• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle haklılar o konuda. İşte düşüş görünce her şeyde olduğu gibi çekirdeklerde de fiyatların düşmesini ümit ediyoruz. ☺️

Çünkü ümit etmekten başka bir şey bırakmadılar elimizde dostum :=)) @SRK

31 aralık'a kadar geçerli olmak üzere tüm kahvelerde %25 indirim yapmışlar. umarım piyasadaki belirsizlik nedeniyle bu tür geçici indirimler yapılıyordur ve sonrasında fiyatlar makul seviyelere çekilir. müşterinin gözünü boyayalım indirimlerle, zamanla yeni fiyatlara alışırlar diye düşünüyolarsa, hoş değil.

31 aralık'a kadar geçerli olmak üzere tüm kahvelerde %25 indirim yapmışlar. umarım piyasadaki belirsizlik nedeniyle bu tür geçici indirimler yapılıyordur ve sonrasında fiyatlar makul seviyelere çekilir. müşterinin gözünü boyayalım indirimlerle, zamanla yeni fiyatlara alışırlar diye düşünüyolarsa, hoş değil.
serbest piyasa gereksiz fiyat artışlarını ağır cezalandırır. Daha iyisini daha ucuza bulabileceğime eminim bu fiyatlarla ve bu şartlarla boxx almam. Kimse almazsa seve seve indirirler.

Brazil Serra Do Cabral 250Gr.​

Normal fiyat125.00TL (Normal fiyat yazmışlar ama bence bu kahveye bu fiyat normal değil)

serbest piyasa gereksiz fiyat artışlarını ağır cezalandırır. Daha iyisini daha ucuza bulabileceğime eminim bu fiyatlarla ve bu şartlarla boxx almam. Kimse almazsa seve seve indirirler.

Normal fiyat125.00TL (Normal fiyat yazmışlar ama bence bu kahveye bu fiyat normal değil)
Sapiens ki onlar da sektörde çok yeni, tecrübesiz falan değiller 84'e satabiliyorsa 120 muhakkak normal fiyat değil

Yapilan hoş değil Gectigimiz gunlerde kahveye merak salan bir kac arkadasima Boxx in brazil Serra kahvesini hem fiyat uygunlugundan hem de kargo bedava olusundan dolayi onermistim Bugun indirim haberini gorunce girip bir bakayim dedim ve kahkaha attim Dalga gecer gibi indirim yaptik demisler :)

Boxx’tan önceden çok sık alım yapardım ve benim gözümde bi güvenirliği vardır hep. Ben fiyat konusunda “kurnazlık” yapacaklarını düşünmüyorum. Çünkü buna ihtiyaçları olduğunu hiç sanmıyorum. Vardır bi hesapları mutlaka.Sürekli olarak getirdikleri kahveleri var mesela. Belki onları dolar 17 iken yüklü aldılar veya piyasada oluşan güvenliğe karşı fiyat artışı politikası yaptılar bilmiyorum. Belki de artık daha fazla kar ile satmak istiyolardır onu da bilemiyorum. Firmanın avukatı gibi de görünmek istemem. Hiçbi bağım yok. Kendileri burda yazsaydı onlardan da dinlerdik tabi ama böyle biraz yargısız infaz gibi geldi bana.

Herkese hak veriyorum. Şu an kimseye bir şey demek istemiyorum. Ancak ben daha uyguna olanı tercih ederim. Firma da bunu bilsin.
Örneğin şu çekirdek;

Dün 79 liraya aldım. Çok da nitelikli bir kavurucudan.
Boxx'ta 165 ten 123.75 e düşüyor.

Herkese hak veriyorum. Şu an kimseye bir şey demek istemiyorum. Ancak ben daha uyguna olanı tercih ederim. Firma da bunu bilsin.
Örneğin şu çekirdek;

Dün 79 liraya aldım. Çok da nitelikli bir kavurucudan.
Boxx'ta 165 ten 123.75 e düşüyor.
Nerde 79TL bizde alalım.

Kendileriyle yaptığım bir görüşmede esas olarak işletmeler odaklı çalıştıklarını, bireysel kahve tüketicilerinin toplam satıştaki paylarının çok düşük olduğunu söylemişlerdi (1-2 ay önceki bir görüşme)
Ünlü kahve içicisi bir abimizin sözüyle konuyu kapatalım : almazsınız olur biter.

Ünlü kahve içicisi ne demek bilmiyorum ama ağabeyiniz aşırı boş yapmış.

Kendileriyle yaptığım bir görüşmede esas olarak işletmeler odaklı çalıştıklarını, bireysel kahve tüketicilerinin toplam satıştaki paylarının çok düşük olduğunu söylemişlerdi (1-2 ay önceki bir görüşme)
Ünlü kahve içicisi bir abimizin sözüyle konuyu kapatalım : almazsınız olur biter.
Mesele alip almamak degil hocam Evet zaten almayacagim
Durum şu ki 3 gun once ki fiyatin ustune koyup sonra da indirim yaptik diyip Ayni fiyata geri cekmek Tuketici olarak bu durum hosumuza gitmedi
Unlu kahve icicisi abinin soyledigi sozun bir hukmu yok Dusuncemizi dile getiriyoruz burda Siz abinizle ne yaparsaniz yapin :)

Mesele alip almamak degil hocam Evet zaten almayacagim
Durum şu ki 3 gun once ki fiyatin ustune koyup sonra da indirim yaptik diyip Ayni fiyata geri cekmek Tuketici olarak bu durum hosumuza gitmedi
Unlu kahve icicisi abinin soyledigi sozun bir hukmu yok Dusuncemizi dile getiriyoruz burda Siz abinizle ne yaparsaniz yapin :)
Konunun evveliyatını bilmediğiniz için mesajı da anlamadınız tabi haliyle 😊 bir iki göz atın olmazsa özelden izah ederim size, eskilerin gözü yaşlı 🥲

Almayıveririz olur biter.
Almayacağız olacak bitecek.
Almazsanız olur biter.

Almayacağız tabi ki ama fikrimizi de söyleyeceğiz. Fiyatları indirsinler de alalım değil olay, o iş bitti. Instagram'daki indirim gönderilerinin altına yayınlandıktan 15 dakika sonra "Önce yaptığınız %30 - %40 zammın büyük bir kısmını geri alın da sonra indirim yaparsınız." yazdım. Kısa bir süre sonra baktım silmişler. Bu zihniyetten kahve mi alırım bir daha, isterse dünyanın en mükemmel kahvesini 50 liraya satsınlar almam. Aylardır yeni gelen kahveler haricinde bir kuruş indirim yapmamışlar. Ne hikmetse %40 zam yapmalarından kısa bir süre sonra %25 indirim geliyor. %25 indirim yapmaya gücün varsa liste fiyatını indirirsin, kampanya yaptık diye sunmazsın. Clean Cup ve Grizzly gibi firmalar hem liste fiyatını indirdi hem indirim yaptılar. Bunlar unutulmasın diye yazıyoruz. Instagram sayfalarından silebilirler, hadi bunu da silsinler.

Almazsanız olur biter.

Almayacağız tabi ki ama fikrimizi de söyleyeceğiz. Fiyatları indirsinler de alalım değil olay, o iş bitti. Instagram'daki indirim gönderilerinin altına yayınlandıktan 15 dakika sonra "Önce yaptığınız %30 - %40 zammın büyük bir kısmını geri alın da sonra indirim yaparsınız." yazdım. Kısa bir süre sonra baktım silmişler. Bu zihniyetten kahve mi alırım bir daha, isterse dünyanın en mükemmel kahvesini 50 liraya satsınlar almam. Aylardır yeni gelen kahveler haricinde bir kuruş indirim yapmamışlar. Ne hikmetse %40 zam yapmalarından kısa bir süre sonra %25 indirim geliyor. %25 indirim yapmaya gücün varsa liste fiyatını indirirsin, kampanya yaptık diye sunmazsın. Clean Cup ve Grizzly gibi firmalar hem liste fiyatını indirdi hem indirim yaptılar. Bunlar unutulmasın diye yazıyoruz. Instagram sayfalarından silebilirler, hadi bunu da silsinler.
Bu arada sözün sahibi @deniz değil, mimds abimiz

Almazsanız olur biter.

Duygulara tercuman olmussun hocam Tuketici olarak yapilani dile getirmek lazim Bu forumun bir amaci da o zaten

Geri