• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bugünün şanslı kişilerindenim. Ptt kargo çalışanı tanıdık olduğu için yanlış yazılan adrese rağmen teslim etti.

Sonunda geldi. Rare serisi 150x2 miydi? O kadar uzun zaman oldu ki aklımda 250x2 kalmış.

Ekli dosyalar

• 7AEEA94A-33BA-4DB9-AE23-6077992BBF94.jpeg
    7AEEA94A-33BA-4DB9-AE23-6077992BBF94.jpeg
    71.1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Benim 2x rare de bugün teslim edildi. Üstünde indirimsiz fiyat yazdığı için vergilendirme de ona göre yapılmış :/

1609414200472.png1609414243566.png

Bir havadis te benden olsun. Ptt sağolsun yurda giriş yapan kahveme başkasının ismiyle giriş yapmış. Kargo bulunduğum şehre kadar geldi fakat kargonun ptt barkodunda benim ismim ve adresim yazmadığı için kargoyu teslim alamıyorum. Şans eseri benim kargomun gönderildiği kişi de eskişehir de farklı bir semtte yaşayan bir vatandaş. Büyük ihtimalle almayacak, 1 ay bekle gelince de böyle bir olayla karşılaş. Gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorlar. Colonna ya yazsan adamlar tüm ülkeyi kilitleyip tatile çıkmışlar cevap yok, ptt ye ulaşabilmek zaten imkansız. Sanırım benim kahve tekrar ingiltere yolcusu olacak :mad:
Böyle bir karışıklığın üzerine bugün kargocu geldi ve hiçbir problem yokmuş gibi kahvelerimi teslim etti. İlginç, hiçbir şey anlamadım. :rolleyes:

Böyle bir karışıklığın üzerine bugün kargocu geldi ve hiçbir problem yokmuş gibi kahvelerimi teslim etti. İlginç, hiçbir şey anlamadım. :rolleyes:
Ben size soramadan cevabı gelmiş, yurtdışından gelen gönderilerde dağıtım şubesine gelene veya dağıtıciya verilene kadar isim ve adresin yanlış gözüktüğü çok oluyor ama bir şekilde ulaşıyor. Tam anlatılmaz yaşanır PTT:)

Bugun gidip depodan teslim aldım.. 49,43 TL vergi ödedim.. evde hemen immersion'a attım, kokusunda ve tadında biraz is var, ananas notasının arkasından gelmesi de ilginç :)

resimleri paylaşıyorumIMG_20201231_175533.jpg..
Bi kismi light bi kismi medium gibi mi, cok homojen gozukmedi..
IMG_20201231_175339.jpg
Siyaha yakin bi renk..

Bugun gidip depodan teslim aldım.. 49,43 TL vergi ödedim.. evde hemen immersion'a attım, kokusunda ve tadında biraz is var, ananas notasının arkasından gelmesi de ilginç :)

resimleri paylaşıyorumEkli dosyayı görüntüle 7578..
Bi kismi light bi kismi medium gibi mi, cok homojen gozukmedi..
Ekli dosyayı görüntüle 7579
Siyaha yakin bi renk..
Evet koyu bir kavrum da ben bu kadar simsiyah bir renk hatırlamıyorum ışıktandır umarım :D

Ben size soramadan cevabı gelmiş, yurtdışından gelen gönderilerde dağıtım şubesine gelene veya dağıtıciya verilene kadar isim ve adresin yanlış gözüktüğü çok oluyor ama bir şekilde ulaşıyor. Tam anlatılmaz yaşanır PTT:)
Evet Korhan hocam. Öğrenmiş oldum bende. İşin kötü yanı, bir sürü şikayette bulundum, onların geri dönüşleri olur büyük ihtimalle önümüzdeki süreçte.

Ben rare aldım. Kahveyi çok beğendim. Beklediğime değmiş. Diğer paketi maliyetine satarım diyordum ama o da rafa kalktı.

haber veren @nuclearmoonrise ‘a teşekkürler.

Bugün ben de rare'ı demledim,Omar Hernan Garica çok hoşuma gitti. Haber verenlere benden de teşekkür gelsin.

ptt sagolsun bugun dagitima cikarip sokaga cikma yasagi olan gun teslim edilemedi-evde bulunamadi diye not dusmus. yilan hikayesine dondu kahveler umarim geri gitmez

Benim takipsiz paketim de bugün takipliyle beraber geldi. Rare set in 58, disovery set için 38 gümrük vergisi çıktı,

Colonna rare hayal kırıklığı yaşattı dümdüz kahve subs yapmaya değmez

Geri