• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Aslında comandante bana çok çekici geliyor özellikle görüntüsünden, ahşap kaplamasından ötürü ama güzel bir indirim olursa K Plus da alabilirim beni de ekler misiniz :)

Güzel bir indirim olursa ben de JX ya da JX pro alabilirim. Beni de ekler misiniz gruba rica etsem :)

Arkadaşlar selam
JX’e sahibim. K pro alsam aralarında çok fark görür müyüm sizce?
Bu aralar kompresso alacağım, Ağustos gibi de picopresso. Bu noktada avantaj sağlar diye düşündüm.

Yeni bir kampanya açılmasına baştan beri ısrarla öncülük eden, çok gayret edip uğraşan Sayın "Rudiger Simon" ve kampanyadaki indirimin oluşmasını firma bazında sağlayan Sayın "NoDRaC" a tüm yararlananlar adına teşekkürlerimizi sunarım.

Geri