coffeebeans
Üye
Aslında comandante bana çok çekici geliyor özellikle görüntüsünden, ahşap kaplamasından ötürü ama güzel bir indirim olursa K Plus da alabilirim beni de ekler misiniz 
Benide ekler misinizAlmak isteyenleri bilgilendirme grubuna ekledi m . Girmek isteyenler yazabilir.
gruba nasıl üye ekleniyor valla bilmiyorum. biri açıklarsa eklerim sizi ya da suat hocam eklesin gördüğünde @NoDRaC
özel mesajın altında katılımcı ekle var ordan ekeleyebilirsiniz
Almışken Jx-pro almanı öneririm. Bende çok arada kaldım sonrada dedimki iyi ki pro sunu almışım. Evladiyelik sağlamlıkta mikroskobik hassasiyette bi değirmen.Güzel bir indirim olursa ben de JX ya da JX pro alabilirim. Beni de ekler misiniz gruba rica etsem![]()
Önceki oranlar ve koşullar ile aynıİndirim oranı nedir? Öğrenmemizde bir mahsur var mı?
Önceki oranlar ve koşullar ile aynı![]()
Jx Pro aldım. Olacaksa pro olsun dedimAlmışken Jx-pro almanı öneririm. Bende çok arada kaldım sonrada dedimki iyi ki pro sunu almışım. Evladiyelik sağlamlıkta mikroskobik hassasiyette bi değirmen.
peşin fiyatına 6 taksit%15 diye biliyorum önceki oran ama diğer koşulları bilmiyorum