nuclearmoonrise
Barista
Ya da gümrük memuruBenim takipsiz, 50 tl den az geleceğini sanmıyorum![]()
"dur bakalım teyyareden kahve kimmiş... oo uçak mühendisi, bam 60 lira"
"peki nuclear kimmiş, okulu uzatmış bi üniversite öğrencisi, hadi sana 15 olsun"
Ya da gümrük memuruBenim takipsiz, 50 tl den az geleceğini sanmıyorum![]()
Bana uyarYa da gümrük memuru
"dur bakalım teyyareden kahve kimmiş... oo uçak mühendisi, bam 60 lira"
"peki nuclear kimmiş, okulu uzatmış bi üniversite öğrencisi, hadi sana 15 olsun"
Kullandığınız filtre ve süreEl Pouvenir Maragogype'ı demlemek isteyenler için kısa bir tarif;
13:200, 50*4, 90°, C40: 28 Click, 4. döküş sonu spin.
22,43₺ vergi ile 7 Aralık kavrumlu Discovery siparişimi aldım az evvel. Paketlerden birisi çok şişmiş, sadece salınan gazdan dolayı mı böyle, yoksa buna nitrojen falan mı bastılar anlayamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 7533
Ekli dosyayı görüntüle 7534
5 aralıkta ingiltereden yola çıkan paketim 30 Aralık şafağında Ülkeye giriş yaptı. Muhtemelen önümüzdeki sene teslim edilir![]()
benimki de 20. gününde gümrüğe giriş yapmış sonunda. iki haftaya gelir muhtemelen![]()
Milyonlarca yürek, akıllarda tek soru5 aralıkta ingiltereden yola çıkan paketim 30 Aralık şafağında Ülkeye giriş yaptı. Muhtemelen önümüzdeki sene teslim edilir![]()
PTT kargonun iletişim bölümünde öneri şikayet kısmı var. Benim slurp kargom yanlış ilde dağıtıma çıkmıştı oradan yazdım bikac gün sonra geridönüş oldu. Siz de şansınızı deneyin derim.Bir havadis te benden olsun. Ptt sağolsun yurda giriş yapan kahveme başkasının ismiyle giriş yapmış. Kargo bulunduğum şehre kadar geldi fakat kargonun ptt barkodunda benim ismim ve adresim yazmadığı için kargoyu teslim alamıyorum. Şans eseri benim kargomun gönderildiği kişi de eskişehir de farklı bir semtte yaşayan bir vatandaş. Büyük ihtimalle almayacak, 1 ay bekle gelince de böyle bir olayla karşılaş. Gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorlar. Colonna ya yazsan adamlar tüm ülkeyi kilitleyip tatile çıkmışlar cevap yok, ptt ye ulaşabilmek zaten imkansız. Sanırım benim kahve tekrar ingiltere yolcusu olacak![]()
Teşekkürler, deneyeceğimPTT kargonun iletişim bölümünde öneri şikayet kısmı var. Benim slurp kargom yanlış ilde dağıtıma çıkmıştı oradan yazdım bikac gün sonra geridönüş oldu. Siz de şansınızı deneyin derim.
Bir havadis te benden olsun. Ptt sağolsun yurda giriş yapan kahveme başkasının ismiyle giriş yapmış. Kargo bulunduğum şehre kadar geldi fakat kargonun ptt barkodunda benim ismim ve adresim yazmadığı için kargoyu teslim alamıyorum. Şans eseri benim kargomun gönderildiği kişi de eskişehir de farklı bir semtte yaşayan bir vatandaş. Büyük ihtimalle almayacak, 1 ay bekle gelince de böyle bir olayla karşılaş. Gerçekten insanın sinirleriyle oynuyorlar. Colonna ya yazsan adamlar tüm ülkeyi kilitleyip tatile çıkmışlar cevap yok, ptt ye ulaşabilmek zaten imkansız. Sanırım benim kahve tekrar ingiltere yolcusu olacak![]()
Bende büyük konuşmayayım ama yurtdışı alışverişlerine mesafeli olacağım. Benim gibi sinir katsayısı yüksek, çabuk alevlenen kişiler için mental ve bedenen yıpratıcı oluyor.benimki dağıtıcıya verildi-cihet no xx kısmında şu an ama dağıtıcı ürünü dağıtmaya tenezül etmiyor anladığım kadarıyla. bir daha yurt dışından ptt ile kargo almayı düşünmüyorum. circulor da kötü bir deneyimdi fakat colonna rezalet.