• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

@NoDRaC hocam indirim olabilir dediği anda tüm bu düşünceler kafamdan uçtu gitti. Canım 1zpresso. Dünyadaki en sevdiğim marka. Uğraşırız tabii canım 1 ileri 2 geri noolacak elimize mi yapışır. :)
Eğer bu ay bütçe oluşturabilecek olsaydım ben de dahil olurdum, fakat mezuniyet malum artık bir süre dertler farklı :( Umarım almak isteyenler olarak kotaya ulaşıp güzel bir indirimle istediğiniz değirmenlere kavuşabilirsiniz 😊

K Plus’tan o kadar memnunum ki... Anlatamam ya da önceki gönderilerimde anlatabilmişimdir belki. Jxpro kullananlar da memnun gördüğüm kadarıyla.
Özetle ben, el değirmeni alma imkanı ve ihtacı olanlara tavsiye ediyorum iyzipressoyu.

Bu güne kadar yapılan indirimler aşağıdaki gibi oldu. Umarım beklediğiniz oranlara çıkabilir. Vade farksız taksit de büyük avantaj.

* %15 İskonto ve Kredi Kartına Vade Farksız 6 Taksit imkânı ile,
(Axess, World, Maximum, Cardfinans, Advantage, Paraf, Bonus Card, Bankkart Combo, Sağlam Kart)

Geri