Afatsum
Barista
- İsim
- Mustafa
Daha fazla
- İsim
- Mustafa
Selamlar
Gecen yaz ayindan bu yana ozellikle sicak havalarda aeropress le pratik bir sekilde hazirladigim cold brewlerden cok memnunum
Turk kahvesi veya espresso boyutunda oguterek hazirliyorum Bazen standart cekirdeklerle , cilek ve nane gibi ufak eklentilerle de keyifli fincanlar elde edebiliyorum
Buraya hazirladigim videoyu birakiyorum
Oneri ve tarif konusunda fikirlere de acigim Hazir havalar isiniyorken , sizlerin de varsa tarifleriniz guzel olur
www.instagram.com
Gecen yaz ayindan bu yana ozellikle sicak havalarda aeropress le pratik bir sekilde hazirladigim cold brewlerden cok memnunum
Turk kahvesi veya espresso boyutunda oguterek hazirliyorum Bazen standart cekirdeklerle , cilek ve nane gibi ufak eklentilerle de keyifli fincanlar elde edebiliyorum
Buraya hazirladigim videoyu birakiyorum
Oneri ve tarif konusunda fikirlere de acigim Hazir havalar isiniyorken , sizlerin de varsa tarifleriniz guzel olur
Bidoz kafein on Instagram: "Cold brew 🍓 ☕ -Espresso boyutunda ogutulmus kahveyi , oda sicakligindaki su ile 1 dakika boyunca karıstirarak demlemeyi bitirebilirsiniz 13 gr kahve , 60 gr buz ve 120 ml su 📷@mustafaamil . . . . #aeropress #aeropress
59 likes, 13 comments - bidoz.kafein on April 6, 2023: "Cold brew 🍓 ☕ -Espresso boyutunda ogutulmus kahveyi , oda sicakligindaki su ile 1 dakika boyunca karıstirarak demlemeyi bitirebilirsiniz 13 gr kahve , 60 gr buz ve 120 ml su 📷@mustafaamil . . . . #aeropress #aeropresscoffee #coffee...
www.instagram.com