• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Espresso için k-pro mu jx-pro mu önerirsiniz. Planım aslında stand yapıp motorize etmek olacak sizce mesela cunill tranquillo almaktansa espresso için 1zpresso motorize etmek daha iyi bir f/p mi olacaktır?
Değirmene sahip değilim ama yaptığım araştırmaya göre pour-over için JX , espresso için JX-PRO, ikiside olsun derseniz K-PRO/Plus öneriyorlar genelde. JX-PRO'nun ayar aralığı K serisine göre daha fazlaymış galiba.

Espresso için k-pro mu jx-pro mu önerirsiniz. Planım aslında stand yapıp motorize etmek olacak sizce mesela cunill tranquillo almaktansa espresso için 1zpresso motorize etmek daha iyi bir f/p mi olacaktır?
Espresso için jxpro tabiki de.Hem daha hızlı hem de hassas ayar sunuyor.Aldıktan sonra motorize etmeye gerek bile duymayabilirsiniz.18 gr çekirdek 40-45 saniyede bitiyor.

Burada yazılanlar haricinde bana da özelden yazanlar vardı 1zpresso için. Sayı biraz daha artabilir. :)
K-Pro ile K-Plus arasında hiçbir öğütüm farkı yok diye biliyorum. Tek farkları başta hazne tasarımı olmak üzere ufak tasarım farkları sanırım. Doğru mu biliyorum? Alıma beni de yazabilirsiniz ama ikisi arasında kaldığım ve farklarından emin olamadığım için ne alacağıma henüz karar vermedim :)
Doğru. Aynı kesici ve ayar mekanizmasını kullanıyor.

Bu öğütücüleri motorize eden var mı aramızda ? Silindirik tip elektrikli vidalamanın gücü yeter mi jx-pro için (bana uzak ihtimal gibi geliyor ama yinede sorayım).

K Plus gercekten cok guzel. Cok hizli bir sekilde ogutuyor. Comandante'mi yaklaşık bir senedir kullanmadigim icin karsilastiramayacagim fakat ogutumleri tutarlı hissettiriyor fakat cok fazla toz uretiyor. Dogrudan karsilastirmis olan var mi? Ve pour over hangi araligi kullaniyorsunuz?

Son düzenleme:
Levent hocam inceleme videolarınızın hepsini izledim ve belki de yanılıyorum ama iki şeyden baya etkilendiğinizi hissettim. İlki timemore slim değirmenlerin hızı ikincisi de k-pro :)
:)

K pro nun ozellikle ayar mekanizmasini begendim. Kinu da dahil. Geleneksel alttan ayar mekanizmalarina gore cok rahat ve klik sayma derdi yok :)

Comandante, Chestnut X, K Pro, Kinu ogutumleri hepsi guzel ama :)

K Plus gercekten cok guzel. Cok hizli bir sekilde ogutuyor. Comandante'mi yaklaşık bir senedir kullanmadigim icin karsilastiramayacagim fakat ogutumleri tutarlı hissettiriyor fakat cok fazla toz uretiyor. Dogrudan karsilastirmis olan var mi? Ve pour over hangi araligi kullaniyorsunuz?
Ikisini karsilastirmistim.

Toz oranlari ve partikul dagilimlari benzerdi. Pour over icin comandante bir tik daha iyi gibiydi.

Arkadaşlar @Rudiger Simon ile bilgileri paylaştım sizi gruba ekleyecek

Almak isteyenleri bilgilendirme grubuna ekledi m . Girmek isteyenler yazabilir.

Geri