zumrutkaraca
Barista
Merhaba.Chelelektu ve gallanita haricinde 4 adet ürün eklemelisiniz gibi bir hata alıyorum sizde de var mı?
Bizde görünen bir sorun yok tekrar deneyebilirsiniz.
Merhaba.Chelelektu ve gallanita haricinde 4 adet ürün eklemelisiniz gibi bir hata alıyorum sizde de var mı?
Sanal pos tarafı dükkan teslim indirimini uygularken eksiye düşüp hata veriyordu, diğer indirimle çakıştığı için teknik bir durumdan devre dışı bırakıldı. Dükkandan almak isteyenler sipariş notuna ekleyebilirlerse iyi olur. Dükkanda bir ikramımız olur her zaman olduğu gibi.Dükkandan teslim seçeneğini göremiyorum. İndirimle kesiştiği için kaldırıldı mı acaba bakmamıştım daha önce. Bilgisi olan var mı?
"9" yeni çekirdek siteye eklenmiş. Bir süredir yeni çekirdek yoktu, birden görünce şok oldum.
@zumrutkaracaZümrüt beye herkes hocam diye hitap ediyor da merak ediyorum, kendisi gerçekten hoca mı acaba?
A) Zümrüt bey hocadır(öğretmen veya din görevlisi).Zümrüt beye herkes hocam diye hitap ediyor da merak ediyorum, kendisi gerçekten hoca mı acaba?
D) ODTÜ'lü de olabilir.A) Zümrüt bey hocadır(öğretmen veya din görevlisi).
B) Zümrüt bey hoca olmamasına rağmen ona hitap edenler onu hoca olarak görüyorlardır. (Bir çeşit saygı ifadesi)
C) Hoca hitabını kullananlar popülerlik kazanan bir ifadeyi gelişigüzel kullanıyorlardır.
E) Eski hakem de olabilirA) Zümrüt bey hocadır(öğretmen veya din görevlisi).
B) Zümrüt bey hoca olmamasına rağmen ona hitap edenler onu hoca olarak görüyorlardır. (Bir çeşit saygı ifadesi)
C) Hoca hitabını kullananlar popülerlik kazanan bir ifadeyi gelişigüzel kullanıyorlardır.
Nedense "E) Hepsi" diye düşünmüştümE) Eski hakem de olabilir