Yok diye biliyorum.Kpro ve kplus arasında mıktanıslı hazne dışında fark var mı arkadaşlar?
Yok diye biliyorum.Kpro ve kplus arasında mıktanıslı hazne dışında fark var mı arkadaşlar?
Sadece çanta şekli ve haznenin altına olan eklentiler. K-Plus'ta haznenin altını çıkarıp blind shaker eklentisi ekleyebiliyorsunuz, portafiltreye aktarımda altını direkt açabiliyorsunuz.Kpro ve kplus arasında mıktanıslı hazne dışında fark var mı arkadaşlar?
bir de sanırım gövde kaynaklı farkları var. k-pro'nun bir tık dengesiz olabildiğini, buna karşın k-plus'un alt haznesinin daha geniş olması sebebiyle daha stabil durabildiğini okumuştum.Sadece çanta şekli ve haznenin altına olan eklentiler. K-Plus'ta haznenin altını çıkarıp blind shaker eklentisi ekleyebiliyorsunuz, portafiltreye aktarımda altını direkt açabiliyorsunuz.
Düzenleme: K-Pro silindir çanta, K-Plus kare/dikdörtgen çanta şeklinde. Hazne ve hazne eklentisi ile çanta dışında hiçbir fark yok.
Evet @teyyaredenkahve Levent Bey inceleme videosunda da bahsetmişti bu konudan. K serisinde kol uzun ve K-Pro haznesi ince olduğu için tam dengeli değil diye biliyorum. Ama çantasında tutacaksanız, hazne eklentilerine ihtiyacınız yoksa bence K-Pro cebiniz için daha uygun olabilir.bir de sanırım gövde kaynaklı farkları var. k-pro'nun bir tık dengesiz olabildiğini, buna karşın k-plus'un alt haznesinin daha geniş olması sebebiyle daha stabil durabildiğini okumuştum.
Ya ben gruba alamıyorum nedense. Bir yetkilendirme problemi var. @NoDRaC hocam halettmek durumunda@Rudiger Simon beni de alım grubuna alabilir misiniz kesin değil ama JX çok içimde kaldı, G50'mi uygun zamanda elden çıkarabilirsem katılacağım.
bende kesin değilim duruma göre katılacağım.Ama buna rağmen kesin alıcı olmasam da girebilir miyim? Çünkü bütçe oluşturmam gerekiyor :/.
Süre pazar akşamı bitiyor zaten. Dediğim gibi gruba alımlar konusunda yetki bende değil. Online olduğunda suat hocam alır sanırımAma buna rağmen kesin alıcı olmasam da girebilir miyim? Çünkü bütçe oluşturmam gerekiyor :/.
KurmamBu alım için bir telegram sayfası kurar mısın @Rudiger Simon
Gruba dahil edermisinizKatılmak isteyipte gruba giremeyen var mı?