• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sabah colonnadan bir ürün sipariş ettim. Royal Mail Standart yazan kargo çok daha ucuz olduğu için onunla gönderim yapılmasını seçtim. Daha önce buradan sipariş veren arkadaşlar kaç günde geldiğini falan söyleyebilir mi çok memnun olurum.
Merhaba,

Kargonuz geldi mi acaba, ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.

sağlıcakla

Yanıtınız için teşekkür ederim. Aeropress mi aldınız (Aeropress Demleme konusunda sözü geçmişti) . Elimde çok önce aldığım orjinal olmayanı var. Değiştireyim artık diyorum. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Kaç günde size ulaştı, kargoyu takip edebiliyor musunuz, vergi ne kadar ödediniz zahmet olmaz ise bilgi verebilir misiniz?

sağlıcakla

Yanıtınız için teşekkür ederim. Aeropress mi aldınız (Aeropress Demleme konusunda sözü geçmişti) . Elimde çok önce aldığım orjinal olmayanı var. Değiştireyim artık diyorum. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Kaç günde size ulaştı, kargoyu takip edebiliyor musunuz, vergi ne kadar ödediniz zahmet olmaz ise bilgi verebilir misiniz?

sağlıcakla
evet aeropress aldım :) 22 martta sipariş verdim ortalama 17 18 günde geldi. takipsiz kargoyla geldi. vergi ise 24,5 tl ödedim. colonna indirim referans kodu paylaşılmıştı onunla aldım, kargo dahil toplam 25,5 GBP ödedim. vergisi dahil toplam 310tl gibi bir fiyata edinmiş oldum. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim ilginiz için. Ben de indirim kodunu aldım , sitesinden hesaplattığımda 25.5 GBP çıkıyor. Ama vergisi düşük gelmiş ben 50 TL gibi gelebilir diye hesaplamıştım. Vergi yönünden şanslıymışsınız.

Güle güle kullanın. Keyifli kahveler olsun.

sağlıcakla

Ben de verdim valla bi aeropress siparisi bakalim ne zaman gelecek, kod icin tesekkurler @berkaykcay

Colonna'dan satın alınan aeropressler gold mu geliyor yoksa kırmızı renk mi?
Siparişi oluşturdum umarım kısa sürede ulaşır 🤩

Bu arada Hello10 kodu %10 indirim veriyor.

sipariş verecek olan varsa bi omuz atarsa sevinirim, %10 indirim sağlar.. bir kez kullanılması bana da indirim kuponu sağlayacak sanırım..

13 nisanda sipariş verdiğim aeropress bugün geldi 63 lira vergi ödedim royal mail takipliydi

Bende 1 adet aeropress sipariş verdim şimdi. Siparişi oluştururken 25.50 sterlin dedi ve kredi kartından 35,53 dolar kesmiş, yaklaşık 292 tl gibi bir rakam. Muhtemelen vergisi ile beraber 350 civarına gelmiş olur.

İçimde artan espresso isteğini köreltip yeni tecrübeler yaşamak için aldım 😁 Alan arkadaşlar güzel günlerde kullansınlar.

Türkiye’de hangi kargo ile dağıtılıyor arkadaşlar?

Geri