Başlığı olmadığını farkettiğim İzmir'li firma.
Az önce ilk sipariş olarak proje kahvelerini verdim, bakalım nası olacak.
ekstra kahve de söyledim tabi boş boş 17 gr gelmesin diyeGeçerli değil 49₺ sınır varmış.
Bana atabilir misin özeldenİlk defa denemek için aldığım elime yeni geçen kahve çekirdekleri bu fiyat bandında uzun zamandır aldığım en kötü çekirdeklerdi.isteyene fotoğraf atabilirim,bir daha almayacağım kavurucu
Bu konuda kesinlikle kendileri ile iletişime geçebilirsin. Kahvelerini ne kadar beğendiğimi paketlerden sayabilirsinİlk defa denemek için aldığım elime yeni geçen kahve çekirdekleri bu fiyat bandında uzun zamandır aldığım en kötü çekirdeklerdi.isteyene fotoğraf atabilirim,bir daha almayacağım kavurucu
İlk defa denemek için aldığım elime yeni geçen kahve çekirdekleri bu fiyat bandında uzun zamandır aldığım en kötü çekirdeklerdi.isteyene fotoğraf atabilirim,bir daha almayacağım kavurucu
Evet burada yazılanları gördükten sonra tam iletişime geçerken onlar da aynı şekilde benimle iletişime geçtiler,görüştük.Gözüme homojen ve düzgün gelmeyen çekirdeklerin aslında bu kahvenin doğasından kaynaklandığını ve belli dengeyi bu taneciklerin sağladığını söylediler.İçtiğim kahvede sıkıntı yaşamamıştım onlar da aynı şekilde çekirdeklerin bu şekilde olup güzel bir içim oluşturduğunu ve bunu bilerek sattıklarını söylediler,sağolsunlar.Cahil seviyedeyiz öğreniyoruz Benim gibi yeni alacaklar ve görmek isteyenler için görselleri buraya da bırakıyorum.
hatta belkide son yaptıkları çalışmalar hakkında bizlere bilgi verebilir.Sizin mesajınızdan anladığım kadarı ile kendileri forumu okuyorlar. Kendilerinin burada yazmasını çok isteriz hatta kendi konularını istedikleri gibi düzenleyebilirler. Sizin ile paylaştıkları bilgileri daha çok insana ulaştırabilirler. Her zaman yazmalarından memnun oluruz. Bilgi paylaştıkça güzel!