• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Arkadaşlar Hakan Bey yoğun baskılarımıza dayanamayarak kahve kulübüne özel 10 kişi için bir deneme seti hazırladı. Fiyatı 126 Tl olacak. Rem Project 01-02-04-05 olacak, Koke ve Sumatra işlemsiz halleride olacak. Yarın öğlene kadar yazan arkadaşlar içinde bir çekiliş yapıp özel açılan linki göndericem. Paketin detaylarını çekilişte çıkan arkadaşlara yazıcam bu yüzden 5 de yedek talihli olacak. Lütfen konu altına çekilişe katılmak isteyen arkadaşlar yazsın.

Selamlar herkese ufak bir bilgilendirme bu sette kahveler 34 gram olarak şişelenecektir. Ayrıca Koke ve Sumatra için kahvelerin fermantasyon öncesi hallerinden 17 şer gram kavulmuş olarak setin içine iki paket eklenecektir. Bu sayede kahvelerin değişimini daha net anlayabilirsiniz.

Ben de katılıyorum.

Selamlar herkese ufak bir bilgilendirme bu sette kahveler 34 gram olarak şişelenecektir. Ayrıca Koke ve Sumatra için kahvelerin fermantasyon öncesi hallerinden 17 şer gram kavulmuş olarak setin içine iki paket eklenecektir. Bu sayede kahvelerin değişimini daha net anlayabilirsiniz.

Ben tam bilgi vermeye çekinmiştim sizin yazmanız çok iyi oldur
Project 01 - 34 gr
Project 02 - 34 gr
Project 04 - 34 gr
Project 05 - 34 gr
Koke: 17 gr
Sumatra: 17 gr

Toplam Paket Fiyatı:126 Tl

Çok güzel bir haber, ben de katılmak isterim 👍

katılmak istiyorum umarım çekilişi kazanırım.

Şansımı denemek isterim :D katılıyorum 🤘

Bugün 12:00 a kadar katılan arkadaşlar arasından çekiliş yapılacak. Son hatırlatma.

Geri