• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress den timemore almak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aliexpress'teki Leshu satıcısı üzerinden aldığım Timemore C2 az önce PTT ile teslim edildi. 58,5$'a almıştım, 54TL de gümrük(ilk defa bu kadar yüksek tuttu aliexpress ürünü, paket üstünde 15$ yazıyor ama gümrükte 30$ yazıp gümrüğü öyle hesaplamışlar.) geldi. Yani bugünkü kurdan 510TL'ye gelmiş oldu. Bu konuda C3 diye bir model yazıldı aliexpressteki timemore xc satıcısının sattığı c2 için (satıcı upgraded version yazmış) , bu da attaki fotoğrafta görünğü gibi ayar mekanizması plastik ve pirinç birleşiminden aluminyum alaşımına çevrildiğiydi. Benim aldığım yerde "güncellenmiş C2" ibaresi olmamasına rağmen bana da gelen üründe ayar mekanizması aluminyum alaşımı olarak geldi.

c2.jpg

c21.jpg

Aliexpress'teki Leshu satıcısı üzerinden aldığım Timemore C2 az önce PTT ile teslim edildi. 58,5$'a almıştım, 54TL de gümrük(ilk defa bu kadar yüksek tuttu aliexpress ürünü, paket üstünde 15$ yazıyor ama gümrükte 30$ yazıp gümrüğü öyle hesaplamışlar.) geldi. Yani bugünkü kurdan 510TL'ye gelmiş oldu. Bu konuda C3 diye bir model yazıldı aliexpressteki timemore xc satıcısının sattığı c2 için (satıcı upgraded version yazmış) , bu da attaki fotoğrafta görünğü gibi ayar mekanizması plastik ve pirinç birleşiminden aluminyum alaşımına çevrildiğiydi. Benim aldığım yerde "güncellenmiş C2" ibaresi olmamasına rağmen bana da gelen üründe ayar mekanizması aluminyum alaşımı olarak geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 9799

Ekli dosyayı görüntüle 9800
Ne güzel işte, c3 sahibi olmuşsunuz. Ayrıca özellikle çin malı ürünlerde böyle küçük sürprizler olumlu da olumsuz da olabiliyor :)

Aliexpress'te güzel indirimler var dünden beri. Gerçi bu ara dolar biraz yükseldi ama...

Leshu'da son sürüm Black Mirror tartı 370 liraya düştü. Aslında dün 358'e düşmüştü, bugün 12 lira zam gelmiş...

Timemore Server 600 ml 174 lira + 52 lira kargo:

Leshu dan aldığım c2 öğütücüm geldi sonunda

Ekli dosyalar

• IMG_20210309_225633.jpg
    IMG_20210309_225633.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20210309_225711.jpg
    IMG_20210309_225711.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20210309_225723.jpg
    IMG_20210309_225723.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210309_225831.jpg
    IMG_20210309_225831.jpg
    98.6 KB · Görüntüleme: 58
en son üstünde 20$ yazan ürüne 80 TL ödedim. ürünün fiyatı da yüksek değildi. tamamen şans işi.

güle güle kullanın.
Artık üstünde yazanın da bi önemi yok hocam. Tamamen gümrük memuruna kalmış. Aynı üründen 2 kere aldım, ikisinde de aynı fiyat yazıyordu ama 2 farklı gümrük memurundan geçtiği için birine 40 birine 65 tl ödedim.

Başka bi üründe ise üstünde 20 dolar yazmasına rağmen gümrükteki memur daha az tuttuğunu yazıp 10 dolar üzerinden vergilendirmiş saolsun 😂

Yani tamamen memura bağlı vergi fiyatlandırması

Son düzenleme:
Gece yarısı verdiğim Hero S01 siparişi kargoya verilmiş. Ne zaman gelecek bakalım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Reis duymasın vergi olayını, silelim.

Edit: Alıntıladığım içeriği mesaj sahibinin son düzenlemesine uyacak şekilde değiştirdim.

Son düzenleme:
Gümrük tutarının ne kadar olacağı tamamen memurun insiyatifinde, benim paketin üzerinde 15$ yazıyordu elle 30$ diye yazmışlar ve gümrük rakamını ona göre hesaplamışlar. Hatta benim paket üzerinde PTT gümrük koli bantı yapıştırılmış ama kutu açılmış mı emin değilim.

Aliexpress kuponunuz da sizin 20$ imiş benim ancak 3$'lık kuponum vardı :) şimdi tekrar baktım 58,49$'a aldığım ürünü 46,49$ alabiliyorum (kupon falan var).

Velhasıl kelam kupon denk getirirseniz ve gümrükte şansınız varsa 300'e benim gibi normal şekilde gelirse 500'e :)

aynı satıcıdan aldım bende fakat kargo dahil 55$ olan kampanyayı kaçırdım :/
satıcıya ''indirmi kaçırdım fiyatı indirebilir misiniz benim için'' dedim yardımcı oldu kargo dahil 60$ yaptı 20$ kupon kullanarak 40$'a satın aldım.
üzerine yazacağı fiyat için bişey söylememiştim kutuya 10$ olarak yazmış vergisi 23.88 tl olarak çıktı.
toplamda kupon dahil 360 tl gibi bi fiyata geldi bana da.

benim kettle da aynı tarihte istanbul a geldi hala bu durumda. Bir yoğunluk mu var acaba ? Yada bir gün ansızın kapımızda olacak :)
muhtemelen çin yeni yılı sebebiyle bi yığılma oldu gümrükte.
benim değirmende 03.03 de istanbul'a giriş yapmıştı 06.03 de gümrükten geçti.
daha önce aldığım ürünler istanbul'a giriş yaptığı gün yada ertesi gün gümrükten geçiyordu.

Geri