• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Ben daha az önce sipariş geçtim. Yorumlarını heyecanla bekliyorum :)

Project X burada

Project X2 yi daha düzgün yazacağım ama özet olarak meyvemsi ve Project X e göre daha kompleks diyebilirim... kırmızı ve kuru meyvemsi kokular ve tatlar var, hafif fermente kokular (kuru meyve?) da aldım. Asiditesi de genel olarak tatlı ama komplekslik biraz da buradan geliyor. Tartatik/sitrik asidite benzeri tatlar da aldım. Hafif kremamsılık da mevcut. Damak zenginliği daha fazla olan bir kahve. @hakanie tadım profilini vermediği için, hepsi kör tadım :)

Project X

Bu kahve tatlı ve daha kremamsı gövdeli. Baştan sona kadar benzer asidite ve tat profili ile gidiyor. Sarı meyve tatları baskın. Kayısı kıvamında diyebilirim. Detaylı yorumu yukarıdaki linkte :)

Not: Benim damak böyle hissetti :) Ne kadar doğru yanlış, orası @hakanie de.

Son düzenleme:
Project X burada

Project X2 yi daha düzgün yazacağım ama özet olarak meyvemsi ve Project X e göre daha kompleks diyebilirim... kırmızı ve kuru meyvemsi kokular ve tatlar var, hafif fermente kokular (kuru meyve?) da aldım. Asiditesi de genel olarak tatlı ama komplekslik biraz da buradan geliyor. Tartatik/sitrik asidite benzeri tatlar da aldım. Hafif kremamsılık da mevcut. Damak zenginliği daha fazla olan bir kahve. @hakanie tadım profilini vermediği için, hepsi kör tadım :)

Project X

Bu kahve tatlı ve daha kremamsı gövdeli. Baştan sona kadar benzer asidite ve tat profili ile gidiyor. Sarı meyve tatları baskın. Kayısı kıvamında diyebilirim. Detaylı yorumu yukarıdaki linkte :)

Not: Benim damak böyle hissetti :) Ne kadar doğru yanlış, orası @hakanie de.
Bence yorumların güzel. Herkesin kendi tadım hissiyatlarını anlamaya çalışması için tadım notları belirtmedim. Sadece keyifli fincanlar elde ediyorlar mı o benim için önemli :)

Kahve: Rem Project-X2
Oran: 18gr/268ml
Su: 93° Buzdağı Su
Öğütme: Timemore 14klik
Bitiş: 2:21

Kokusu çok şekerli ve baharatlı. Damakta şekerli tarçın ve çoook yoğun vişne asiditesi ile başlıyoruz. Ben soğudukça çok bariz kiraz ve günkurusu kayısı tadı aldım. Vişne asiditesi sizi hiçbir zaman bırakmıyor :) Son 2 yudumda karamelize tatlar aldım ama ne olduğunu çıkaramadım. Turtanın üzerindeki karamelize meyveler gibiydi diyebilirim. Damağım @teyyaredenkahve kadar iyi değil, biraz ayırt etmesi zor tatlar var :) Çok temiz bir kahve olduğunu söyleyemem. Nestle su ile bir daha deneyeceğim. @hakanie'ye yardımları için tekrardan teşekkürler :)

Kokusu çok şekerli ve baharatlı. Damakta şekerli tarçın ve çoook yoğun vişne asiditesi ile başlıyoruz. Ben soğudukça çok bariz kiraz ve günkurusu kayısı tadı aldım. Vişne asiditesi sizi hiçbir zaman bırakmıyor :) Son 2 yudumda karamelize tatlar aldım ama ne olduğunu çıkaramadım. Turtanın üzerindeki karamelize meyveler gibiydi diyebilirim. Damağım @teyyaredenkahve kadar iyi değil, biraz ayırt etmesi zor tatlar var :) Çok temiz bir kahve olduğunu söyleyemem. Nestle su ile bir daha deneyeceğim. @hakanie'ye yardımları için tekrardan teşekkürler :)
Project'ler suya direnç göstermiyor demişti Hakan Bey,bu kadar ince öğütmek mi gerekiyor? Çok merak ediyorum Project'leri.

Project'ler suya direnç göstermiyor demişti Hakan Bey,bu kadar ince öğütmek mi gerekiyor? Çok merak ediyorum Project'leri.

14 klik ve 4 döküşe rağmen 2:20'de bitti. buradan anlayabilirsiniz :)

Ganimetler elimize ulaştı, merakla tatmayı bekliyorum 😊

Ekli dosyalar

• D8B270B7-A441-4DEA-AF3D-716B1CEC1B69.jpeg
    D8B270B7-A441-4DEA-AF3D-716B1CEC1B69.jpeg
    123.3 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar bir duyuru yapacağım.

Belki SMA tip 2 teşhisi konulan Gökalp'i duyanlar vardır. Bilmeyenler için buraya link bırakıyorum https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/oglumu-yasatin-son-24-gun-1759420

Bir nebze elimizden geldikçe destek olmak için tüm gelirinin Gökalp için kullanılacağı bir kahve satışa çıkardık. Bu kahve tamamen semboliktir. Dileyenler Geisha, San Pedro ve Societe Maitea hariç herhangi bir çekirdeği siparişinin not kısmına yazarak talep edebilir. Amacımız elde edilen gelirle Gökalp için bir fayda sağlamaya çalışmak. Destek olmak isteyenler varsa aşağıdaki linkten sipariş verebilirler. Destek olan herkese şimdiden teşekkürler.

https://coffeerem.com/product/gokalpi-yasatmak-icin-destek-olun/

Bu guzel girişiminiz için teşekkür ederim. Destege katılım gösterdim.

Bu desteğinize ortak ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz @hakanie .

Geri