• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

İlk kez bir kahvesini, Mormora'yı bir kaç gündür deneyimliyorum ve sonuçlardan gayet memnunum.

Kahvelerinden bağımsız olarak müşteri memnuniyetinde Zümrüt Bey’i çok başarılı bulmuştum. (y) Bunun yanında Mormorasıyla da kulüpte adı çok sık geçmişti.

Mormora çok iyi çekirdek. Beş paket tükettim toplamda ama sanki paketler arasında fark var gibiydi veya bende bir sıkıntı vardı :=

Mormora ve guatemala kahvelerini denedim.

Fiyat/performans başarısı ve kendini çok çabuk belli eden zengin tat/aroma notalarıyla alacaklarım arasında her zaman yeri olan bir firmalardandır benim için

Son düzenleme:
espresso olarak huila ve la majadasından genel olarak memnun kaldım. arada tutarsızlıklar yaşasam da müşteriye yaklaşımı ve iletişimi düzgün bir esnafımızdır zümrüt bey.

Kahvelerini de genel olarak begeniyorum. Satista olan kahvelerden Mormora favorim. Gecen sene satilan ve su anda stokta olmayan San Francisco da ok ozel bir cekirdekti.

Bazen kavrumlarda tutarsizlik yasanabiliyor ama Zumrut hocam iletisimi kolay ve ulasabilir birisi. Hatalari varsa hemen telafi etmeye calisacaklardir.

Bugün telefonda konuştuk, yarın bir aksilik olmazsa atölyeye uğramayı planlıyorum.

Ethiopia Kochere Naturel ve Aynı çekirdeğin Espresso Kavrumu geldi, sağolsun @zumrutkaraca hocam Ethiopia Lumi göndermiş yanında tadımlık , Kochere yi hem filtre hemde Espressoya çok yakıştırmış hocam deneyip görücez
1929381F-6132-4BB4-BBA3-4DBCD515D017.jpeg

Son düzenleme:
Bu hafta Mormora alayım dedim ama kalmamış maalesef :(

Zümrüt beyi de kahvelerini de severiz. (y)

Kronotrop'tan çekiniyorum artık. Bi ara El Paraiso almıştım ve paketler arasında ciddi fark vardı. Kimma'da da varmış Mormora orasını tercih ederim sanırım :)

Merhaba,
El Paraiso hayal kırıklığı olmuş sanırım buna rağmen Kronotrop'un Mormorosu baya başarılı. Ben Kronotrop'un Mormorosunu daha çok beğendim. Daha kompleks buldum.

Merhaba,
El Paraiso hayal kırıklığı olmuş sanırım buna rağmen Kronotrop'un Mormorosu baya başarılı. Ben Kronotrop'un Mormorosunu daha çok beğendim. Daha kompleks buldum.

Abonelik yapmıştım o zaman Kronotrop'tan, ilk paket çok iyi devamı ise iyi değildi maalesef. Bir şans daha verilebilir tabi :)

Geri