• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugüne kadar Boxx'tan aldığım kahveler arasından üzen hiç olmadı, sevdiğim kavuruculardan. Rwanda Titus çok beğenerek içtiğim bir kahveydi :giggle:

❤️Colombia Finca la Conchita❤️

Şu ana kadar denediğim kavurucular arasında en homojen kavurma yapan firma olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Covid-19 döneminde #evdekal etiket koduyla gerçek anlamda indirim yapan ve fiyat sınırlamasi olmadan ücretsiz her gün düzenli kargo hizmeti sunan bir firmadır.

Son düzenleme:
Boxx - Burundi rusenda ve etiyopya oromia çok iyiydi tavsiye ederim :)
Etiyopya oromia için v60 da nasıl bir tarif kullandınız ? Ben de çok beğendim ancak demlemedin sonlarına doğru 20-30 ml kahve süzülüp bardağa inmiyor demlemeye sonlandırıyorum süre çok uzamasın diye.

Etiyopya oromia için v60 da nasıl bir tarif kullandınız ? Ben de çok beğendim ancak demlemedin sonlarına doğru 20-30 ml kahve süzülüp bardağa inmiyor demlemeye sonlandırıyorum süre çok uzamasın diye.
Değirmen: Baratza Encore 18.Kademe
(75 ml 45 sn. Bloom, toplam 2 döküşte demleme 2.50 dakika bitiş.)
Oran: 1/15 345 ml.su 23gr. kahve
Filtre kağıdı: Hario Japon 40'lık
Su Sıcaklığı: 93 derece
Demleme Süresi: 2:50
natural kahve olduğu için toz üretmiştir filtre kağıdının dibinde yapışıyor bu tozlar ve demlemeyi geciktiriyor .dripperı sallayarak yada kaşıkla spin vererek hızlanır demleme diye düşünüyorum kendim öyle demledim birde öğütümü çok ince yapınca toz üretmesi artıyor bana kalırsa bu kahvenin .ben baratza encore ile öğütüyorum toz üretiyor mutlaka.

Değirmen: Baratza Encore 18.Kademe
(75 ml 45 sn. Bloom, toplam 2 döküşte demleme 2.50 dakika bitiş.)
Oran: 1/15 345 ml.su 23gr. kahve
Filtre kağıdı: Hario Japon 40'lık
Su Sıcaklığı: 93 derece
Demleme Süresi: 2:50
natural kahve olduğu için toz üretmiştir filtre kağıdının dibinde yapışıyor bu tozlar ve demlemeyi geciktiriyor .dripperı sallayarak yada kaşıkla spin vererek hızlanır demleme diye düşünüyorum kendim öyle demledim birde öğütümü çok ince yapınca toz üretmesi artıyor bana kalırsa bu kahvenin .ben baratza encore ile öğütüyorum toz üretiyor mutlaka.
Bir kere sallıyorum aonrasında çok da dokunmak istemiyorum. Acılık falan olmasın diye ancak olmuyor. Aslında cmd ile 23 klik yapıyorum çok ince de değil. Bir dahakine spin sayısını arttırayım

Kahvelerinden ziyade kurumsal kimlikle alakali yazacagim, kahvelerini seviyorum zaten. Uzun zaman oldu ancak simdi basligi gorunce aklima geldi yazayim dedim.

Burdan aldigim kahvelerden biri geldiginde paketi patlamisti, muhtemelen degassing + kargo denkleminden sag cikamadi. :) Ben de kargocularin bu hallerine uyuz oldugumdan, kargo sirketi yerine urun saticisina geri bildirim veririm. Ticari musteriyi daha cok dinliyorlar. Boxx'a da bir adet fotografla birlikte e mail gonderdim, dedim boyle boyle, cok dokulme yok ama patlamislar kahveyi, bilginiz olsun. Sagolsunlar hemen donus yaptilar surecle ilgilenecegiz diye ve tekrar gondereceklerini soylediler. Gondermeyin gerek yok dememe ragmen ertesi gun kapida yeni bir kargoyla karsilastim tabii. Kibar ve ilgililer, ticaretleri daim olsun.

aynı durumu farklı bir satıcıyla yaşıyorum, kendilerine ulaştığımda kargonun henüz gelip almadığını söylediler. sanırım kargolarda yoğunluk var bugünlerde.

Geri