• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Son düzenleme:
Arkadaşlar Pazartesi gününe kadar bekleyelim almak isteyen diğer arkadaşlarda listeye eklensin. Listenin son hali ile firmadan indirim talep ederiz.

JX den çok memnunum arkadaşlar saat gibi maşallah. Öneririm herkese.

K-Pro ile K-Plus arasında hiçbir öğütüm farkı yok diye biliyorum. Tek farkları başta hazne tasarımı olmak üzere ufak tasarım farkları sanırım. Doğru mu biliyorum? Alıma beni de yazabilirsiniz ama ikisi arasında kaldığım ve farklarından emin olamadığım için ne alacağıma henüz karar vermedim :)

K-Pro ile K-Plus arasında hiçbir öğütüm farkı yok diye biliyorum. Tek farkları başta hazne tasarımı olmak üzere ufak tasarım farkları sanırım. Doğru mu biliyorum? Alıma beni de yazabilirsiniz ama ikisi arasında kaldığım ve farklarından emin olamadığım için ne alacağıma henüz karar vermedim :)
doğru. plus olanında alt hazne mıknatıslı ve daha geniş. bir de espresso için kolay dökülmesine yarayan bir aparat var. taşıma kutusu ve temzilik pompası pro'da var mı onu bilmiyorum plus'da var.

doğru. plus olanında alt hazne mıknatıslı ve daha geniş. bir de espresso için kolay dökülmesine yarayan bir aparat var. taşıma kutusu ve temzilik pompası pro'da var mı onu bilmiyorum plus'da var.
Teşekkür ederim cevabınız için, aksesuarları aynı geliyor, tasarım olarak da Pro'yu daha çok sevmiştim zaten güzel haber oldu bu 😀

+1 beni de ekleyebilirsiniz Pro için

JX Pro alacağımdır işalah indirim olursa.

Espresso için k-pro mu jx-pro mu önerirsiniz. Planım aslında stand yapıp motorize etmek olacak sizce mesela cunill tranquillo almaktansa espresso için 1zpresso motorize etmek daha iyi bir f/p mi olacaktır?

Geri