• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Çok güzel bir iş yaptınız ve asıl önemli olan güzel bir farkındalık yarattınız.

Umarım bu ve bunun gibi hastalıklarla mücadele eden miniklerimize faydalı olur.

Şahsım adına çok teşekkür ederim 🙏
Teşekkürler Levent, umarım hem Gökalp için hem de başka SMA hastaları için dikkat çekebilmişizdir. Herkes elinden geldiğince destek olursa altından kalkılamayacak yük yok.

Elimde çok kahve olmasına rağmen, dayanamadım yeni gelen kahvelerden sipariş ettim.

Şişelerine de bayılıyorum Coffee Rem'in, kendine kendine çekiyor beni.

Afiyetle içerim artık :)

Son kalan 15 gr ı icecegim birazdan :) limonlu şeker gibi tadı var.Yani şekerli bir tat ama mayhoş şeker gibi çok tanidik ama çıkaramadim.Şu kent şekerler var ya dağitirlar onların yeşil olanından onun aynısı .Böyle guatemala hiç içmemiştim.Tadıma falan çok takılmayıp direkt denleyip keyfine bakın bence.Her turlu demlemede sonuc verdi.

Son kalan 15 gr ı icecegim birazdan :) limonlu şeker gibi tadı var.Yani şekerli bir tat ama mayhoş şeker gibi çok tanidik ama çıkaramadim.Şu kent şekerler var ya dağitirlar onların yeşil olanından onun aynısı .Böyle guatemala hiç içmemiştim.Tadıma falan çok takılmayıp direkt denleyip keyfine bakın bence.Her turlu demlemede sonuc verdi.

Eyvallah, çok sağolun.

Reçete de paylaşırsanız kaymaklı kadayıf olur 😀

Oncelikle koke aldıysanız %100 kasuya tavsiye ederim.Su buzdaği
Guatemala için de en iyi sonucu 22-23 cmd 17-260 oran 92 derece 50 ml blooming sonra 160-260 şeklinde aldım.160 olunca spin ve 260 olunca spin attım yoksa akiş cok hizli oluyor.Bu şekilde ekşilik baskın oldu bende.
60x5 kasuya ile 28 cmd 92 derece buzdaği su ile de belirgin tatlilik çıkıyor.Bana kalirsa bunda baştaki daha iyi ama koke varsa onda kasuya.

Sizin akışı hızlı olan project kahveleri kasuya dripper ile denediniz mi? Yapısı gereği akış daha yavaş oluyor. @hakanie

Az önce yeni Rem Project X3'ü immersiyon olarak demledim. Yaklaşık 3:20 sürdü sonuç etkileyici seviyede karışık meyve suyu gibiydi. Yarında Rem Project 06'yı deneyeceğim.

Bende Hario V60 immersion var, ön demlemeyi 40 sn immersion olarak yapıyorum, ardından kalan suyun yarısını V60 gibi demliyorum, 1:20-1:30 gibi bitiyor, sonra akışı kapatıp kalan suyu döküyorum ve 1dk bekliyorum. Akışa izin verip süzülmesini bekliyorum. Genelde 2:50-3:00 civarında bitmiş oluyor.

Bu şekilde normal V60 e göre daha aromatik ve yoğun tatlar içeren kahveler elde ettim.

Bir de V60 da demlerken hataları telafi etmek zor oluyor ama bu metot ile kontrol sizde olduğundan, esneklik sağlıyor.

Elimdeki son projectleri bu şekilde demliyorum :)

teşekkürler denediğin için 🙏

- 200 gram kahvelerinin paketlerinde valf yok.

- Türk kahvesini çekirdek olarak rica ettim, kibarca tabi dediler ancak yine öğütülmüş olarak geldi.

- İnternet siteleri aşırı yavaş çalışıyor.
Merhabalar, paketlerimizde 4 senedir valf kullanmıyoruz. Bunun sebebi de valflerin kullanımını gerekli görmememiz. Valfler manuel çalışan araçlar. Siz üstünden bastırmadığınız sürece dışarı bir gaz çıkışı sağlamıyorlar. Gaz çıkışı tamamlanmamış kahveyi valf var diye bir pakete hemen koyup göndermek firma olarak kahveye bakış açımızdan dolayı bize pek dogru gelmiyor. Kahvelerimizi kavurduktan sonra 3-4 gün dinlendirdip istediğimiz minimum gaz salınımı seviyesine indikten sonra paketliyoruz.

Türk kahvesi için öğütülmesin talebiniz not kısmında belirtilmişmiydi. Şayet belirttiyseniz kusura bakmayın gözden kaçmış olabilir. Tekrar gönderim yaparız. Bu gibi durumlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiçbir firmayla organik bağım olduğundan değil, sadece fikrimi beyan açısından yazıyorum:

Yapılan bir alışverişten duyulan memnuniyet veya memnuniyetsizlik, önce iletişim kanalları vasıtasıyla doğrudan firmaya iletilmeli. Eğer bu süreçten sonuç alınamazsa o zaman başka kanallar denenmeli, tercih edilmeli. Kimsenin samimiyetini sorgulamak istemiyorum ama bu bana daha yapıcı ve samimi bir tavır gibi geliyor. Diğer türlü maksat hasıl olmadığı gibi, gereksiz gerginlikler de ortaya çıkabiliyor.

benim yorumlamam bu kadar

katılıyorum, sorun yaşanması halinde öncelikle firmalarla direk diyalog kanalları denenmeli, forum ilk elden bir şikayet mercii olarak görülmemeli... ha, firma size hiç bir şekilde yanıt vermiyorsa, tüm yolları denemenize ve aradan bir süre geçmiş olmasına rağmen bir türlü sonuç alamazsınız, o zaman belki...

Geri