• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Az önce ilk sipariş olarak proje kahvelerini verdim, bakalım nası olacak.

17gr, tek demleme ?🤔 Yanında çekirdeğin yetiştiği ağacın şeceresinden, yetiştirenin şeceresine, demleme suyu parametrelerini istemem direk suyu da , hangi ekipmanla nasıl demleneceğinin ayrıntılı videosunu da istemek gerek bence.

Buradan 1 veya 2 kez çekirdek almışımdır. Bana hitap etmedi açıkçası. Zevkler ve renkler...
Sitelerinde, bugüne kadar ki en önemli projelerimizden biri notu düşülmüş. Rem Project adını verdikleri çekirdeği alan arkadaşlar demleyip yorumlarsa faydalı olacaktır.

beni kahveye başlatan kavurucu diyebilirim.
yirgacheffe gr2 sinin tadı hala damağımda ve halen o kahveleri kadar beni cezveden bir kahve olmadı. tabiki zevkler ve renkler ama güvenilir kavurucu. gözüm kapalı sipariş verebileceğim bir yer.

Niye burası ekşi sözlükmüş gibi mesajlar atılıyor. Bir an ekşi sözlüğe girdim sandım.:D

İlk defa denemek için aldığım elime yeni geçen kahve çekirdekleri bu fiyat bandında uzun zamandır aldığım en kötü çekirdeklerdi.isteyene fotoğraf atabilirim,bir daha almayacağım kavurucu
Bu konuda kesinlikle kendileri ile iletişime geçebilirsin. Kahvelerini ne kadar beğendiğimi paketlerden sayabilirsin

Ekli dosyalar

• F62D6C2C-4EED-4F5A-BD1B-28A2467DE2A6.jpeg
    F62D6C2C-4EED-4F5A-BD1B-28A2467DE2A6.jpeg
    185 KB · Görüntüleme: 366
İlk defa denemek için aldığım elime yeni geçen kahve çekirdekleri bu fiyat bandında uzun zamandır aldığım en kötü çekirdeklerdi.isteyene fotoğraf atabilirim,bir daha almayacağım kavurucu

Olumsuz bir deneyim yaşadığınız da mutlaka iletişime geçmekten çekinmeyin. Türkiye de bir çok işletme bu konu da iyi niyetli. Ben Hakan bey ile rocket r9 deneyimi için konuşmuştum Candan davranmıştı. Farklı işlerde yapmaya çalışmalarına saygı duymak gerekiyor.

Satışa çıkan kahvenin detayları dün görememiştim ve çok şaşırmıştım. İlk bakılacak şey oydu. Siteye eklemişler. Bu tarz girişimleri görmek, bir kahvesever için umut verici. Umarım bir ticari yaklaşımdan çok, misyon tarzı bir girişim olur.

Fermentasyon’da Kullanılan Kahvenin Detayları:

Ülke/Bölge
: Colombia / Huila, Gigante
Yükseklik: 1800m
Varyete: Geisha
Hasat: 2018 Ağustos
İşlem: Natural
İşlemler öncesi kahve nem miktarı: %11,2

Son düzenleme:
Evet burada yazılanları gördükten sonra tam iletişime geçerken onlar da aynı şekilde benimle iletişime geçtiler,görüştük.Gözüme homojen ve düzgün gelmeyen çekirdeklerin aslında bu kahvenin doğasından kaynaklandığını ve belli dengeyi bu taneciklerin sağladığını söylediler.İçtiğim kahvede sıkıntı yaşamamıştım onlar da aynı şekilde çekirdeklerin bu şekilde olup güzel bir içim oluşturduğunu ve bunu bilerek sattıklarını söylediler,sağolsunlar.Cahil seviyedeyiz öğreniyoruz :) Benim gibi yeni alacaklar ve görmek isteyenler için görselleri buraya da bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• 20200507_203422.jpg
    20200507_203422.jpg
    61.7 KB · Görüntüleme: 340
  • 20200507_203430.jpg
    20200507_203430.jpg
    80.9 KB · Görüntüleme: 288
Evet burada yazılanları gördükten sonra tam iletişime geçerken onlar da aynı şekilde benimle iletişime geçtiler,görüştük.Gözüme homojen ve düzgün gelmeyen çekirdeklerin aslında bu kahvenin doğasından kaynaklandığını ve belli dengeyi bu taneciklerin sağladığını söylediler.İçtiğim kahvede sıkıntı yaşamamıştım onlar da aynı şekilde çekirdeklerin bu şekilde olup güzel bir içim oluşturduğunu ve bunu bilerek sattıklarını söylediler,sağolsunlar.Cahil seviyedeyiz öğreniyoruz :) Benim gibi yeni alacaklar ve görmek isteyenler için görselleri buraya da bırakıyorum.

Sizin mesajınızdan anladığım kadarı ile kendileri forumu okuyorlar. Kendilerinin burada yazmasını çok isteriz hatta kendi konularını istedikleri gibi düzenleyebilirler. Sizin ile paylaştıkları bilgileri daha çok insana ulaştırabilirler. Her zaman yazmalarından memnun oluruz. Bilgi paylaştıkça güzel!

Sizin mesajınızdan anladığım kadarı ile kendileri forumu okuyorlar. Kendilerinin burada yazmasını çok isteriz hatta kendi konularını istedikleri gibi düzenleyebilirler. Sizin ile paylaştıkları bilgileri daha çok insana ulaştırabilirler. Her zaman yazmalarından memnun oluruz. Bilgi paylaştıkça güzel!
hatta belkide son yaptıkları çalışmalar hakkında bizlere bilgi verebilir.
Red Projectin amacı ne?
Neden böyle birşeye gerek duydu? vs gibi...

Anladığım kadarı ile yazdıklarımı ulaştırmışlar zaten çekirdek üzerine yaptığım yorumlardan bahsettiğim çekirdeğin sumatra olduğunu anlamışlar bu çekirdeğin bu şekilde olduğunu bildikleri için.Kendileri bana uzunca anlatıp yardımcı oldular burada da kendi konuları üzerinden bilgilerini bizlerle paylaşsalar kötü olmaz tabi :). Konuşmamızın üzerine isteklerinizi ileteyim ben de .

Kendileriyle görüştüm forumdan ziyade daha çok birebir yardımcı olma seçeneğini tercih ediyorlar.Ben instagram üzerinden iletişime geçtim yardım almak isteyen herkese yardımcı olmaya çalışacaklarını belirttiler.

Hakan bey'e henüz kahve almadan önce bir soru sormuştum ve gerçekten vakit ayırarak uzun uzun açıklamıştı. Benim kahvelerinden öte tecrübem gerçekten yardımsever ve işini severek yaptığı yönünde olmuştu. Kahveler de gelince deneyip ayrıca yorumlayacağım.

Son düzenleme:
Geri