• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alan çok fazla oldu ama pek reçete göremedim. Genel bir memnuniyetsizlik mi var bu kahvelerden?
Kahvelerin adına bile zar zor ulaşılıyor sitede.Neymiş ne değilmiş bir bakayım dedim memnun kalmayınca ama kahvenin adını bile zar zor yazmışlar resmen.
Kahveye gelecek olursam ilk defa bu kadar büyuk çekirdek gördüm.Çekirdekler balon gibi şişmiş.Özkütlesi o kadar düşük ki..
Öğütmek için kolu çevirmeseniz bile kendi öğütüyor değirmen.Tat olarak da başlarda belirgin bir asidite vardı ama 1 haftada o da gitti.Net olarak söylüyorum turkiyede begenip icmedigimiz kahvelerden kötü

Kahvelerin adına bile zar zor ulaşılıyor sitede.Neymiş ne değilmiş bir bakayım dedim memnun kalmayınca ama kahvenin adını bile zar zor yazmışlar resmen.
Kahveye gelecek olursam ilk defa bu kadar büyuk çekirdek gördüm.Çekirdekler balon gibi şişmiş.Özkütlesi o kadar düşük ki..
Öğütmek için kolu çevirmeseniz bile kendi öğütüyor değirmen.Tat olarak da başlarda belirgin bir asidite vardı ama 1 haftada o da gitti.Net olarak söylüyorum turkiyede begenip icmedigimiz kahvelerden kötü
Siz rare mi almıştınız?

Bugün PTT dağıtıma çıkarmıştı benim kahveleri fakat öğleden sonra sisteme "teslim edilemedi" girilmiş. Yarın tekrar teslimata çıkar mı yoksa şubeye gidip almam mı gerekecek?

Yurtdışı alışverişi ve PTT kombosu fobim olmaya başladı. :D

Varyetesi Maragogype değil mi? Eğer öyleyse çekirdeğin özelliği. Pacamara varyetesi de Pacas x Maragogype hibridi.

Edit: pacamara’dan daha büyük çekirdek görmemişseniz diye eklemek istedim.
Evet öyleymiş paketin üstünde yazıyormuş ama onun varyete oldugunu bile bilmiyordum.Bu benim cahilliğim ôğrenmiş oldum.Çekirdeği betimlemem ama tadım kısmından bağımsız.Çok düz bir kahve siteye girip 5 dakika dolanıp kahveyi bile bulamamıştım.Şimdi baktım yine bulamadım.Adını googlede arattığımda da kayda değer bilgi bulamadım.Kavrumda bana fazla koyu geldi

9DCA4A36-3610-4C97-B94C-65F437A2BCE5.jpegBE6F9852-69C0-4D3C-9518-0520E47816E5.jpeg40EC9F0E-3C0F-41CF-A67A-952BB0C4251C.jpeg9585AE0C-66AE-49E7-91EB-CDD1D12976B0.png

27 günde gelen, belki daha önce içsem çook daha canlı olacak bir çekirdek... Bayatlama mevzusuna girmeyeceğim, çekirdek bayat değil, ama taze de değil... Bayat = taze olmayan ama taze olmayan =/= bayat... Aromaların atıştığı günü kaçırdım bence, keşke daha hızlı gelebilseydi. Bugün vakum, ardından buzluğa gidiyor.

Geri