• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm kahvelerde %15 indirim (sepette), 2 nisana kadar.

5 günlük Colombia Bolivar demledim.

İlk defa deniyorum. Çok fazla bir beklentim yoktu, çok fazla etkileşimde bulunan bir firma olmadığından belki böyle bir izlenim oluştu bilemiyorum. Ama açtım, kavrumu inceledim ve açıkçası etkileyici. Beş ayrı çekirdek daha var elimde, bakalım.

5 günlük Colombia Bolivar demledim.

İlk defa deniyorum. Çok fazla bir beklentim yoktu, çok fazla etkileşimde bulunan bir firma olmadığından belki böyle bir izlenim oluştu bilemiyorum. Ama açtım, kavrumu inceledim ve açıkçası etkileyici. Beş ayrı çekirdek daha var elimde, bakalım.
boxx yıllardır kavurma ve lezzet tutarlılığı konusunda benim ilk sıralarımda. hatta 2023 de aldığım ethiopia yaye microlot şuan ismi(bombe ayle) sanırım, gerçekten harikaydı. içerken buram buram tatlılığı alabildiğim yegane kahve.

Aldığım etkin dripperi aras kargo sağolsun istanbul içinde 5 gün dolaştırıp, kapı çalmadan adreste yok deyip geri göndermiş. Becerebilirler mi şüpheli ama ulaştırırlarsa memnun olurum.

Geri