• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
El Pouvenir Maragogype'ı demlemek isteyenler için kısa bir tarif;

13:200, 50*4, 90°, C40: 28 Click, 4. döküş sonu spin.

Ek: Cafec Traditional, 1:40 döküşün bitişi, 2:20 demleme sonu.

Son düzenleme:
22,43₺ vergi ile 7 Aralık kavrumlu Discovery siparişimi aldım az evvel. Paketlerden birisi çok şişmiş, sadece salınan gazdan dolayı mı böyle, yoksa buna nitrojen falan mı bastılar anlayamadım.

a1d218d2-d8b9-423b-902e-0f6c95d198bc.jpg

765552d3-f3a6-46f7-9e2d-8b4712df53aa.jpg

5 aralıkta ingiltereden yola çıkan paketim 30 Aralık şafağında Ülkeye giriş yaptı. Muhtemelen önümüzdeki sene teslim edilir 🙃

5 aralıkta ingiltereden yola çıkan paketim 30 Aralık şafağında Ülkeye giriş yaptı. Muhtemelen önümüzdeki sene teslim edilir 🙃

Tam bunu yazmak için girdim gözlerim yaşlı yaşlı siz benden hızlı davranmışsınız :)

10 Aralıkta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı, gelen ürünler için reçete nerden bulabiliriz

Bir havadis te benden olsun. Ptt sağolsun yurda giriş yapan kahveme başkasının ismiyle giriş yapmış. Kargo bulunduğum şehre kadar geldi fakat kargonun ptt barkodunda benim ismim ve adresim yazmadığı için kargoyu teslim alamıyorum. Şans eseri benim kargomun gönderildiği kişi de eskişehir de farklı bir semtte yaşayan bir vatandaş. Büyük ihtimalle almayacak, 1 ay bekle gelince de böyle bir olayla karşılaş. Gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorlar. Colonna ya yazsan adamlar tüm ülkeyi kilitleyip tatile çıkmışlar cevap yok, ptt ye ulaşabilmek zaten imkansız. Sanırım benim kahve tekrar ingiltere yolcusu olacak :mad:

Bir havadis te benden olsun. Ptt sağolsun yurda giriş yapan kahveme başkasının ismiyle giriş yapmış. Kargo bulunduğum şehre kadar geldi fakat kargonun ptt barkodunda benim ismim ve adresim yazmadığı için kargoyu teslim alamıyorum. Şans eseri benim kargomun gönderildiği kişi de eskişehir de farklı bir semtte yaşayan bir vatandaş. Büyük ihtimalle almayacak, 1 ay bekle gelince de böyle bir olayla karşılaş. Gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorlar. Colonna ya yazsan adamlar tüm ülkeyi kilitleyip tatile çıkmışlar cevap yok, ptt ye ulaşabilmek zaten imkansız. Sanırım benim kahve tekrar ingiltere yolcusu olacak :mad:
PTT kargonun iletişim bölümünde öneri şikayet kısmı var. Benim slurp kargom yanlış ilde dağıtıma çıkmıştı oradan yazdım bikac gün sonra geridönüş oldu. Siz de şansınızı deneyin derim.

PTT kargonun iletişim bölümünde öneri şikayet kısmı var. Benim slurp kargom yanlış ilde dağıtıma çıkmıştı oradan yazdım bikac gün sonra geridönüş oldu. Siz de şansınızı deneyin derim.
Teşekkürler, deneyeceğim

Büyük talihsizlik, geçmiş olsun. @Alizrl arkadaşın dediği gibi de yapabilirsiniz ama bence şubede biraz daha ısrar etmek, Colonna'nın sitesindeki siparişi vs. göstermek de çözüm getirebilir.

benimki dağıtıcıya verildi-cihet no xx kısmında şu an ama dağıtıcı ürünü dağıtmaya tenezül etmiyor anladığım kadarıyla. bir daha yurt dışından ptt ile kargo almayı düşünmüyorum. circulor da kötü bir deneyimdi fakat colonna rezalet.

benimki dağıtıcıya verildi-cihet no xx kısmında şu an ama dağıtıcı ürünü dağıtmaya tenezül etmiyor anladığım kadarıyla. bir daha yurt dışından ptt ile kargo almayı düşünmüyorum. circulor da kötü bir deneyimdi fakat colonna rezalet.
Bende büyük konuşmayayım ama yurtdışı alışverişlerine mesafeli olacağım. Benim gibi sinir katsayısı yüksek, çabuk alevlenen kişiler için mental ve bedenen yıpratıcı oluyor.

Ankara’da PTT çok hızlı işliyor anladığım kadarıyla gümrükten çıktıktan sonra paketin bana ulaşması 1-2 gün sürüyor maksimum.

Geri