosu fobim olmaya başladı.![]()
Benim bugün takipsiz olan da geldi, ben oldukça memnunum Rare kahvelerden. Son pakette dağıtım bekliyor El zacatin olan.Alan çok fazla oldu ama pek reçete göremedim. Genel bir memnuniyetsizlik mi var bu kahvelerden?
en iyisi o zacatin geshaBenim bugün takipsiz olan da geldi, ben oldukça memnunum Rare kahvelerden. Son pakette dağıtım bekliyor El zacatin olan.
Evet öyleymiş paketin üstünde yazıyormuş ama onun varyete oldugunu bile bilmiyordum.Bu benim cahilliğim ôğrenmiş oldum.Çekirdeği betimlemem ama tadım kısmından bağımsız.Çok düz bir kahve siteye girip 5 dakika dolanıp kahveyi bile bulamamıştım.Şimdi baktım yine bulamadım.Adını googlede arattığımda da kayda değer bilgi bulamadım.Kavrumda bana fazla koyu geldiVaryetesi Maragogype değil mi? Eğer öyleyse çekirdeğin özelliği. Pacamara varyetesi de Pacas x Maragogype hibridi.
Edit: pacamara’dan daha büyük çekirdek görmemişseniz diye eklemek istedim.