• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dolar Yükselirken Her Hafta Zam Yapan. Dolar 12 TL'ye Düşünce Sus Pus Olan Kavurucular Nerdeler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AltayOzger

Barista
İsim
Altay
Daha fazla  
İsim
Altay
Değirmen
Timemore Chestnut G1 ve Timemore Chestnut C1
Ekipmanlar
V60-V60 İmmersion-Aeropress-Kalita-Cafflano Kompresso-Beko 2170 Espresso Makinası
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Denizli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkezefendi
Vaziyet Ortada Dolar yükselirken dolar yükseliyor diye Her hafta Ard arda zam yapan kavuruculardan aynı oranda indirim yapanı görebilen var mı :)

Şu an indirim geliyor. Şaka bir yana kolay kolay olmuyor hemen. Sonuçta 1 gün önce 18 TL idi kahveleri o fiyattan alan adamlar sana 12 TL den satamazlar en azından sürecin 1 hafta kadar böyle gitmesi lazım. Bende mont alacaktım umarım düşer de alırım.

Şu an indirim geliyor. Şaka bir yana kolay kolay olmuyor hemen. Sonuçta 1 gün önce 18 TL idi kahveleri o fiyattan alan adamlar sana 12 TL den satamazlar en azından sürecin 1 hafta kadar böyle gitmesi lazım. Bende mont alacaktım umarım düşer de alırım.
O kahvelerin 18 Tl'den Alınmadıgını Herkes biliyor. Bir çok firma Aylar Önce çekti o kahveleri dolar kuru 10 Seviyelerinde gezerken bunu kör sağır dilsiz bile biliyor :)

Kahveleri her ay toplu alıyoruz sonuç olarak çok fazla kişi alıyor ve stoklar çabuk tükeniyor özellikle kasım ayı black friday zamanı. Elbette düşsün istiyorum ama bekleyip göreceğiz.

bence kavurucuların hiçbir suçu yok. kötüniyetli olduklarını açık bir biçimde ifade ediyor zaten arkadaşlar. fiyatların düşeceğini de sanmıyorum pek. çözüm belli almayacağız olacak bitecek. gitsinler kilosu 1000 liradan kime istiyorlarsa ona satsınlar kahvelerini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri